fbpx

17 augustus 2024

Costa Brava Volleybal Cup in Scheveningen

Sporteventz organiseert samen met verschillende volleybal organisaties een groots beachvolleybal evenement tijdens het EK Beachvolleybal. Op het strand van Scheveningen worden ca. 100 beachvolleybal velden opgebouwd om op zaterdag 17 augustus een té gek beachvolleybal toernooi te laten plaatsvinden. Sporteventz brengt de gezellige Costa Brava Volleybal Cup in Spanje naar Nederland. De Costa Brava Volleybal Cup deelnemers zien elkaar terug in Scheveningen en degene die nog niet eerder mee gedaan hebben kunnen dicht bij huis alvast een beetje kennismaken.  

Waar

Het centercourt en de velden vind je in de directe omgeving van het Beachstadium op het strand van Scheveningen. Het adres is Strandweg 4, 2586JK Den Haag. Als je er vroeg bent kun je nabij de Haven en Visafslag gratis parkeren. Je kunt ook een dagkaart kopen en direct naast het stadion parkeren. Ga je liever met het openbaar vervoer, pak dan de trein. 

Wanneer

Op zaterdag 17 augustus 2024 vindt het toernooi plaats. De wedstrijden beginnen om 11:00. Na afloop gaan we gezamenlijk barbecueën, daar kun je je apart voor opgeven. 

Wat is het

Een gezellig 3×3 beachvolleybal toernooi op recreanten niveau op een groots opgezet beachvolleybal strand in Scheveningen. Je lunt meedoen met een heren, dames of mix team. Deze gezellige toernooi dag sluiten we gezamenlijk af met een zomerse BBQ bij 1 van de strandtenten.

Voor wie

Scheveningen is het beachvolleybal mekka van de beachsport. Dit willen we voor iedereen toegankelijk maken. Daarom kan iedereen die van beachvolleybal houdt en 16+ is meedoen. Dit toernooi draait om gezelligheid en sportiviteit. Neem je teamgenoten, vrienden, familie mee en maak er een mooie dag van samen met Sporteventz en alle andere deelnemers.

Deelname €50,- per team van 3

Costa Brava Cup Barbecue

De barbecue zal na afloop van het toernooi plaatsvinden. Gegeten moet er toch en wat is er dan gezelliger om met jouw teamgenoten, de crew van Sporteventz en jouw tegenstanders van die dag nog even na te genieten. De barbecue kost €27,50 per persoon.

BOEKEN

Wil jij er bij zijn? Vul dan snel jouw gegevens in en reserveer jullie plek op dit te gekke beachvolleybal event.

Costa Brava Cup Scheveningen
  • Recreanten niveau

  • 3×3 toernooi

  • 15 minuten per wedstrijd

  • Op het strand van Scheveningen

  • Van 11:00 uur tot ca. 17:00 uur

  • Extra personen per team €17,50

€ 50,- per team van 3

Boeken
Meer informatie? Download onze brochures!
Brochures

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ
Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×