fbpx

Over ons

WIE ZIJN WIJ

Waar het begon

Op een terras in Barcelona is het idee ontstaan: een voetbaltoernooi voor teams die meer willen dan alleen voetbal. Teams die op zoek zijn naar het perfecte teamuitje. Voor teams die het mooi vinden om een ‘potje’ te voetballen, maar het ook niet onbelangrijk vinden om daarnaast te genieten van de zon en een paar drankjes te doen.

In 2015 verwelkomden we 70 enthousiaste deelnemers aan de Costa Brava en die keken allemaal terug op een fantastisch toernooiweekend waarbij ze niet alleen met een beker naar huis gingen, maar ook met een bruine kop en een geweldige ervaring.

Voor de edities daarna meldden 10 keer zoveel teams zich aan voor een weekend zon, feest en voetbal aan de Costa Brava. In 2019 zijn we begonnen met de Costa Dorada Cup, een bestemming met enorm veel potentie voor de toekomst, met een hypermodern voetbalcomplex en talloze stapgelegenheden.  

Naast de toernooien kan je bij Sporteventz ook goed geregeld op trainingskamp naar één van onze vele bestemmingen in Spanje of in Nederland. Laat je liever jouw voetbalschoenen een weekendje thuis, maar wil je er wel samen met jouw team of vriendengroep op uit gaan? Dan kan je een teamtrip op maat bij Sporteventz boeken naar bijvoorbeeld zonnige bestemmingen zoals de Spaanse Costas of de Spaanse eilanden. Ook in eigen land blijven is mogelijk in één van onze grote groepsaccommodaties.

In juni 2019 is ons kantoor verhuisd van Nederland naar Spanje om zo dichter bij de bestemmingen te zitten waar onze belangrijkste activiteiten plaatsvinden. Wij van Sporteventz gaan ervoor om jouw teamuitje op welke manier dan ook onvergetelijk te maken. Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel én gezellig. Je kan ons altijd bellen, Whatsappen of mailen!

Sandra van Vugt

Boekingen – Planning – Events

Hola! Ik ben Sandra en samen met jou gaan we jouw geniale teamuitje samenstellen. Vanaf je boeking op onze website tot het daadwerkelijke vertrek en vanaf je aankomst op bestemming tot jouw thuiskomst, na een fantastisch weekend samen met jouw team of vriendengroep, sta ik voor je klaar om alles te regelen.

Ik heb 20 jaar ervaring in het toerisme en de eventwereld. Ik heb o.a. jaren voor één van de grootste reisorganisaties van Nederland gewerkt in Spanje als Destination Manager Spanje. Hierdoor ken ik alle ins & outs, waardoor ik met veel kennis en enthousiasme ervoor kan zorgen dat alles naar wens wordt geregeld.

Heb je vragen of opmerkingen, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Je kunt mij bereiken via de mail op info@sporteventz.nl

Hoite Schaap

Product – Marketing – Events

Hoi! Ik ben Hoite en ik houd me onder andere bezig met het programma van onze cups en de lokale partners. Zodat we kwaliteit aanbieden en kunnen blijven verbeteren en innoveren. Ook ben ik altijd bezig om te zoeken naar nieuwe projecten en mooie samenwerkingen. 

Voorheen heb ik ruim 9 jaar als areamanager en contractmanager gewerkt in Spanje bij één van de grootste touroperators van Nederland. Dus ik ben gespecialiseerd in familievakanties, groeps- en jongerenreizen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met het organiseren van events en het realiseren van nieuwe projecten. Uiteraard ben ik altijd in voor een gezellig praatje, dus heb je goede ideeën laat het mij weten.

Heb je nog tips, wil je graag met ons samenwerken of wil je meedoen aan één van onze events, stuur dan een mail naar info@sporteventz.nl

Bert Vroegindeweij

Online Marketing

Hallo, mijn naam is Bert. Ik ben verantwoordelijk voor de online marketing. Hiermee zorg ik ervoor, dat zoveel mogelijk sportievelingen Sporteventz leren kennen. Waardoor we kunnen blijven groeien en mooie nieuwe projecten kunnen starten.

Heb je nog ideeën of vragen, dan kan je mailen naar info@sporteventz.nl

Renée Capel

Social Media

Hee, ik ben Renée en ik houd me vooral bezig met alle social media. Daarmee heb ik dus eigenlijk de leukste baan, want ik mag de hele dag op Facebook en Instagram zitten. Ik mag lekker creatief bezig zijn door  leuke teksten te bedenken en mooie foto’s erbij te zoeken. Heb jij nog leuke ideeën, foto’s, video’s of quotes stuur ze naar me toe en wie weet post ik ze op onze socials.

Je kan mailen naar info@sporteventz.nl

Linda van Vugt

Events – Promotie

Hoi hoi, ik ben Linda en jullie zullen mij voornamelijk tijdens de toernooien zien. Daar ga ik samen met mijn collega’s ervoor zorgen dat het een onvergetelijk weekend wordt voor jullie. Daarnaast houd ik mij o.a. ook bezig met al het promotie- en feestmateriaal.

Dus heb je nog leuke ideeën of zou je wel een promotie pakket willen ontvangen voor in de kantine van jouw club of vereniging? Laat het mij dan weten via de mail info@sporteventz.nl

ONS TEAM OP BESTEMMING

De crew van Sporteventz bestaat uit alleen maar gezellige, professionele en enthousiaste reisleiding. Wij staan 24/7 voor je klaar tijdens jouw teamuitje! Tijdens de toernooien worden we daarnaast ook geholpen door onze gezellige dj’s, live zangers, foto- en videografen.

Wil jij ook bij ons team horen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gezellige crewleden, iets voor jou? Laat het ons weten!

ONZE PARTNERS

De afgelopen jaren heeft Sporteventz mooie vriendschappen gesloten waaruit fijne samenwerkingen zijn voort gekomen. Wij van Sporteventz zijn erg trots op deze samenwerkingen.

JAKO

www.jakosportkleding.nl

Roelof Luinge

ex-scheidsrechter KNVB
Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
NIF: ES-B55352132 (VAT nummer Spanje)

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnummer : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563