fbpx

Costa Brava Cup

Jouw geniale teamuitje!
11 t/m 14 juni 2020
Lloret de Mar

Costa Brava Volleybal Cup

Jouw geniale teamuitje!

11 – 14 MEI 2023 Lloret de Mar

WAT IS DE COSTA BRAVA VOLLEYBAL CUP?

De Costa Brava Volleybal Cup (CBVC) is een gezellig volleybaltoernooi in Spanje. En de perfecte afsluiting van het seizoen voor jouw volleybalteam! De Costa Brava Volleybal Cup biedt alles voor een gezellig en sportief weekend. Naast een gras volleybaltoernooi is er ook een beachvolley toernooi.

Uiteraard worden er ook verschillende feesten georganiseerd waaronder de fantastische 3e helft op een unieke festival locatie. En dat in combinatie met zon, zee, strand, activiteiten en dus een volledig avondprogramma met Nederlandse dj’s!

Ben jij op zoek naar de beste afsluiting van jouw seizoen samen met jouw team? Of heb je gewoon zin om een gezellig weekend met jouw vrienden te volleyballen in combinatie met de gezelligste feesten? Meld je dan snel aan voor de Costa Brava Volleybal Cup 2023! Zorg dat je erbij bent!

Wat is het

De Costa Brava Volleybal Cup is een fantastisch 4 dagen lang weekend samen met jouw team of vriendengroep. Een unieke beleving in Spanje met vele volleybal en 3e helft liefhebbers uit het Nederland en België. Het weekend staat niet alleen in het teken van volleybal, maar ook van veel feest en gezelligheid.

Op donderdag begint de Costa Brava Volleybal Cup met de officiële opening. De dag erna wordt het toernooi op natuurgras gespeeld. Alle teams spelen met minimaal 6 spelers. De wedstrijden duren elk 15 minuten. Je kunt je opgeven als heren team, dames team of gemengd team. Op zaterdag is het beachvolley toernooi plaats. Hier bestaan de teams uit minimaal 3 spelers. Sportiviteit is de sleutel van dit toernooi. De spelregels vind je hier.

Naast het toernooi is er natuurlijk ook een grootse 3e helft op een unieke buitenlocatie met festivalpool. De rest van het weekend staat er elke avond een groot feest gepland in één van de kroegen of clubs van Lloret de Mar. Ook overdag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Mede dankzij onze Nederlandse dj’s barst het feest elke keer weer los.

Waar

De Costa Brava Volleybal Cup vindt plaats in Lloret de Mar. Lloret de Mar is veel meer dan alleen een jongerenbestemming. Lloret is uitgegroeid tot een zeer veelzijdige bestemming met vele mooie baaien en talloze uitgaansgelegenheden, zoals restaurants, terrassen, kroegen en discotheken geschikt voor jong en oud. Daarnaast richt Lloret de Mar zich tegenwoordig voornamelijk op de sportieve vakantieganger.

Het gehele programma van de Costa Brava Volleybal Cup vindt plaats in Lloret de Mar en staat dus garant voor veel gezelligheid. De sportvelden liggen net buiten Lloret de Mar. Sporteventz zorgt voor het vervoer van en naar de velden. Er wordt op natuurgras gespeeld. 

Wanneer

De Costa Brava Volleybal Cup begint op donderdag 11 mei en eindigt op zondag 14 mei. Wil je er extra dagen aan vastplakken, dan kan dat natuurlijk ook. Deze extra dagen zijn bij de boeking makkelijk toe te voegen.

In mei is de zomer in Spanje alweer volop begonnen. De stranden liggen er uitnodigend bij, restaurants, kroegen en clubs zijn open. De terrassen lopen weer vol en het volleybalseizoen in Nederland is ten einde. Het perfecte moment dus om samen met jouw team het volleybalseizoen in Lloret af te sluiten. Of met jouw vriendengroep de zomer in te luiden met dit gezellige weekend in Spanje.

Voor wie

Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de Costa Brava Volleybal Cup. Er spelen zowel heren als dames teams en ook gemixte teams mee.  Van echte volleybalteams  tot vriendenteams, van studententeams tot seniorenteams en van ex-volleybalteams tot selectieteams. Voor iedereen is er plek bij de Costa Brava Volleybal Cup. Als je maar minimaal 18 jaar en gezellig bent. Volleybal je niet vanwege bijvoorbeeld een blessure, maar wil je wel deelnemen aan het programma van de Costa Brava Volleybal Cup zonder te spelen, dan kan dat ook.

