Leuk nieuws! Sporteventz komt met de Costa Brava Volleybal Cup naar Scheveningen.

Dit jaar vindt in Nederland het EK beachvolleybal plaats. Daags na de Olympische Spelen in Parijs worden in Den Haag, Arnhem en Apeldoorn gestreden voor de Europese titel beachvolleybal. Dit is alweer de vierde EK editie die in Nederland wordt gespeeld. In 2015 werd zelfs het WK beachvolleybal in Nederland gespeeld. Sinds het eerste EK in Nederland (2006) was Den Haag iedere editie speelstad. In 2012 en 2018 werd in Den Haag twee keer Nederlands EK-goud veroverd.Van 13 tot en met 18 augustus dit jaar wordt dus opnieuw het EK beachvolleybal gespeeld.

Hoe gaaf is het als jij daarbij kunt zijn en dan ook nog eens zelf mee kunt doen aan een beachvolleybal toernooi? Dat vonden wij dus ook en daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Summerbeachlife. Zij organiseren gedurende de hele zomer in heel Nederland beachvolleybal toernooien. In het weekend van het EK beachvolleybal staan ze in Scheveningen en worden er ca. 100 beachvolleybal velden opgebouwd.

Samenwerking

Dit weekend gaat een groots evenement worden, want niet alleen Summerbeachlife organiseert dan hun beachvolleybal toernooi, maar ook Sporteventz gaat de eerste editie van de Costa Brava Volleybal Cup in Scheveningen houden. Samen met honderden andere volleybal liefhebbers, volleyballen we op het strand van Scheveningen naast het Centercourt. Een betere beachvolleybal vibe kun je je niet wensen.

Heb jij zin om tijdens het EK beachvolleybal die sfeer op te snuiven en zelf ook een paar potjes mee te volleyballen? Doe dan mee aan de Costa Brava Volleybal Cup in Scheveningen. Het toernooi is voor alle recreanten van 16+ en de wedstrijden worden 3×3 gespeeld. Herenteams, damesteams en mix teams spelen tegen elkaar dus je kunt je opgeven met jouw teamgenoten, clubgenoten, vrienden of familie. Deelname kost maar €50,- per team van 3.

Uiteraard houdt het na het toernooi niet op. We sluiten natuurlijk af met een gezellige barbecue in 1 van de strandtenten in Scheveningen. Waar we onder het heerlijke avond zonnetje gezellig na kunnen kletsen en lekker kunnen eten.

Voor meer informatie kun je naar onze websitepagina gaan https://www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup-scheveningen/en volg ons natuurlijk op social media http://www.instagram.com/sporteventz_volleybal.