Wat was het een geslaagd volleybal weekend vorige week. Op dinsdag kwamen de eerste teams al aan. Deze teams plakten er een paar dagen vakantie aan vast. Het weer zat mee, want de zon liet zich gelukkig vaak zien. Op woensdag stroomde de laatste teams binnen en iedereen kon niet wachten tot de Costa Brava Volleybal Cup zou beginnen. De meeste teams hadden zich dan ook ingeschreven voor het welkomstdiner.

Eerste avond

Het welkomstdiner in de vorm van tapas vond dit jaar plaats bij 12 Lounge restaurant. Met zo’n grote groep is het best lastig om een restaurant te vinden waar iedereen tegelijkertijd kan eten. Bij 12 Lounge kan het en daar zit je dan ook nog gezellig aan de boulevard tegenover het strand. Om de teams elkaar alvast beter te laten leren kennen, hadden we een kennismakings bingo in elkaar gezet. Dit werd leuk opgepakt en je zag meteen de competitiviteit van de verschillende teams.

Na het eten begonnen we met het openingsfeest in Feestcafé Cartoon. Veel teams kende elkaar al van voorgaande jaren, dus de sfeer zat er al snel goed in. Ook de nieuwe teams kwamen meteen goed mee. De avond werd afgesloten in discotheek Tropics, waar een aantal teams tot in de vroege uurtjes zijn gebleven.

Grasvolleybal toernooi

De volgende ochtend begon het grasvolleybal toernooi. Alle teams waren op tijd, de zon scheen, er hingen wat sluimerwolkjes die voor wat schaduw zorgde en de grasvelden lagen er mooi groen bij. De ideale omstandigheden voor een mooi toernooi. De teams waren aan elkaar gewaagd wat voor mooie wedstrijden zorgden. Na het toernooi zijn we meteen doorgegaan naar The Ritz waar iedereen even bij kon komen, lekker eten kon bestellen en nog even na kon praten over de leuke dag.

Tijdens de Hawai party die avond had iedereen zijn best gedaan om er zo Hawaiaans mogelijk uit te zien en daar hebben we mooie plaatjes van kunnen schieten. Onze fotograaf Shane van Winsservisuals had het er maar druk mee.

Beachvolleybal toernooi

Het toernooi zat er nog niet op, want op zaterdag hadden we het beachvolleybal toernooi nog op het programma staan. Ook deze dag was het weer ons gunstig gezind en hebben we weer mooie wedstrijden gezien. Het leuke ervan is ook, dat teams die het op het gras was lastiger hadden het nu beter deden op het zand of andersom. Dat zorgde voor een andere einduitslag, dan de dag ervoor. Het beachvolleybal toernooi wordt gespeeld op een mooie unieke locatie met een groot zwembad erbij en vele lounge zitjes. Alle deelnemers konden een frisse duik in het zwembad maken om af te koelen van de wedstrijden, maar ook even chillen in de zon en bij het zwembad voordat de bussen weer terug reden naar de accommodaties.

En toen was het alweer de laatste avond. Geheel in stijl van glitter en glamour kwam iedereen naar de Cartoon voor de prijsuitreiking van de wedstrijdbekers, de 3e helft schaal en de Sporteventz bokaal. Met de prijzen in de zak sloten we de Costa Brava Volleybal Cup weer af in Discotheek Tropics. Tot in de vroege uurtjes hebben we met zijn allen gefeest, dus het was de perfecte afsluiting van een geweldig weekend. We kijken nu al uit naar de volgende editie volgend jaar! Zorg dat jij er ook bij bent met jouw team. Hou ons in de gaten op social media htpps://www.instagram.com/sporteventz_volleybal waar we zo snel mogelijk de nieuwe data bekend zullen maken.