fbpx

F.A.Q.

Accommodatie en boeking

Deadline boeken

Boekingen kunnen gemaakt worden ‘zolang de voorraad strekt’ . Bij de toernooien zijn er een beperkt aantal plekken voor teams beschikbaar. Het kan zijn dat er geen plaats meer is in het door jullie gekozen niveau (primera of segunda). In dat geval neemt Sporteventz contact met je op alvorens de boeking definitief wordt gemaakt. Bij teamtrips en trainingskampen zijn we altijd afhankelijk van het vliegaanbod en de beschikbaarheid van velden en accommodaties, ook hierbij geldt, zolang de voorraad strekt.

Extra dagen bijboeken

Voor de toernooien kun je gebruik maken van de bijboekservice. Erg handig als je langer aan de Costa’s wilt verblijven. Dit is aan te geven in de boeking. Het is mogelijk om zoveel mogelijk dagen bij te boeken als jij zelf wilt.

Tip: Soms is het slim om een dag extra bij te boeken waardoor je soms voordeliger kunt vliegen en je daarmee langer kunt verblijven aan de Costa’s voor minder geld.

Voor de teamtrips en de trainingskampen is het altijd maatwerk. Het gewenste aantal dagen geef je door en op basis daarvan maakt Sporteventz een voorstel. Het voorstel kun je tot dat de boeking definitief is altijd nog wijzigen.

Bijboeken van personen

Het bijboeken van extra personen kan vaak! Stuur ons even een e-mail en wij gaan kijken voor je wat er mogelijk is.

Zelf accommodatie regelen

Bij toernooien is dit uiteraard mogelijk. Dan kies je voor de optie ‘toernooi only’. Bij toernooi only krijg je toegang tot alle feesten met onze passe partout, deelname aan het toernooi en vervoer vanaf het centrum naar de toernooi locatie. Daarnaast kun je optioneel ook gebruik maken van onze transferservice vanaf de luchthaven en staat onze reisleiding 24/7 voor je klaar!

Bij trainingskampen en teamtrips kun je niet zelf je accommodatie regelen. Bij deze producten verzorgt Sporteventz alles voor je.

Informatie over de accommodatie

Sporteventz werkt met veel verschillende accommodaties samen. Bij de Sporteventz toernooien krijg je alle informatie over de door jou gekozen accommodatie nadat we je aanbetaling hebben ontvangen. Alle accommodaties (op villa’s na) liggen in het centrum.

Bij de trainingskampen en de teamtrips krijg je alle relevante informatie over je verblijf op voorhand in de offerte van Sporteventz.

Alle prijzen op de website zijn gebaseerd op de maximaal mogelijk bezetting van de desbetreffende accommodatie. Voorbeeld, bij een 4 persoons appartement is de prijs berekend op 4 personen bezetting. Een lagere bezetting is mogelijk, maar dit kan de prijs beïnvloeden.

Incheck en uitcheck tijden

De reguliere inchecktijd is vaak vanaf 16:00 uur en de reguliere uitchecktijd is om 10:00 uur. Indien je een early check in of een late check out wilt dien je dit bij opmerkingen in je boeking aan te geven. We kunnen dan kijken wat we voor je kunnen doen! Vaak kun je bij de accommodaties de koffers achterlaten.

Ontbijt & verzorging

Wil je elke ochtend gebruik kunnen maken van een ontbijt, kies dan voor een hotel. Alle hotels waar Sporteventz mee samenwerkt zijn inclusief ontbijt tenzij anders vermeld. Indien er andere wensen zijn voor wat betreft de verzorging hoort Sporteventz dit graag. Vaak kan Sporteventz je hierbij helpen.

Een upgrade naar half- of volpension of all-inclusive is vaak mogelijk bij zowel onze toernooien als onze trainingskampen en teamtrips. Heb je hier interesse in? Geef dit dan aan in je boeking of offerte aanvraag.

Handdoeken en linnengoed

Handdoeken en lakens zijn vaak inclusief. In appartementen krijg je één set handdoeken voor het hele weekend en in hotels worden handdoeken vaak dagelijks verschoond. Informatie hierover ontvang je later per e-mail.

Preferenties

Wil jij zeezicht? Of wil jij met je teamgenoten naast elkaar in een accommodatie verblijven? Of heb jij voorkeur voor een bepaalde accommodatie? Wij gaan ons best voor je doen. Geef je preferentie aan in de boeking. Een preferentie is echter geen garantie. Wij zijn dan ook niet verplicht om dit na te komen. Natuurlijk doen wij altijd keihard ons best voor je om je preferentie te realiseren.