Brochure
Boeken
Scroll voor meer informatie over prijzen, programma etc verder naar beneden!

PROGRAMMA COSTA BRAVA VOLLEYBAL CUP

De Costa Brava Volleybal Cup is meer dan alleen deelname aan een volleybaltoernooi. Er is een volledig vrijblijvend avondprogramma voor je samengesteld. Daarnaast kan jouw team het weekend aanvullen met leuke activiteiten zoals een city trip naar Barcelona, een halve dag een stoere activiteit als mountainbiken of canoying of meer relaxed de Recovery Cruise. Je kunt natuurlijk ook chillen op het strand of een terrasje pakken.

Donderdag 11 mei

Op donderdag is de officiële start van de Costa Brava Volleybal Cup. In de middag starten we de Cupweek in onze beergarden. Hier kunnen alle teams elkaar vast leren kennen. Ook wordt hier bekend gemaakt wie de volgende dag de strijd aangaan in het toernooi. ’s Avonds barst het feest los tijdens de Opening Party van de Costa Brava Volleybal Cup 2022.

Vrijdag 12 mei

Deze dag is het gras toernooi. Elk team speelt minimaal 4 wedstrijden en meer hoe verder je komt in het toernooi. Na de finales barst het feest los tijdens de gezelligste 3e helft op een unieke feestlocatie. ’s Avonds gaat het feest weer verder tijdens de Award Party waar ook de prijzen uitgereikt worden. Wie weet ontvang jij wel die felbegeerde Costa Brava Volleybal Cup beker. 

Zaterdag 13 mei

Op zaterdag staat het beachvolley toernooi op het programma. Alle teams kunnen hier aan meedoen en meerdere teams opgeven. Aansluitend vindt de tweede 3e helft plaats op een unieke feestlocatie met festivalpool. 

 ’s Avonds doen we alle feestjes nog 1 keertje over tijdens de Final Chapter party. Tijdens deze party worden de prijzen van het Beachvolley toernooi uitgereikt en misschien heb jij samen met jouw team wel de prijs voor beste feestganger van deze Cup gewonnen!

Zondag 14 mei

Voor de meeste deelnemers zit de Costa Brava Volleybal Cup erop. Met fantastische herinneringen rijker, vele nieuwe vrienden en een kleine kater gaan de meeste weer naar huis, misschien wel met één van de prijzen in jouw koffer. Degene die nog eventjes blijven kunnen bijkomen op het strand of bij het zwembad. 

Vind jij het leuk om ons logo op jullie Costa Brava Volleybal Cup outfit te laten drukken,
download dan hier ons logo!

BOEKINGSOPTIES

VLIEGTUIG

Vliegtickets zijn niet inclusief. Deze kan iedereen zelf boeken, zodat je alle vrijheid hebt in het kiezen van de luchtvaartmaatschappij, tijden en luchthavens. De goedkoopste tickets kun je vinden bij de luchtvaartmaatschappijen Transavia, Vueling en Ryanair. Je kunt vliegen op de luchthavens Barcelona en Girona. Girona ligt op 30 minuten van Lloret de Mar en Barcelona op 75 minuten.

ACCOMMODATIE

Je kunt uit verschillende soorten accommodaties kiezen. Van standaard appartementen tot luxe appartementen of 4* hotels en zelfs privé villa’s. Alle prijzen zijn gebaseerd op 3 nachten (bij villa’s 4 nachten), maar je kunt ook altijd onbeperkt extra dagen toevoegen als je langer wilt blijven. De prijzen van de extra nachten kun je vinden bij de informatie van de betreffende accommodatie. Zodra je hebt geboekt en hebt aanbetaald reserveren wij jullie kamers/appartementen/villa’s. 

TRANSFER

Wij kunnen jouw transfer van en naar de luchthaven in Spanje regelen, lekker makkelijk. De transferbus staat dan klaar op de luchthaven en brengt jullie naar de accommodatie. En bij het vertrek komt de transferbus jullie weer ophalen bij de accommodatie en brengt jullie naar de luchthaven. Ook als je alleen de Costa Brava Cup hebt geboekt of een privé villa of alleen een aankomst- of vertrek transfer wilt, dan kunnen wij deze transfer voor jou en jouw team regelen. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van jullie groep. Wil je weten hoe duur de transfer is voor jouw team, klik dan hier.

