fbpx

F.A.Q.
volleybal TOERNOOIEN

Accommodatie en boeking

Deadline boeken

Boekingen kunnen gemaakt worden zolang er beschikbaarheid is voor het toernooi. Bij de toernooien zijn er een bepaald aantal plekken voor teams beschikbaar. Het kan zijn dat er geen plaats meer is in het door jullie gekozen niveau of in de accommodatie van jouw keuze. In dat geval neemt Sporteventz contact met je op alvorens de boeking definitief wordt gemaakt. Wil je er bij zijn, boek dan op tijd, zodat je jouw deelname zeker hebt gesteld.

Extra dagen bijboeken

Voor de toernooien kan je gebruik maken van de bijboekservice. Erg handig als je langer wilt blijven. Het is mogelijk om zoveel dagen bij te boeken als jij zelf wilt. Je kan dit tijdens het boekingsproces aangeven. De extra dagen zijn ook later nog bij te boeken, indien de kamers dan nog beschikbaar zijn.

Tip: Soms is het slim om een dag extra bij te boeken waardoor je voordeliger kunt vliegen, omdat op die dag de prijs van het vliegticket goedkoper is en je daarmee langer kunt verblijven aan de Costas voor minder geld.

Bijboeken van extra personen

Het bijboeken van extra personen kan meestal. Mocht er door de extra persoon of personen een extra appartement of kamer bijgeboekt moeten worden, dan kan dat alleen indien er beschikbaarheid is. Mail ons en we checken het voor je.

Zelf accommodatie regelen

Bij de Sporteventz toernooien is dit mogelijk, dan boek je de Costa Brava Cup only. Bij deze Costa Brava Cup only ontvang je bij aankomst het Sporteventz festivalbandje toernooi only waarmee je kunt deelnemen aan de toernooien en toegang hebt tot alle feesten. Het vervoer van en naar de sportvelden zit er ook bij in vanaf het centrum van Lloret de Mar. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze transferservice vanaf de luchthaven en staat onze reisleiding 24/7 voor je klaar! Wil je graag via Sporteventz jouw accommodatie boeken, maar staat jouw voorkeur er niet bij, stuur ons dan een mail, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. We hebben veel contacten in Spanje, dus we kunnen meestal wel iets regelen.

Informatie over de accommodatie

Sporteventz werkt met veel verschillende accommodaties samen. Alle informatie over de accommodaties van de Sporteventz toernooien kun je terugvinden op deze website door op MEER INFO te klikken op de Costa Brava Cup pagina. Wil je meer inflatie of heb je specifieke vragen, stel ze ons dan gerust. Alle accommodaties (op de villa’s na) liggen in het centrum.

Incheck en uitcheck tijden

De reguliere in-check tijd is bij elke accommodatie vanaf 16:00 uur en de reguliere uit-check tijd is om 10:00 uur. In de meeste accommodaties kun je jouw bagage in een daarvoor bestemde bagageruimte achterlaten.

Maaltijd verzorging

Wil je graag dat ’s ochtends het ontbijt voor je klaar staat en misschien ook zelfs wel het avondeten? Kies dan voor een hotel, want dan heb je het ontbijt of halfpension inbegrepen. Alle hotels waar Sporteventz mee samenwerkt zijn inclusief ontbijt tenzij anders vermeld. Indien er andere wensen zijn voor wat betreft de verzorging hoort Sporteventz dit graag. Vaak kan Sporteventz je hierbij helpen.

Een upgrade naar half- of volpension is ook mogelijk tegen bijbetaling. Wil je dit? Geef dit dan aan in je boeking.

Handdoeken en linnengoed

Handdoeken en beddengoed zijn vaak inclusief. In appartementen krijg je één set handdoeken voor het hele weekend en in hotels worden handdoeken dagelijks verschoond. 

Preferenties

Wil jij zeezicht? Of wil jij met je teamgenoten naast elkaar in een accommodatie verblijven? Wij gaan ons best voor je doen. Geef je preferentie aan in de boeking. Een preferentie is echter geen garantie. Natuurlijk doen wij altijd keihard ons best voor je om je preferentie te realiseren, maar we zijn hiervoor afhankelijk van de mogelijkheden bij de accommodaties.