Boek je een teamtrip of een trainingskamp? Dan kunnen wij nog meer maatwerk leveren. Graag horen we je preferentie.


Algemene informatie

Wat meer informatie

Wil jij meer weten over onze producten? Wij helpen je graag! Stuur een e-mail naar info@sporteventz.nl, bel ons op +316 22 04 95 63 of stuur Sporteventz een Whatsapp. Meer informatie nodig over onze producten? Indien nodig kunnen we altijd een afspraak maken.

De organisatie

Sporteventz is een product van Sporteventz 4 You. Sporteventz 4 You staat zowel in Nederland als in Spanje ingeschreven. Dit omdat het een Nederlands bedrijf is met de meeste activiteiten in Spanje. In beide landen hebben we een postadres en een bankrekening.

Medische essentie

Als een speciale voorkeur zo belangrijk is dat het boeken van je reis ervan afhangt, dan spreek je van een essentie. Heb jij een allergie, een ziekte of gebruik je medicijnen? Wij houden graag rekening met je. Neem contact met ons op zodat we je wensen samen kunnen bespreken om je een teamtrip, toernooi of trainingskamp aan te bieden die past bij je medische essentie.

Gevonden voorwerpen

Iets kwijtgeraakt tijdens een toernooi, trainingskamp of teamtrip? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij kijken direct wat we voor je kunnen betekenen.

Mochten er pèrsoonlijke items verstuurd moeten worden, die je op bestemming bent vergeten, zijn de verzendkosten altijd voor jezelf.

Complimenten opmerkingen of klachten

Klachten, opmerkingen of complimenten kun je mailen naar info@sporteventz.nl. Binnen een week voorzien wij jou van een reactie. Heb je een klacht? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, vaak kunnen wij ter plaatse nog wat voor je betekenen. Meld je klacht in ieder geval het liefst altijd voor of tijdens de reis, dat geeft ons de mogelijkheid om je klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Werken bij

Heb jij interesse in een job bij Sporteventz? Stuur ons een e-mail met twee foto’s van jezelf, je CV en een leuke motivatie naar info@sporteventz.nl

Activiteiten

Bij deelname aan onze toernooien heb je met de passe partout (festivalbandje) altijd toegang tot de festiviteiten die in de middag en in de avond plaatsvinden.

Je teamtrip of trainingskamp verrijken met leuke activiteiten? Wij denken graag mee. Geef het aan bij je boeking en wij komen met leuke suggesties.

Kosten

Heb je interesse in een specifieke activiteit tijdens je toernooi, trainingskamp of teamtrip? Neem dan contact met ons op en wij gaan de mogelijkheden voor je bekijken.


Toernooi

Datum

De Costa Brava Cup is van donderdag donderdag 11 juni t/m zondag 14 juni 2020. De Costa Dorada Cup is van vrijdag 14 mei tot en met maandag 17 mei 2020. Teamtrips en trainingskampen zijn altijd op aanvraag, jij bepaalt hier dus zelf de datum.

Aantal speeldagen

Bij de toernooien speel je één dag een volledig toernooi. De rest van de dagen kun je met je team vrij besteden. Tijdens het hele weekend is er een volledig programma waaraan je kunt deelnemen.

Minimum aantal spelers

Op de Costa Brava Cup en de Costa Dorada Cup wordt er 7 tegen 7 gespeeld. Gemixte dames- en herenteams zijn niet toegestaan. Als team mag je onbeperkt wissels meenemen. Breng je een veelvoud van je teamgrootte aan spelers mee, geef dan duidelijk aan of je met veel wissels wilt werken of met meerdere teams. Lukt het je niet om een volledig team op de been te krijgen? Neem dan contact op met Sporteventz, vaak zijn er meer teams die nog een paar spelers zoeken. Sporteventz kan deze groepen matchen.

Trainingssessie buiten het toernooi om

Rondom je accommodatie zijn er voldoende veldjes om te voetballen. Echter kan Sporteventz deze niet op voorhand reserveren, aangezien dit publiekelijke velden zijn. Lokaal wijst Sporteventz je graag deze velden aan. Mocht je graag een extra dag willen trainen en daarvoor een privé veld willen reserveren, dan kan Sporteventz je daarbij helpen. Neem dan contact met Sporteventz op.

Tijdstip toernooi

Het exacte tijdstip communiceert Sporteventz met je tijdens het weekend. Houd er rekening mee dat het toernooi in de ochtend aanvangt en in de middag eindigt.