ACTIVITEITEN

Naast het feestprogramma zijn er ook verschillende activiteiten, die je bij kunt boeken om jouw lange weekend nog completer te maken. Op zaterdag is er naast het beachvolleybal toernooi geen dagprogramma, dus die kan iedereen zelf invullen. Maak van de gelegenheid gebruik en ga een dagje naar Barcelona. Wil je liever een beetje relaxen na al die feestjes en volleybal? Ga dan mee met de Recovery cruise. Ben je op zoek naar adrenaline dan kun je je ook een dag mountainbiken of canyoning boeken. De activiteiten kunnen gelijk met de boeking bijgeboekt worden, maar die kunnen ook later nog toegevoegd worden.

Costa Brava Volleybal Cup

 • Deelname toernooi & 3e helft 

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar de 3e helft en terug

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

€125,- per persoon

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Lloret Sun incl. Costa Brava Volleybal Cup

 • 3 Nachten verblijf in eenvoudig ruim appartement zonder zwembad aan de strip

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar de sportvelden & 3e helft en terug

 • Deelname toernooi & 3e helft met NL dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

€175,- per persoon

MEER INFO
BOEKEN

Appartement met zwembad

 • Verblijf in standaard appartement met zwembad

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar 3e helft en terug

 • Deelname toernooi & 3e helft met artiesten&dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag&avond festiviteiten

€ 165,- p.p.

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Blau incl. Costa Brava Volleybal Cup

 • 3 Nachten verblijf in gezellig appartement aan de strip met zwembad op het dak

 • Vervoer van en naar de sportvelden & 3e helft

 • Deelname toernooi & 3e helft met NL dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

€185,- per persoon

Prijs appartement Blau incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Condado incl. Costa Brava Volleybal Cup

 • 3 Nachten verblijf in eenvoudig appartement dichtbij het centrum

 • Vervoer van en naar de sportvelden & 3e helft

 • Deelname toernooi & 3e helft met NL dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

€185,- per persoon

Prijs appartement Condado incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Ponent incl. Costa Brava Volleybal Cup

 • 3 Nachten verblijf in modern appartement met zwembad middenin het centrum

 • Vervoer van en naar de sportvelden & 3e helft

 • Deelname toernooi & 3e helft met dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

€209,- per persoon

Prijs appartement Ponent incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Hotel Maria del Mar 4* incl. Costa Brava Volleybal Cup

 • 3 Nachten verblijf in 4* hotel middenin het centrum incl. halfpension

 • Vervoer van en naar de sportvelden & 3e helft 

 • Deelname toernooi & 3e helft met NL dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

€219,- per persoon

Prijs hotel Maria del Mar incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Hotel Xaine Park 3* incl. Costa Brava Volleybal Cup

 • 3 Nachten verblijf in 3* hotel aan de strip incl. halfpension

 • Vervoer van en naar de sportvelden & 3e helft 

 • Deelname toernooi & 3e helft met NL dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

€229,- per persoon

Prijs hotel Xaine Park incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Hotel L’ Azure 4* incl. Costa Brava Volleybal Cup

 • 3 Nachten verblijf in 4* hotel in het centrum incl. ontbijt

 • Vervoer van en naar de sportvelden & 3e helft

 • Deelname toernooi & 3e helft met NL dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

€269,- per persoon

Prijs hotel L’Azure incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Privé Villa incl. Costa Brava Volleybal Cup

 • 4 Nachten verblijf in een privé villa met zwembad (min. 8 personen)

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar de sportvelden & 3e helft en terug

 • Deelname toernooi & 3e helft met NL dj’s

 • Toegang tot alle CBVC dag & avond festiviteiten

vanaf €249,- per persoon

Prijs op aanvraag

Prijs privé villa incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN
Maak jouw geniale teamuitje nog completer door èèn van die gave extra activiteiten bij te boeken! 

ACTIVITEITEN

Naast het volleybaltoernooi biedt de Costa Brava Volleybal Cup ook gave activiteiten voor jou en jouw team aan. Voor de levensgenieters is er de Catamaran Cruise en voor de Barcelona liefhebbers zijn er verschillende varianten van een City Trip naar deze wereldstad, zoals bijvoorbeeld fietsend de stad door of een bezoek aan het voetbalstadion van FC Barcelona.

Barcelona City Trip

Je bent nu zo dichtbij de mooie stad Barcelona, op maar 1 uur rijden vanaf Lloret de Mar. Je kunt hier uren ronddolen, terrasjes pakken, shoppen of tapas eten. Je wordt in het centrum afgezet en hier ook op een afgesproken tijdstip weer opgehaald.