Borg

Bij appartementen en villa’s moet borg betaald worden. De borg wordt betaald tijdens de incheck of bij villa’s vooraf per bank transferentie. Als het appartement of de villa bij de uitcheck netjes wordt achtergelaten en er is geen overlast bezorgd tijdens het verblijf, dan ontvang je de borg weer terug. De borgkwestie is altijd een zaak tussen jou en de accommodatie. Sporteventz kan daarin alleen een bemiddelende rol spelen, maar is nooit verantwoordelijk.

Toeristenbelasting

In Catalonië moet overal toeristenbelasting betaald worden. Deze is niet inclusief in de boekingsprijs. De toeristenbelasting moet betaald worden bij de incheck en is afhankelijk van het type accommodatie en de duur van het verblijf.


Algemene informatie

Wat meer informatie

Wil jij meer weten over onze producten? Druk dan op de brochure knop in de menubalk op onze website en onze brochure opent zich in een nieuw scherm. Heb je daarna nog vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen per mail info@sporteventz.nl. Je kan ons ook altijd telefonisch bereiken via Whatsapp of bel ons op +316 22 04 95 63. Wij helpen je graag!

De organisatie

Sporteventz is onderdeel van het Spaanse Sporteventz 4 You S.L. Sporteventz 4 You S.L. staat als bedrijf ingeschreven bij de Spaanse Kamer van Koophandel (Registro Mercantil). Vandaar dat we een Spaanse bankrekening hebben en een Spaans btw-nummer. Wil je meer informatie hebben over ons bedrijf, kijk dan op de Over Ons pagina op onze website https://www.sporteventz.nl/over-ons/

Consumptie munten

Tijdens het gehele weekend waarin de toernooien plaatsvinden kan bij alle partners van de cups overal alleen met Sporteventz consumptiemunten betaald worden. Deze consumptiemunten kunnen tijdens alle door Sporteventz georganiseerde feesten en het toernooi gekocht en contant betaald worden bij de crew van Sportventz. Er kan niet gepind worden.

Medische essentie

Als een speciale voorkeur zo belangrijk is dat het boeken van je reis ervan afhangt, dan spreek je van een essentie. Heb jij een allergie, een ziekte of gebruik je medicijnen? Wij houden graag rekening met je. Neem contact met ons op, zodat we je wensen samen kunnen bespreken om je een teamtrip of toernooi aan te bieden die past bij je medische essentie.

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijtgeraakt of ben je iets vergeten mee te nemen tijdens een toernooi? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij kijken direct wat we voor je kunnen betekenen. Mochten er persoonlijke items verstuurd moeten worden, die je op bestemming bent vergeten, zijn de verzendkosten altijd voor jezelf. Sporteventz is nooit aansprakelijk voor het verlies of schade aan persoonlijke items als deze verstuurd worden.

Opmerkingen, klachten of complimenten

Zijn er klachten, dan horen we deze graag direct, zodat we er op bestemming of voor vertrek nog iets aan kunnen doen. Een klacht achteraf oplossen is namelijk altijd erg lastig. Mocht je toch bij thuiskomst een klacht hebben of misschien een opmerking, dan kan deze binnen een maand na thuiskomst per mail ingediend worden. Je kan mailen naar info@sporteventz.nl. Binnen twee weken na ontvangst van jouw mail voorzien wij jou van een reactie. Meld je klacht in ieder geval het liefst altijd voor of tijdens de reis, dat geeft ons de mogelijkheid om jouw klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Ben je erg tevreden of heb je tips, dan horen we deze uiteraard ook graag, deze kunnen ook gemaild worden naar info@sporteventz.nl.

Werken bij

Heb jij interesse in een job bij Sporteventz? Of vind je het leuk om met één van de toekomstige toernooien mee te gaan als reisleiding? Stuur ons dan een mail naar info@sporteventz.nl met meer info over jou, jouw motivatie en twee leuke foto’s.

Activiteiten

Bij deelname aan onze toernooien heb je met jouw festivalbandje altijd toegang tot de festiviteiten die in de middag en in de avond plaatsvinden. Wil je nog iets extra’s doen, dan kan je één van de leuke activiteiten bijboeken als een dagje Waterworld of een Recovery Cruise. 