Niveau

Dit zijn de Primera en de Segunda leagues. De primera league is voor teams die vrij hoog in de competitie in Nederland spelen en een serieuze wedstrijd kunnen spelen Sporteventz adviseert vanaf de derde klasse voor primera te gaan. De Segunda league is voor teams die in een lagere klasse spelen. De keuze ligt bij de deelnemer. Let op, dit is een voorkeur. Het kan zijn dat je in een andere league wordt ingedeeld dan opgegeven. Hierover neemt Sporteventz dan altijd van tevoren contact met je op.

Medische voorzieningen

Tijdens het toernooi is er een medische post ingericht om EHBO te kunnen verlenen bij blessures /ongelukken of is er op voorhand een afspraak gemaakt met een dokterspost die in geval van calamiteiten snel ter plaatse kan zijn.

Gemengde teams

Helaas is het niet mogelijk om je voor het voetbaltoernooi in te schrijven met een gemengd dames- en herenteam.

Veteranen elftallen

Speel je het liefst tegen veteranen elftallen? Geef dit dan bij je boeking aan. Sporteventz probeert dan indien mogelijk een veteranen poule te creëren.


Oefenwedstrijd

Op basis van beschikbaarheid

Een oefenwedstrijd is een mooie aanvulling op je trainingskamp. Sporteventz heeft veel lokale contacten die kunnen helpen bij het organiseren van een oefenwedstrijd. Echter, dit is altijd op basis van beschikbaarheid. Sporteventz is afhankelijk van de beschikbaarheid van lokale teams én velden.

Arbitrage

In overleg kan er gekozen worden voor een éénkoppige arbitrage of voor een driekoppige arbitrage. De opties hiervan worden met de hoofdboeker doorgenomen.

Niveau

Sporteventz doet altijd haar best om een tegenstander te vinden die past bij het niveau van het team. Met de hoofdboeker wordt dan overlegd of een tegenstander geschikt is. Ook hierin kan geen garantie worden gegeven dat er een wedstrijd op het geschikte niveau georganiseerd kan worden.

Veld

De keuze van het veld wordt afgestemd met de hoofdboeker. Sporteventz kan in de meeste gevallen zowel een kunstgras- als een natuurgrasveld regelen.


Trainingen

Duur

Trainingen zijn standaard altijd op basis van 90 minuten. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Aantal trainingen

Sporteventz biedt standaard 2 trainingen aan of 1 training en 1 oefenwedstrijd. Dit is altijd onder voorbehoud. Sporteventz stemt met de hoofdboeker af op welke momenten er hoelang getraind zal worden. Vanzelfsprekend kan het standaard aanbod aangepast worden.

Momenten van de training

Sporteventz stemt samen met de hoofdboeker de verschillende momenten van de training af. In samenspraak met de hoofdboeker werkt Sporteventz het voorstel uit. Op basis van beschikbaarheid van de velden lokaal doet Sporteventz haar best om het voorstel zo passend mogelijk te maken.

Type veld

Sporteventz werkt met verschillende velden. Zowel kunstgrasvelden als natuurgrasvelden behoren, afhankelijk van de bestemming, tot de mogelijkheden.  

Trainingsmateriaal

Sporteventz kan het trainingsmateriaal lokaal verzorgen. In overleg met de hoofdboeker kan dit worden afgestemd.


Referenties

Reacties

Sporteventz is erg trots op haar hoge beoordeling en mooie reviews. Hieronder zijn een paar reviews weergegeven. Kijk ook eens op onze Facebookpagina voor alle reviews.

“Wat een fantastisch mooi weekend hebben wij gehad! Alles was tot in de puntjes geregeld door een super organisatie. Fantastische party’s, mooi toernooi en goede accommodatie! Dikke pluim voor de organisatie. Team WOO WOO is volgend jaar zeker weer aanwezig.” – Toernooi

’De afsluiting van het seizoen van Wijhe 1 in Mallorca was een groot feest. Georganiseerd door selectiespelers Nick Dokman, Douwe Booij en Tjidde Koopman, was de 22-koppige groep gehuisvest in Hotel Iris in het centrum van El Arenal. Belangrijk aandeel had ook Sporteventz.nl, dat alles tot in de puntjes had voorbereid, waardoor Wijhe onbekommerd kon genieten van de tropische omstandigheden. Op loofafstand van het strand en de levendige boulevard waren alle ingrediënten voor een geslaagd weekend voor handen.’’ – Teamtrip