Prijs € 25,-

Barcelona City Trip + FC Barcelona

De club die Johan Cruijff een grandioos laatste eer bezorgde. De club die een enorme trofeeën kast heeft en de club waar Messi wekelijks schittert. Het thuisstadion waar deze club speelt heet Camp Nou. Dit stadion geeft menig sportliefhebber kippenvel, maar is voor elke sportliefhebber een onvergetelijke ervaring. Bezoek de persruimtes, de kleedkamers en de VIP seats tijdens een interessante tour. Daarnaast is er natuurlijk ook nog tijd om in de wereldstad Barcelona zelf rond te lopen, een terrasje te pakken of te shoppen.

Prijs € 50,-

Barcelona Citytrip + Coole fietstour

Omdat je er nu toch bent kun je een mooie combi maken door een dagje naar Barcelona te gaan. Om deze stad op de best mogelijke en snelle manier te verkennen raden we je aan om dat op de fiets te doen. We regelen voor jou een Nederlandstalige gids en een coole beachcruiser en na 3 uur heb je de mooiste plekjes al gezien. Daarna is er nog tijd om zelf een paar tapas te eten, een terrasje te pakken of nog even een nieuwe outfit te scoren.

Prijs € 45,-

Mountainbike tour

De Costa Brava staat niet alleen bekend om de mooie kust, maar ook de prachtige natuur. Verken deze mooie omgeving op een stoere manier en geef je op voor een mountainbike tour door de bossen en bergen van de Costa Brava. De tour duurt ca. 3 uur, dus daarna is er nog tijd genoeg om nog even op het terras te chillen.

Prijs: € 35,-

Recovery Cruise

Flink gevolleybald of hard gestapt? Je wilt even bijkomen, opladen maar vooral ook een lekker kleurtje opdoen? Check dan de Recovery Cruise. Deze cruise is een all-inclusive trip langs de kustlijn van de Costa Brava. Met verschillende snorkelstops, muziek, onbeperkt eten en drinken is het een geniale activiteit voor jou en je team om maximaal te ontspannen. En het leuke is, als de zon het hardst schijnt, vaart de boot uit. Dus je cruiset overdag heerlijk in de zon zodat je lekker bruin wordt. En in de avond ben jij en je team weer volledig opgeladen!

Prijs: € 42,-

Meer informatie? Download onze brochure.
BROCHURE

TE WINNEN PRIJZEN

Tijdens de Costa Brava Volleybal Cup zijn er meerdere prijzen te winnen. Uiteraard zijn er de wedstrijdbekers. Deze wedstrijdbekers zijn te winnen als je 1e, 2e of 3e wordt tijdens het grastoernooi of 1e, 2e, of 3e tijdens het beachvolley toernooi. De meest beruchte prijs is de 3e helft Schaal. Deze wordt gewonnen door het team die elk feest aanwezig is en het kortst met lege handen staat. En dan is er nog de Costa Brava Jug. Deze prijs wordt uitgereikt aan het team, dat door de overige teams en Sporteventz crew genomineerd is als gezelligste, meest spraakmakende of sportiefste team. 

Winnaars
Winnaars
Winnaars
Winaars
Meer informatie? Download onze brochure.
BROCHURE

SFEERIMPRESSIE

Jij bent natuurlijk al helemaal overtuigd, nu jouw team of vrienden nog! Check hieronder de foto’s en krijg een idee van hoe vet dit weekend is. Je kunt ook de brochure downloaden en deze met jouw team en/of vrienden delen.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op info@sporteventz.nl of +31 622 049 563.
We zijn ook bereikbaar via Whatsapp.

VLIEGTICKETS

Bij de Costa Brava Volleybal Cup bepaal jij zelf wanneer je vanaf waar met welke luchtvaartmaatschappij vliegt. Tip, wacht niet te lang met het boeken van je vliegticket in verband met oplopende prijzen. Om in Lloret te komen kun je vliegen op luchthaven Girona (zo’n 30 minuten reistijd naar Lloret) of Barcelona (ongeveer 75 minuten reistijd naar Lloret).

Check onderstaande links voor je vluchtopties!

Boek hier
Boek hier
Boek hier

VEELGESTELDE VRAGEN

Deadline boeken

Boekingen kunnen gemaakt worden zolang er beschikbaarheid is voor het toernooi. Bij de toernooien zijn er een bepaald aantal plekken voor teams beschikbaar. Het kan zijn dat er geen plaats meer is in de accommodatie van jullie keuze. In dat geval neemt Sporteventz contact met je op alvorens de boeking definitief wordt gemaakt. Wil je er bij zijn, boek dan op tijd, zodat je jouw deelname zeker hebt gesteld.

