fbpx
Weekend weg met vrienden en activiteiten 

Weekend weg met vrienden en activiteiten 

Wil jij met je vrienden een weekend weg en ook nog eens leuke activiteiten doen? Dan is Sporteventz precies wat je zoekt. Sporteventz organiseert het perfecte weekendje weg, met veel leuke opties voor activiteiten. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke weekendjes weg van Sporteventz. 

Naar Spanje

Sporteventz organiseert het beste weekend weg met vrienden met leuke activiteiten in Spanje. Sporteventz is gespecialiseerd in reizen naar Spanje. Het grootste georganiseerde weekend weg met vrienden met activiteiten in Spanje is de Costa Brava Cup. Deze is er in 2 verschillende versies. In mei vindt het Costa Brava Volleybal Cup toernooi plaats en in juni de Costa Brava Voetbal Cup. Heren, dames, vriendenteams/vriendengroepen, studententeams, senioren kunnen zich hiervoor aanmelden. Naast de toernooien kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Sporteventz biedt naast de toernooien activiteiten aan zoals een City Trip naar Barcelona (+FC Barcelona), een fietstour, Waterworld of een Recovery Cruise. Ook kan Sporteventz een ander weekendje weg met vrienden en activiteiten voor jullie organiseren. Dit kan ook in Lloret de Mar, maar ook bijvoorbeeld in Salou of op Mallorca. 

In Nederland blijven

Naast Spanje, is Sporteventz ook gespecialiseerd in weekendjes weg in Nederland. In Nederland kun je terecht in een gezellige groepsaccommodatie, die dichtbij/in een grotere stad zit, zodat je een avondje stappen kan plannen. Sporteventz zorgt ervoor dat jouw weekend weg met jouw  vrienden op welke manier dan ook onvergetelijk wordt. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw vriendengroep van alle activiteiten, voor de rest wordt alles voor jou geregeld!

Lijkt jou een weekend weg met vrienden en activiteiten met Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder https://www.sporteventz.nl/teamtrips, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op en volg ons op Instagram http://www.instagram.com/sporteventz.nl of http://www.instagram.com/sporteventz_volleybal.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×