fbpx
Weekend weg met vrienden en activiteiten 

Weekend weg met vrienden en activiteiten 

Wil jij met je vrienden een weekend weg en ook nog eens leuke activiteiten doen? Dan is Sporteventz precies wat je zoekt. Sporteventz organiseert het perfecte weekendje weg, met veel leuke opties voor activiteiten. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke weekendjes weg van Sporteventz. 

Weekend weg met vrienden en activiteiten in Spanje

Sporteventz organiseert het beste weekend weg met vrienden met leuke activiteiten in Spanje. Sporteventz is gespecialiseerd in reizen naar Spanje. Het grootste georganiseerde weekend weg met vrienden met activiteiten in Spanje is de Costa Brava Cup. Dit is een georganiseerd voetbaltoernooi in juni in Lloret de Mar voor iedereen. Deren, dames, vriendenteams/vriendengroepen, studententeams, senioren, selectieteams en nog meer kunnen zich hiervoor aanmelden. Naast het voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Sporteventz biedt naast het voetbaltoernooi activiteiten aan zoals een City Trip naar Barcelona (+FC Barcelona), een fietstour, Waterworld of een Recovery Cruise. Ook kan Sporteventz een ander weekendje weg met vrienden en activiteiten voor jullie organiseren. Dit kan ook in Lloret de Mar, maar ook bijvoorbeeld in Salou of Mallorca. 

Weekend weg met vrienden en activiteiten in Nederland

Naast Spanje, is Sporteventz ook gespecialiseerd in weekenden weg met vrienden en activiteiten in Nederland. In Nederland kun je terecht in een gezellige groepsaccommodatie, die dichtbij/in een grotere stad zit zodat je een avondje stappen kan plannen. Sporteventz zorgt ervoor dat jouw weekend weg met vrienden op welke manier dan onvergetelijk te maken. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw vriendengroep van alle activiteiten, voor de rest wordt alles voor jou geregeld!

Lijkt jou een weekend weg met vrienden en activiteiten met Sportevents heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×