Het Sporteventz team bestaat uit meerdere personen. Gedurende het hele jaar zitten er een klein aantal personen op kantoor. Dit zijn Hoite, Sandra, Vera en Bert. Zij zorgen gezamenlijk voor alle marketing, social media, organisatie van alle events, boekingen, communicatie met deelnemers en alle partners op bestemming.

Tijdens de events, zoals de Costa Brava Volleybal Cup en de Costa Brava Voetbal Cup krijgen we versterking vanuit Nederland en Spanje. Enthousiaste vrijwilligers, die ervaring hebben in het toerisme of de horeca en dus van wanten weten. De meeste crewleden hebben ook al eerder in Lloret de Mar gewerkt en kennen dus de bestemming op hun duimpje.

Elk jaar zijn er een paar bekenden van voorgaande jaren bij de cups om te helpen om alles in goede banen te leiden. En elk jaar zijn er weer nieuwe gezichten, die het jaar erop dan weer ‘oud’ zijn. Tijdens de Costa Brava Cups, kun je dan ook altijd bij alle teamleden van Sporteventz terecht. Ze staan allemaal klaar om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken, zodat alle deelnemers aan de cups alleen nog maar hoeven te genieten.

Volleybal Cup team

Dit jaar zijn we tijdens de Costa Brava Volleybal Cup met een team van 6. Dit team bestaat uit:

Hoite en Sandra van kantoor

Nienke, Sjors en Rob, die er alle drie al eerder bij waren

Shane, de foto- en videograaf

Voetbal Cup team

Het team van de Costa Brava Voetbal Cup bestaat uit 10 personen, namelijk

Hoite en Sandra van kantoor

Maike, Nienke, Rob, Sanne, Melle, Danique en Romy, de helft was er al eerder bij en de andere helft is nieuw dit jaar

Shane, de foto- en videograaf

Ons enthousiaste team gaat er weer voor zorgen, dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat we klaar staan voor alle deelnemers om alle vragen te beantwoorden. Uiteraard staan we ook open voor tips en opmerkingen, want met zijn allen willen we elk jaar weer er hard voor werken om te blijven verbeteren. Je kunt ons natuurlijk op social media volgen, zodat je onze crew ook voorbij ziet komen https://www.instagram.com/sporteventz.nl/ en  https://www.instagram.com/sporteventz_volleybal/

Zien we jou tijdens de Costa Brava Cup??