“Hoi Chiel, ik kan me voorstellen dat het weer een geslaagde trip is geweest. Ook wij (Sparta Nijkerk) hebben zeer goede ervaring met Sporteventz”. – Trainingskamp


Vervoer

Transfer

De Sporteventz transferservice zorgt ervoor dat jij bij de Sporteventz toernooien snel en gemakkelijk vanaf de luchthaven naar je accommodatie wordt gebracht. De transfertijd voor de Costa Brava Cup bedraagt vanaf Girona ongeveer een half uur. Vanaf Barcelona is dit ongeveer 1,5 uur. De transfertijd voor de Costa Dorada Cup bedraagt vanaf Reus ongeveer 20 minuten en vanaf Barcelona ongeveer 1,5 uur. De minimale bezetting van een transfer is 7 personen om een transfer te garanderen. Indien er een transfer ndig is voor minder personen, neem dan contact op met Sporteventz, dan kan er naar andere mogelijkheden gekeken worden.

Bij teamtrips en trainingskampen is ons aanbod altijd inclusief transfer.

Vlucht

Sporteventz adviseert voor haar toernooien om te vliegen met luchtvaartmaatschappijen Transavia, Vueling of Ryanair. Vluchten vergelijk je makkelijk met Skyscanner.

Voor de Costa Brava Cup kun je vliegen op Barcelona of Girona, waarbij de laatstgenoemde dichterbij Lloret de Mar is gelegen.

Voor de Costa Dorada Cup kun je vliegen op luchthaven Barcelona of Reus. Reus is dichterbij Salou gelegen. 

Voor de teamtrips en trainingskampen verzorgt Sporteventz de vlucht. De keuze van de vlucht wordt in overleg met de hoofdboeker gemaakt.

Bagage

Bij de toernooien verzorg je zelf de vlucht. Vaak kun je de spelerstenues goed verdelen over ieders bagage. Natuurlijk kun je ook zelf een extra tas bijboeken. Op onze transfers is er voldoende ruimte om deze tas mee te nemen.

Bij de teamtrips en trainingskampen stellen we altijd de bagage af op basis van de wensen van de gast. Hierin is alles mogelijk.


Betaling

Betalingsprocedure

Bij de toernooien van Sporteventz dient binnen twee weken na boeking een aanbetaling van 25% van de totale reissom te zijn voldaan. Het resterende bedrag dient uiterlijk binnen 8 weken na boeking op het rekeningnummer van Sporteventz bijgeschreven te zijn.

Bij teamtrips en trainingskampen krijg je van Sporteventz eerst geheel vrijblijvend een offerte.  Indien de hoofdboeker akkoord geeft op de offerte, stuurt Sporteventz de factuur. Van deze factuur dient 50%  van de totale reissom binnen drie werkdagen na het verzenden van de factuur voldaan te zijn. Uiterlijk 4 weken na verzending van de factuur dient het resterende bedrag betaald te zijn aan Sporteventz. Als de teamtrip of het trainingskamp eerder aanvangt dan de reguliere betalingstermijn, dient de totale reissom altijd te zijn voldaan ten minste 8 dagen voor aanvang van de teamtrip of het trainingskamp.

Annuleringsvoorwaarden

Bij de toernooien van Sporteventz kun je altijd binnen twee weken na boeking kosteloos annuleren. Bij teamtrips en trainingskampen, kun je bij het akkoord geven op de offerte niet meer annuleren. De annuleringskosten na akkoordgave op de offerte zijn bij teamtrips en trainingskampen 100%. Sporteventz adviseert daarom om een annuleringsverzekering hiervoor af te sluiten. Deze verzekering biedt Sporteventz zelf niet aan.

Algemene voorwaarden

Als je bij ons boekt, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. De voorwaarden van Sporteventz haar toernooien vind je hier en de voorwaarden van Sporteventz haar teamtrips en trainingskampen vind je hier.

Verzekering

Het is slim om goed verzekerd op pad te gaan. Check van tevoren goed of je verzekerd bent en wat je verzekering precies dekt. Sporteventz zelf biedt geen verzekeringen aan.


Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

   
   

Bedrijfsgegevens

Nederland (correspondentieadres):
Wachterslaan 81, 6523RS Nijmegen

Spanje (factuuradres):
Avenida Vidreres 163, 3.1, 17310 Lloret de Mar
NIF: B55352132 (BTW nummer Spanje)
IBAN: ES54 0081 1589 4000 0118 6227

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnummer : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

Socials
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google