Sporteventz is een kleine reisorganisatie waar maar een paar mensen het hele jaar door werken. Dit komt ten goede aan de persoonlijke service bij Sporteventz. Je hebt namelijk daardoor altijd een vast persoon die je overal mee kan helpen. Heb je vragen over jouw boeking of over bijvoorbeeld de Costa Brava Cup of een teamtrip? Stel deze vragen dan op de manier die jou het beste uitkomt.

Zo kun je contact op nemen per mail voor een uitgebreide vraag en eventueel antwoord. Of je kunt je vragen per Whatsapp stellen, zodat je ook vrijwel direct antwoord krijgt. Dir is handig als je met jouw team of vrienden in de kantine staat en jullie hebben het over deelname aan de Costa Brava Cup. En jullie willen snel nog even iets vragen. Bellen kan natuurlijk ook altijd, dat is nog persoonlijker. Maar misschien minder handig als je meerdere vragen hebt. Omdat je de antwoorden niet terug kunt bekijken op een later tijdstip.

Sporteventz reageert altijd erg snel, dus in de meeste gevallen heb je direct en anders binnen een paar uur antwoord. Dit maakt het natuurlijk een stuk makkelijker als je met een grote groep mee wilt doen aan de Costa Brava Cup of een teamtrip aan het plannen bent. Ook wanneer de boeking al is gemaakt blijft de lijn tussen jou en Sporteventz erg kort. Zij weten inmiddels wie je bent en kunnen je dus nog sneller van informatie voorzien. Daarnaast krijg  je regelmatig informatie toegestuurd en je kunt ook altijd nog vragen stellen als die voor vertrek naar bestemming naar boven komen.

Crew tijdens de Costa Brava Cup

Tijdens de Costa Brava Cup is er een team van Sporteventz bij alle activiteiten aanwezig. Dus ook ter plekke blijft het makkelijk om vragen te stellen en heb je hulp ergens bij nodig, dan hoef je maar iemand van de crew aan te spreken en ze helpen je verder. Op de website bij ‘Over Ons’ wordt het gehele team voorgesteld, dus als je vooraf al wilt weten met wie je aan het communiceren bent, kun je dat online terug vinden. Tijdens de opening worden alle crewleden voorgesteld en ook in het magazine die je vooraf ontvangt wordt iedereen voorgesteld.

Tijdens de teamtrips gaat er niemand van Sporteventz mee, maar dan zijn ze nog steeds 24/7 bereikbaar voor het geval dat je ze nodig hebt. Korte lijntjes dus die in alle gevallen handig kunnen zijn. Wil je alvast zien wie er bij Sporteventz werkt, ga dan naar de pagina ‘Over Ons’ Op deze website. https://www.sporteventz.nl/over-ons