Onverwachte situaties

Mochten er zich onverwachte situaties voordoen, als stakingen, pandemieën, vliegtuigvertragingen etc., die buiten de schuld van Sporteventz vallen, zogeheten onmacht situaties, dan zal Sporteventz alles doen om ervoor te zorgen de klanten te helpen tot zover Sporteventz toereikend is. Echter kan Sporteventz nooit verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor deze onverwachte onmacht situaties.

Eventuele extra kosten die hieruit voortkomen, zijn voor rekening van de klant, Sporteventz zal altijd kijken of ze hierin nog iets kunnen betekenen. Sporteventz raadt dan ook ten sterkste aan om een goede reisverzekering inclusief annuleringsverzekering bij te boeken. Sporteventz biedt zelf geen verzekeringen aan.


Toernooi

Datum

De Costa Brava Cups zijn van donderdag t/m zondag. De exacte data vind je op de betreffende pagina op deze website. Je kunt jouw weekend altijd verlengen met extra dagen.

Aantal speeldagen

Bij de voetbaltoernooien is er 1 speeldag en bij de volleybal toernooien zijn er 2 speeldagen. De rest van de dagen kun je met jouw team zelf vrij besteden. Tijdens het hele weekend is er een volledig programma waaraan je vrijblijvend mee kunt doen. Ook zijn er extra activiteiten die je bij kunt boeken om jouw weekend nog completer te maken.

Minimum aantal spelers

Bij de voetbal cups wordt er 7×7 gespeeld en zijn er geen gemixte dames- en herenteams toegestaan.

Bij de volleybal cups wordt er op het gras 6×6 gespeeld en bij het beachvolleybal toernooi wordt er 3×3 gespeeld. Bij volleybal zijn er wel gemixte teams toegestaan.

Als team mag je onbeperkt wissels meenemen. Breng je een veelvoud van je teamgrootte aan spelers mee, geef dan duidelijk aan of je met veel wissels wilt werken of met meerdere teams. Lukt het je niet om een volledig team op de been te krijgen? Neem dan contact op met Sporteventz, vaak zijn er meer teams die nog een paar spelers zoeken. Sporteventz kan deze groepen matchen.

Niet spelers

Trainers, supporters, leiders, andere teamleden en andere personen die niet actief gaan deelnemen aan het toernooi zijn ook van harte welkom, maar krijgen geen korting op de reis. Een korting is niet mogelijk omdat de niet spelers nog steeds overal toegang tot hebben, zoals het feestprogramma, de 3e helft, het vervoer van en naar de velden of de 3e helft lokatie etc.

Tijdstip toernooi

Het exacte tijdstip van aanvang van het toernooi communiceert Sporteventz met je tijdens het weekend. Houdt er rekening mee dat het toernooi in de ochtend aanvangt en in de middag eindigt. Op tijd zijn is van groot belang, ben je niet op tijd, dan kan er helaas niet op jullie gewacht worden. De wedstrijd zal dan eindigen in jullie nadeel.

Niveau

Alle deelnemers op welk niveau dan ook kunnen deelnemen aan de Costa Brava Cups. Sporteventz probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende niveaus ten tijde van de poule indeling. Bij de boeking kan aangegeven worden op welk niveau gespeeld wordt.

Bij de voetbal cup zijn er twee verschillende liga’s, zowel bij de heren als bij de dames. Je hebt de Primera (voor de goede voetballers) en de Segunda (voor de minder serieuze voetballers). Sporteventz adviseert vanaf de derde klasse voor de Primera te gaan. De Segunda liga is voor teams die in een lagere klasse spelen. De keuze ligt bij de deelnemer.

Bij de volleybal Cup zijn er drie verschillende niveaus, recreatief, middel en hoog. Bij voldoende deelnemende teams, zullen er verschillende poules ingedeeld worden op niveau.

Let op! Sporteventz probeert altijd rekening te houden met de verschillende niveaus. Echter hangt dit ook af van het aantal deelnemende teams. 

Medische voorzieningen

Tijdens het toernooi is er een medische post ingericht om EHBO te kunnen verlenen bij blessures/ ongelukken of is er op voorhand een afspraak gemaakt met een dokterspost die in geval van calamiteiten snel ter plaatse kan zijn.

Gemengde teams

Helaas is het niet mogelijk om je voor het voetbaltoernooi in te schrijven met een gemengd dames- en herenteam. Voor het volleybal toernooi is die mogelijkheid er wel. 

