De Costa Brava Cups draaien niet alleen om het sporten, maar ook om de gezellige feesten eromheen. Elke dag staan er één of twee feesten op het programma. De traditie tijdens de avondfeesten is, dat elk feest een eigen thema heeft. Alle deelnemers komen dan mooi opgedoft in kleding in de stijl of kleur van het thema. De één nog uitbundiger dan de ander. Ook de clubs worden aangekleed in het betreffende thema. Zodra de deuren opengaan kan het feest beginnen.

Themafeesten geven een extra dimensie van plezier en entertainment aan de avond. En het geeft de deelnemers de gelegenheid om hun creativiteit te showen tijdens het gezellige feestprogramma. En wie weet winnen ze er nog een prijs mee ook. Tijdens de Cups kunnen de meest uitbundig geklede teams namen een leuke prijs winnen.

2023 Thema’s

In 2023 hadden de feesten van de Costa Brava Volleybal Cup de thema’s Neon, Fout = Goud en White. Vooral de neon party was een groot succes, iedereen was in mooie felle neon kleuren gekleed en we zagen ook vele felkleurige accessoires bij de deelnemers. Bij de Costa Brava Cup weken de thema’s een klein beetje af, omdat de eerste avond Orange was, de tweede avond was volledig in neon kleuren en de laatste avond was de White party. Waar de neon avond een groot succes was bij de volleyballers, waren de voetballers vooral in het wit gekleed op de laatste avond.

Nieuwe thema’s voor 2024

Voor 2024 moeten we de nieuwe thema’s nog bedenken, dus we zijn al druk bezig met allerlei ideeën. De Sporteventz crew, maar ook verschillende deelnemers hebben al allerlei thema’s geopperd. Een aantal thema ideeën voor de feesten van 2024 zijn: Black & White / Hawaii / Zon, zee, strand / Carnaval / Back tot he 90’s / Zomercarnaval / Landen / Glitter & Glamour / Pyjama.

Wij gaan er nog even over nadenken welke thema’s we voor 2024 gaan kiezen. Het thema moet namelijk niet alleen leuk zijn, maar ook makkelijk uit te voeren zijn. De meeste deelnemers reizen af met alleen handbagage, dus ruimte voor grote outfits is er niet. En ook de clubs moeten in het thema aan te kleden zijn. Zodra de thema’s gekozen zijn, maken we deze bekend, zodat iedereen zich er vast op kan voorbereiden en leuke outfits bij elkaar kan zoeken. Hou onze social media www.instagram.com/sporteventz.nl of www.instagram.com/sporteventz_volleybal in de gaten als je op de hoogte wil blijven van de thema’s die we voor 2024 uit hebben gekozen. Wil je meer weten over het Costa Brava Cup programma ga dan naar de Costa Brava Cup pagina https://www.sporteventz.nl/costa-brava-cup of https://www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup.