fbpx
Weekend weg met vrienden buitenland 

Weekend weg met vrienden buitenland 

Een weekend weg met vrienden is heerlijk om eens in de zoveel tijd te ondernemen. Even een weekendje weg uit Nederland, ontspannen en lachen met vrienden. De voorbereidingen daarentegen zijn niet altijd zo ontspannen en kunnen nog best wel eens wat tijd kosten. Hebben jullie hier niet de tijd voor of vinden jullie het gewoon heel lekker als dit van A tot Z voor jullie wordt geregeld? Dan zijn jullie bij Sporteventz aan het juiste adres. Zij organiseren weekenden weg voor vriendengroepen, die zowel houden van een beetje actie, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vinden om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen.

Accommodaties 

Sporteventz heeft verschillende accommodaties in het buitenland waarmee zij bekend zijn en kunnen garanderen dat het goed is. Vooral in Spanje heeft Sporteventz de meeste locaties beschikbaar voor jullie weekend weg met vrienden in het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld in Lloret de Mar, Barcelona, Valencia, Mallorca of Salou. Deze accommodaties verschillen aan de hand van jullie wensen en eisen. Jullie kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een wat simpeler appartement zonder zwembad, of heel luxe voor een vier sterren hotel of een privé villa. Ook zitten er nog wat opties tussen, zoals een appartement met zwembad of een drie sterren hotel. Wanneer de perfecte locatie of de perfecte accommodatie er niet bij zit voor jullie, geef het aan en Sporteventz helpt heel graag mee zoeken. 

Activiteiten

Naast de perfecte locatie en accommodatie maken de activiteiten een weekend weg met vrienden in het buitenland natuurlijk ook onvergetelijk. Ook de activiteiten kunnen naar jullie wens worden ingevuld. Voorbeelden van activiteiten zijn een stedentripje, een fietstocht, een cruise of naar een waterpark. 

Lijkt jou een weekend weg met vrienden naar het buitenland met Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! Je kunt ons natuurlijk ook volgen op social media http://www.instagram.nl/sporteventz.nl en http://www.instagram.nl/sporteventz_volleybal.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×