Over ons

WIE ZIJN WIJ

Waar het begon

Op een terras in Barcelona is het idee ontstaan: een voetbaltoernooi voor teams die meer willen dan alleen voetbal. Teams die op zoek zijn naar het perfecte teamuitje. Voor teams die het mooi vinden om een ‘pot’ te voetballen, maar zich ook zeer geschikt achten om daarna nog even een drankje te gaan doen. En dat allemaal onder de Spaanse zon.

In 2015 verwelkomden we 70 enthousiaste deelnemers op de Costa Brava en die keken allemaal terug op een fantastisch, fabelachtig toernooi waarbij ze niet alleen met een beker naar huis gingen, maar ook met een bruine kop en een geweldige ervaring. Mede door dat enthousiasme is besloten het toernooi ook in 2016 weer te organiseren.

Voor de edities daarna besloten 10 keer zoveel teams zich aan te melden voor een weekend zon, feest en voetbal aan de Costa Brava.

Jij bent nu (weer) van harte uitgenodigd voor een fantastische trip met Sporteventz. Ook dit jaar bieden wij weer geweldige toernooien aan, de gezellige Costa Brava Cup én de zonovergoten Costa Dorada Cup. Daarnaast kun je ook met Sporteventz goed geregeld op een trainingskamp naar één van onze vele bestemmingen in Zuid-Europa of in Nederland. Je voetbalschoenen thuislaten maar er wel op uit willen gaan? Dan boek je jouw  TeamTrip bij Sporteventz richting het zonovergoten Mallorca, het bruisende Albufeira of de fantastische Costa Brava.

Wij van Sporteventz gaan ervoor om je teamuitje onvergetelijk te maken. Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel én gezellig. Kom een keer langs op ons kantoor voor een kop koffie of een drankje!

Loes Schoonenboom
Loes Schoonenboom

Klantcontact – Event - Social media

Hola! Mijn naam is Loes en ik ga ervoor zorgen dat voor jou en je team alles goed geregeld is. Vanaf je aanmelding op de website tot uiteindelijk het inchecken van je accommodatie op bestemming en van een koud biertje in de kroeg tot het fixen van je transfer! Voorheen heb ik gewerkt bij verschillende reisorganisaties en heb ik ook veel in het buitenland gezeten voor mijn werk.

Het lijkt me erg gezellig om met jou en je team op één van onze bestemmingen een drankje te gaan doen. Mocht je vragen, opmerkingen of tips hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Je kunt me bereiken via loes@sporteventz.nl.

Florian van Dijk
Florian van Dijk

IT - event

Hi, mijn naam is Florian en ik voorzie je graag van alle informatie over onze toernooien, trainingskampen en TeamTrips. Zelf ben ik op deze bestemmingen zeker niet onbekend want voorheen heb ik voor meerdere touroperators op deze locaties in Europa gewerkt. Als je geïnteresseerd bent in één van de producten van Sporteventz help ik je graag verder. Ik kan geheel vrijblijvend bij je langskomen.

Ik ga graag de uitdaging aan om jou en je team een super ervaring te bieden! Graag hoor ik van je wat ik voor je kan betekenen! Je kunt mij bereiken via florian@sporteventz.nl 

Chiel van Dijk
Chiel van Dijk

Product – Marketing – Toernooi

Buenos, aangenaam! Mijn naam is Chiel en vanaf dag 1 betrokken bij Sporteventz. Voorheen heb ik gewerkt voor verschillende bekende touroperators.

Teamtrips, Trainingskampen, de toernooien, ik heb er zin in! Mij mag je voor alles benaderen! Ik kijk er naar uit en help je graag verder. E-mail me op chiel@sporteventz.nl of kom langs bij ons op kantoor voor een drankje! Tot dan!

Ons team

Het Sporteventz team bestaat uit gezellige, professionele enthousiastelingen. Wij staan 24/7 voor je klaar tijdens je trip! Tijdens onze toernooien staan er ook nog eens dj’s, live zangers, fotografen, cameramannen, flügeldames en reisleiding voor je klaar. 

HOU ME OP DE HOOGTE