fbpx
Weekend weg met vrouwen

Weekend weg met vrouwen

Een weekend weg met vrouwen is iets wat veel vrouwengroepen regelmatig organiseren. Ondanks dat dit altijd heel leuk en geslaagd zal zijn, is het ook fijn als het weekend een keer voor jullie wordt georganiseerd. Door Sporteventz kun je heel gemakkelijk jullie weekend laten organiseren. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om wat actief te zijn, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke weekendjes weg van Sporteventz om er het beste vrouwenweekend ooit van te maken!

Tripje naar Spanje

In Spanje is Sporteventz bekend met een aantal locaties voor jullie weekendje weg. Allereerst wordt in mei de Costa Brava Volleybal Cup en in juni de Costa Brava voetbal Cup georganiseerd in Lloret de Mar. Bij deze toernooien kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s. Daarnaast zijn er ook andere locaties in Spanje bekend bij Sporteventz. Jullie kunnen met Sporteventz namelijk ook een vrouwenweekend naar Barcelona, Salou, Mallorca, Santa Susana, Calella, Cambrils, Benicassim, Valencia, Albir, Benidorm en Madrid om er maar een paar te noemen. In Spanje zijn er ook een aantal activiteiten die jullie kunnen ondernemen via Sporteventz. Hierbij kun je denken aan stedentrips, cruises, fietstochten, een waterpark of iets wat jullie zelf graag willen doen. Een weekendje weg met vriendinnen of teamgenoten in Spanje met Sporteventz wordt hoe dan ook een leuke ervaring!

In Nederland blijven

Ook in Nederland kunnen jullie een gaaf weekend weg met vrouwen beleven met Sporteventz. De locaties verschillen van in de stad, in de natuur of aan het water. Dit is helemaal aan te passen aan jullie wensen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen of andere drankjes kunnen maken. Terwijl andere groepsaccommodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. Daarnaast zijn er in Nederland natuurlijk ook leuke activiteiten te doen, zoals mountainbiken, een escape room of een boottocht. 

Lijkt jou een weekend weg met de vrouwen heel erg leuk? Kijk dan snel verder (https://www.sporteventz.nl/teamtrips), vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendinnenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×