Extra dagen bijboeken

Voor de toernooien kun je gebruik maken van de bijboekservice. Erg handig als je langer aan de Costas wilt verblijven. Het is mogelijk om zoveel mogelijk dagen bij te boeken als jij zelf wilt. Je kan dit tijdens het boekingsproces aangeven. De extra dagen zijn ook later nog bij te boeken, indien de kamers dan nog beschikbaar zijn.

Tip: Soms is het slim om een dag extra bij te boeken waardoor je voordeliger kunt vliegen, omdat op die dag de prijs van het vliegticket goedkoper is en je daarmee langer kunt verblijven aan de Costas voor minder geld.

Bijboeken van extra personen

Het bijboeken van extra personen kan meestal. Mocht er door de extra persoon of personen een extra appartement of kamer bijgeboekt moeten worden, dan kan dat alleen indien er beschikbaarheid is. Mail ons en we checken het voor je.

Informatie over de accommodatie

Sporteventz werkt met veel verschillende accommodaties samen. Bij de Sporteventz toernooien krijg je alle informatie over de door jou gekozen accommodatie, nadat we je aanbetaling hebben ontvangen en de kamers/appartementen gereserveerd zijn. Alle accommodaties (op de villa’s na) liggen in het centrum.

Annuleren vanwege Covid-19

Covid-19 is nu helaas onderdeel van onze samenleving. Dit betekent dat we ervan bewust zijn, dat Covid-19 er is en dat Covid-19 onzekerheden met zich meebrengt. Dit kan betekenen, dat er net voor of tijdens de Costa Brava Cup in één keer nieuwe maatregelen kunnen gelden waardoor er aanpassingen aan het programma gedaan moeten worden. Dit kan ook betekenen, dat kleurcodes om te reizen veranderen. Omdat we er nu bekend mee zijn, is Covid-19 geen reden meer om een reis te annuleren of te verplaatsen. Onze standaard Algemene Voorwaarden en Annulering voorwaarden zijn daarom ook bij deze veranderingen van toepassing. Je kunt altijd kijken of je Covid-19 bij je reis- en/of annuleringsverzekering kunt verzekeren. 

Aantal speeldagen

Bij de volleybal toernooien zijn er voor iedereen 2 grasveld speeldagen. Daarnaast is er nog een beachvolley speeldag waarvoor je je op kunt geven. De rest van de dagen kun je deelnemen aan het dagprogramma als deze er is, maar je kunt natuurlijk deze dagen ook vrij besteden. Tijdens het hele weekend is er een volledig programma waaraan je vrijblijvend mee kunt doen. Ook zijn er extra activiteiten die je bij kunt boeken om jouw weekend compleet te maken.

Minimum aantal spelers

Bij de Costa Brava Volleybal Cup wordt er 6 tegen 6 gespeeld. Als team mag je onbeperkt wissels meenemen. Breng je een veelvoud van je teamgrootte aan spelers mee, geef dan duidelijk aan of je met veel wissels wilt spelen of met meerdere teams. Lukt het je niet om een volledig team op de been te krijgen? Neem dan contact op met Sporteventz, vaak zijn er meer teams die nog een paar spelers zoeken. Sporteventz kan deze groepen matchen.

Tijdens het beachvolley wordt er 3 tegen 3 gespeeld.

Niet volleyballers

Trainers, fans, leiders, andere teamleden en andere personen die niet actief gaan deelnemen aan het toernooi zijn ook van harte welkom, maar krijgen geen korting op de reis. Een korting is niet mogelijk omdat de niet volleyballers nog steeds overal toegang tot hebben, zoals het feestprogramma, de 3e helft en het vervoer ernaar toe etc.

Betalingsprocedure

Bij de toernooien van Sporteventz dient binnen twee weken na boeking een aanbetaling van minimaal 30% van de totale reissom te zijn voldaan. De gehele betaling mag ook. Het resterende bedrag dient uiterlijk binnen 10 weken na boeking op het rekeningnummer van Sporteventz bijgeschreven te zijn. Boek je binnen 10 weken voor vertrek, dan dien je het totale bedrag in één keer over te maken.

Het totale bedrag moet ten alle tijden uiterlijk 10 weken voor vertrek op de rekening van Sporteventz staan, tenzij anders is overeengekomen met Sporteventz.

OVERIGE F.A.Q.
Meer informatie? Download onze brochure.
BROCHURE
Daarom Sporteventz
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar
 • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×