In dit blog gaat het over de Costa Brava Cup accommodaties. We willen graag wat meer vertellen over de accommodaties, die we bij Sporteventz aanbieden voor de Costa Brava Cup en de Costa Brava Volleybal Cup. Wanneer we de accommodaties voor de komende events gaan zoeken letten we op een aantal punten. Deze punten zijn belangrijk omdat deze de accommodatie geschikt maken voor de Costa Brava Cups.

Drie karakteristieken waar de accommodatie aan moet voldoen
  • We kijken in eerste instantie vooral naar de ligging van de accommodatie. Deze moet namelijk in het centrum of in ieder geval op loopafstand van het centrum liggen. Niemand wil na een feestavond nog een heel eind moeten lopen om in zijn kamer of appartement terug te komen.
  • Ook moet de prijs van de hotelkamers of appartementen goed zijn, zodat we deze in combinatie met het gehele Costa Brava Cup programma aantrekkelijk aan kunnen bieden. Hoe minder je voor het toernooi en het verblijf moet betalen, hoe meer je over houdt om op bestemming op te maken. Daarnaast is het altijd fijn, als je alles zoveel mogelijk in één keer kunt regelen. Als jij de Sjaak bent om voor het gehele team alles te regelen, dan ligt er best wat werk op je bord. Gelukkig kunnen we bij Sporteventz veel uit handen nemen door de toernooi deelname, het gehele Costa Brava Cup programma en de accommodatie samen aan te bieden. Ook kun je er nog extra nachten bij boeken als je langer wilt blijven. En vind je het handig om ook de transfer van en naar de luchthaven in Spanje door Sporteventz te laten regelen, dan kan dat ook. Dan heb je bijna alles tegelijk geboekt. Het enige wat dan nog geregeld moet worden is het boeken van de vluchten.
  • Als laatste moet de accommodatie natuurlijk ook van goede kwaliteit zijn. En de deelnemende teams moeten welkom zijn en gezellig mogen doen tijdens hun verblijf.
Privé villa’s zijn anders

Alle accommodaties die Sporteventz aanbiedt voldoen aan bovenstaande punten, behalve de privé villa’s. De villa’s zijn een ander verhaal, want de villa’s liggen altijd buiten het centrum. Ze zijn qua prijs ook minder voordelig en omdat de villa’s middenin woonwijken staan wordt veel geluid vaak niet getolereerd. Toch biedt Sporteventz de privé villa’s aan, omdat ze razend populair zijn. Elk jaar weer zijn er meerdere teams die het liefst met elkaar in een privé villa verblijft en nemen de nadelen van de ligging en de prijs voor lief.

Populairste accommodaties tijdens de Cup

De meest populaire accommodaties die voor de Costa Brava Cup en de Costa Brava Volleybal Cup geboekt worden zijn de appartementen met zwembad en de luxe appartementen. Dit zijn dan ook de accommodaties waar de meeste deelnemers zullen verblijven tijdens de cup. Hoe gezellig is dat?! Op de website van Sporteventz staan alle accommodaties met een paar sfeerfoto’s en meer informatie, zodat je een beter idee krijgt wat je boekt. En zodra je hebt geboekt ontvang je uiteraard alle noodzakelijke informatie van de door jou geboekte accommodatie. Wil jij ook in de meest populaire accommodaties verblijven tijdens de Costa Brava Cup? Wacht dan niet te lang en geef je op via onze website www.sporteventz.nl en dan zien we jou in Lloret de Mar in Spanje!