Sportvelden

De gras toernooien (voetbal en volleybal) worden gespeeld op natuurgras bij Soccerland Catalunya in Tordera. Hier brengt Sporteventz met bussen alle teams heen.

Het beachvolleybal toernooi wordt bij Sanddance in Lloret de Mar gespeeld. 

Festivalbandje

Bij aanvang van de Costa Brava Cup ontvang je een festivalbandje van Sporteventz. Deze ben je verplicht om het hele weekend om te houden, omdat dit bandje jou toegang verleend tot het gehele Costa Brava Cup programma. Mensen zonder festivalbandje komen niet binnen bij de feesten. 


Vervoer

Transfer

De Sporteventz transferservice zorgt ervoor dat jij bij de Sporteventz toernooien snel en gemakkelijk vanaf de luchthaven naar je accommodatie wordt gebracht. De transfertijd voor de Costa Brava Cup bedraagt vanaf Girona ongeveer een half uur. Vanaf Barcelona is dit ongeveer 1,5 uur. Je kan ook een transfer via Sporteventz boeken als je een villa of Costa Brava Cup only hebt geboekt. En wil je alleen een transfer bij aankomst of vertrek, dat kan ook.

Vlucht

Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende vluchten per dag naar d Costa Brava vliegen is het handiger als elk team zijn eigen vlucht boekt. Je kunt dan namelijk zelf kiezen op welke dag, welk tijdstip, vanaf welke luchthaven en met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt. Sporteventz adviseert voor haar toernooien om te vliegen met luchtvaartmaatschappijen Transavia, Vueling, Level of Ryanair. Vluchten vergelijk je makkelijk met Skyscanner.

Voor de cups kun je vliegen op Barcelona of Girona, waarbij de laatstgenoemde dichterbij Lloret de Mar is gelegen. 

Bagage

Bij de toernooien verzorg je zelf de vlucht. Vaak kun je de spelerstenues goed verdelen over ieders bagage. Natuurlijk kan je ook zelf een extra tas bijboeken. Op onze transfers is er voldoende ruimte om deze tas mee te nemen.


Betaling

Betalingsprocedure

Voor de Costa Brava Cups dient binnen 7 dagen na boeking een aanbetaling van minimaal 30% van de totale reissom te zijn voldaan. De gehele betaling mag ook. Het resterende bedrag dient uiterlijk binnen 10 weken na boeking op de bankrekening van Sporteventz bijgeschreven te zijn. Boek je binnen 10 weken voor vertrek, dan dien je het totale bedrag in één keer over te maken.

Het totale bedrag moet ten alle tijden uiterlijk 10 weken voor vertrek op de rekening van Sporteventz staan, tenzij anders is overeengekomen met Sporteventz.

Mochten jullie graag willen boeken, maar jullie hebben meer tijd nodig om te betalen of je betaald liever in meerdere termijnen ivm het sparen voor de Costa Brava Cup of omdat jullie afhankelijk zijn van sponsors, neem dan contact met ons op en dan kijken we of we een andere afspraak kunnen maken. 

Annuleringsvoorwaarden

De annuleringsvoorwaarden bij de Sporteventz Costa Brava Cups zijn als volgt:

 Annuleer je binnen 7 dagen na boeking dan zijn er geen annuleringskosten.

* Annulering vanaf 7 dagen na boeking tot 10 weken na boeking bedragen de annuleringskosten 30% van de totale reissom.

* Bij annulering vanaf 10 weken na boeking, dan bedragen de annuleringskosten 100% van de totale reissom.

* Boek je binnen 10 weken voor vertrek en annuleer je daarna, dan zijn de annuleringskosten 100%.

Sporteventz adviseert daarom om een annuleringsverzekering samen met jouw reisverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen biedt Sporteventz zelf niet aan.

Algemene voorwaarden

Als je bij Sporteventz boekt, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. De voorwaarden van Sporteventz haar toernooien vind je hier.

Verzekering

Het is slim om goed verzekerd op pad te gaan. Check van tevoren goed of je verzekerd bent en wat je verzekering precies dekt. Sporteventz verplicht alle deelnemers om een reisverzekering af te sluiten. En raadt daarnaast ook aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Sporteventz biedt zelf geen verzekeringen aan. 


Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×