De meest makkelijke manier om naar Spanje te komen is vliegen naar de Costa Brava Cup. Vanuit Nederland zijn er vele verschillende opties om met het vliegtuig naar de Costa Brava te vliegen. Zo vertrekken er elke dag vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Maar woon je dicht bij de grens met of in België kun je ook vanaf Brussel vliegen. En woon je in de buurt van de Duitse grens, dan kun je ook vanaf Weeze-Niederrhein vliegen. Er zijn tal van mogelijkheden dus.

En niet alleen heb je keuze uit vele luchthavens om vanaf te vertrekken. Je kunt ook uit drie luchthavens kiezen om naar toe te vliegen. Zo is de luchthaven bij Girona de dichtstbijzijnde voor de Costa Brava Cup deelnemers. Je bent dan namelijk maar een half uurtje verwijderd van Lloret de Mar. De meeste vluchten en luchtvaartmaatschappijen vliegen naar de luchthaven in Barcelona. Een transfer vanaf Barcelona naar Lloret de Mar duurt ongeveer 75 minuten. Je kunt daar meer last hebben van files waardoor het wat langer kan duren. De laatste luchthaven waar je naar toe kunt vliegen wordt maar heel weinig gebruikt. Deze luchthaven ligt in Reus dichtbij Salou en vanaf hier is het ca. 2 uur rijden naar Lloret de Mar.

Betaalbare vluchten

Vanuit Nederland zijn er dan ook nog verschillende luchtvaartmaatschappijen die betaalbare vluchten aanbieden naar de Costa Brava. De meeste deelnemers vliegen met Vueling van Amsterdam naar Barcelona en met Transavia van verschillende luchthavens in Nederland naar Barcelona en Girona. Je kan ook voor Ryan Air kiezen en vanaf de regionale luchthaven in Nederland, België of Duitsland naar Girona of Barcelona vliegen.

Via Sporteventz kan je een transfer bij boeken, zodat er een transfer bus voor jou en jouw team klaar staat op de luchthaven. De transfer bus brengt jullie naar jullie accommodatie in Lloret de Mar en wanneer jullie weer vertrekken komt de transfer bus jullie ook weer ophalen bij de accommodatie om jullie weer naar de luchthaven te brengen. Dit is natuurlijk superhandig. De prijzen van de transfers verschillen per groepsgrootte, hoe groter de groep hoe lager de prijs in de meeste gevallen uitvalt. Check deze website voor de exacte prijzen of stuur ons een mailtje of Whatsapp.

Als laatste willen we je een goede tip geven in verband met de vliegtickets. Boek deze zo snel mogelijk, want de prijzen stijgen naarmate de vlucht dichterbij komt. Het zou zonde zijn als je al weet dat jullie deel willen nemen aan de Costa Brava Cup, dat je dan duurder uit bent dan nodig is. Ga snel naar: www.transavia.com of www.vueling.com of www.ryanair.com.