fbpx

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Waar het begon

Tijdens de zomer in Spanje op een terras is het idee ontstaan: een voetbaltoernooi voor teams die meer willen dan alleen voetbal. Teams die op zoek zijn naar het perfecte teamuitje, het mooi vinden om een ‘potje’ te voetballen, maar het ook niet onbelangrijk vinden om daarnaast te genieten van de zon en een feestje. 

In 2015 verwelkomden we de eerste enthousiaste deelnemers aan de Costa Brava. Zij keken allemaal terug op een fantastisch toernooi weekend waarbij ze niet alleen met een bruine brakke kop naar huis gingen maar ook met een geweldige ervaring. Voor de edities daarna meldden 10 keer zoveel teams zich aan voor een weekend zon, feest en voetbal aan de Costa Brava. Ondertussen zijn er ook een paar Special Editions geweest aan de Costa Dorada en op Mallorca. 

Vanwege het grote succes vonden we dat we de Costa Brava Cup ook moesten gaan introduceren binnen een andere sport en zo ontstond de Costa Brava Volleybal Cup in 2022. Inmiddels zijn we twee mooie volleybal edities verder en staat de derde alweer op de planning voor 2024.

In juni 2019 is ons kantoor verhuisd van Nederland naar Spanje om zo dichter bij de bestemmingen te zitten waar onze belangrijkste activiteiten plaatsvinden. Wij van Sporteventz gaan er alles aan doen om jouw teamuitje op welke manier dan ook onvergetelijk te maken. Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel én gezellig. Je kan ons altijd bellen, Whatsappen of mailen!

Sandra van Vugt

Boekingen – Planning – Events

Hola! Ik ben Sandra en samen met jou gaan we jouw geniale teamuitje samenstellen. Vanaf je boeking op onze website tot het daadwerkelijke vertrek en vanaf je aankomst op bestemming tot jouw thuiskomst regel ik alles voor jou en jouw team. Ik sta altijd voor je klaar tijdens jullie fantastische weekend weg samen met jouw team of vriendengroep. 

Al ruim 20 jaar ben ik actief in het toerisme en de events wereld.  Hierdoor ken ik alle ins & outs, waardoor ik met veel kennis en enthousiasme ervoor kan zorgen dat alles naar wens wordt geregeld.

Heb je vragen of opmerkingen, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Je kunt mij bereiken via de mail op info@sporteventz.nl

Hoite Schaap

Product – Marketing – Events

Hoi! Ik ben Hoite en ik houd me onder andere bezig met het programma van onze cups en de lokale partners. Zo kunnen we de kwaliteit van onze toernooien hoog houden en blijven verbeteren en innoveren.  

Voorheen heb ik ruim 9 jaar als areamanager en contractmanager gewerkt in Spanje bij één van de grootste touroperators van Nederland. Dus ik ben gespecialiseerd in familievakanties, groeps- en jongerenreizen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met het organiseren van events en het realiseren van nieuwe projecten. Uiteraard ben ik altijd in voor een gezellig praatje, dus heb je goede ideeën laat het mij weten.

Heb je nog tips, wil je graag met ons samenwerken of wil je meedoen aan één van onze events, stuur dan een mail naar info@sporteventz.nl

Bert Vroegindeweij

Online Marketing

Hallo, mijn naam is Bert. Ik ben verantwoordelijk voor de online marketing. Hiermee zorg ik ervoor, dat zoveel mogelijk sportievelingen Sporteventz leren kennen. Waardoor we kunnen blijven groeien en mooie nieuwe projecten kunnen starten.

Heb je nog ideeën of vragen, dan kun je mailen naar info@sporteventz.nl

Vera Hennink

Social Media

Hee, ik ben Vera en ik houd me vooral bezig met alle social media en marketing campagnes. Daarmee heb ik dus eigenlijk de leukste baan, want ik mag de hele dag onder andere op Facebook, Instagram en TikTok zitten. Ik kan heerlijk creatief bezig zijn door leuke teksten te bedenken en mooie foto’s erbij te zoeken. Heb jij nog leuke ideeën, foto’s, video’s of quotes stuur ze naar me toe en wie weet post ik ze op onze socials.

Je kunt mailen naar info@sporteventz.nl

Linda van Vugt

Events – Promotie

Hoi hoi, ik ben Linda en jullie zullen mij voornamelijk tijdens de toernooien zien. Daar sta ik samen met mijn collega’s voor je klaar om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijk weekend wordt voor jullie. Daarnaast houd ik mij o.a. ook bezig met al het promotie- en feestmateriaal.

Dus heb je nog leuke ideeën of zou je wel een promotie pakket willen ontvangen voor in de kantine van jouw club of vereniging? Laat het mij dan weten via de mail info@sporteventz.nl

ONS TEAM OP BESTEMMING

De crew van Sporteventz bestaat uit alleen maar gezellige, professionele en enthousiaste reisleiding. Wij staan 24/7 voor je klaar tijdens jouw teamuitje! Tijdens de toernooien worden we daarnaast ook geholpen door onze gezellige dj’s, foto- en videografen.

Heb jij ervaring als reisleider en vind jij het ook leuk om af en toe een weekend mee te helpen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gezellige crewleden, iets voor jou? Laat het ons weten!

Sporteventz Crew

ONZE PARTNERS

De afgelopen jaren heeft Sporteventz mooie vriendschappen gesloten waaruit fijne samenwerkingen zijn voort gekomen. Wij van Sporteventz zijn erg trots op deze samenwerkingen. 

JAKO SPORTKLEDING

www.jakosportkleding.nl

SHANE WINSSER Fotograaf

www.winsservisuals.nl
Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×