Morgen is het eindelijk weer zover. De eerste teams strijken weer neer aan de Costa Brava ter voorbereiding op de komende volleybal Cup. Het aantal deelnemers is dit jaar verdubbeld ten op zichte van vorig jaar. Dus dat beloofd weer een mooie editie te worden. De zon staat op het programma, dus dat is ook weer mooi meegenomen.

Alle voorbereidingen zijn inmiddels afgerond en er staat weer een volgepland programma klaar. De meeste teams komen al eerder op verschillende dagen aan. Zij kunnen alvast genieten van hun teamtrip in Barcelona, op het strand of aan het zwembad van hun accommodatie. Op donderdag gaat de Costa Brava Volleybal Cup dan eindelijk officieel van start bij 12 Lounge restaurant. Alle teams verzamelen daar voor het welkomstdiner. En wat hebben er hier met zijn allen zin in. De organisatie, maar ook de teams leven hier al maanden naar toe.

Na een gezellig diner wordt de opening voortgezet in een gezellige kroeg waar het feest los kan barsten. Iedereen zal het nog een beetje rustig aan doen om fit te blijven voor de eerste toernooi dag van de volgende dag. Naarmate het weekend vordert verdwijnt dat wat meer naar de achtergrond.

Grasvolleybal toernooi

Op vrijdag staan de deelnemers op tijd op en zullen ze vol enthousiasme en nog redelijk fris klaar staan voor de bus, die ze naar de sportvelden zal brengen. Het is een ritje van 15 minuten en daar liggen de volleyballen en staan de volleybalnetten klaar voor de wedstrijden. Aan het einde van de middag zijn de winnaars bekend en kan dat volop gevierd worden tijdens de 3e helft. Hiervoor rijden we terug naar Lloret de Mar.

Tijdens de 3e helft kan er nog even goed na gesproken worden over de goede en minder goede wedstrijden. Ook kan alvast de strategie van de volgende dag bepaald worden voor het beachvolleybal toernooi.   De teams die nog niet uitgespeeld zijn kunnen nieuwe competities starten met sjoelen, darten, kaartje blazen of Jenga. ’ s Avonds worden de wedstrijd bekers van het grasvolleybal toernooi uitgereikt tijdens weer een gezellige party. Dit keer zullen de meeste teams ook mee gaan naar de afterparty in 1 van de clubs van Lloret de Mar.

Beachvolleybal toernooi

Op zaterdag staan de teams ’s ochtends weer klaar vol enthousiasme en dit keer waarschijnlijk iets minder fris. Het is tijd voor het beachvolleybal toernooi. Dit toernooi wordt in Lloret de Mar zelf gespeeld op een mooie locatie waar na de wedstrijden afgekoeld kan worden in het zwembad met party muziek en een cocktail in de hand.

En dan zit het er alweer bijna op. Zaterdagavond worden de laatste prijzen uitgereikt. De winnaars van het beachvolleybal toernooi kunnen hun beker in ontvangst nemen, maar ook de 3e helft schaal zal uitgereikt worden en de nieuwe Sporteventz bokaal zal een nieuwe eigenaar krijgen. En dan is het feesten tot in de late uurtjes en afscheid nemen van sommige teams die op zondag weer terug naar huis vliegen.

De Costa Brava Volleybal Cup zit er over precies 6 dagen alweer op. Hoe het was zullen we binnenkort delen. Ben je er niet bij dit jaar en volg je ons nog niet op Instagram? https://www.instagram.com/sporteventz_volleybal
Doe dat dan snel, want dan kun je tijdens dit te gekke weekend toch een beetje meeleven, want we delen natuurlijk af en toe wel wat beelden. En blok mei 2025 alvast in jouw agenda want hier moeten jullie volgend jaar natuurlijk ook gewoon bij zijn. Check de volleybal pagina op deze website voor alle informatie over de Costa Brava Volleybal Cup https://www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup/