fbpx

Weekend weg met mannen

Een weekendje weg met de mannen is altijd gezellig en een goed plan, maar het kost natuurlijk wel wat tijd om dit te organiseren. Sporteventz is de perfecte organisatie die jullie mannenweekend kan organiseren. Zit jij in een team of vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen? Maar vinden jullie het daarnaast ook niet onbelangrijk om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke weekendjes weg van Sporteventz om er het beste mannenweekend ooit van te maken!

Naar Spanje

Sporteventz is gespecialiseerd in locaties in Spanje voor jullie weekendje weg. In juni wordt bijvoorbeeld het voetbaltoernooi de Costa Brava Cup georganiseerd in Lloret de Mar. Naast dit voetbaltoernooi kun je daar ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Daarnaast zijn er ook andere locaties bekend bij Sporteventz. Jullie kunnen met Sporteventz namelijk ook een weekend weg met de mannen naar Barcelona, Salou, Mallorca, Valencia en Madrid. Tijdens jullie weekend weg kunnen jullie ook verschillende activiteiten gaan doen die georganiseerd kunnen worden door Sporteventz. Hierbij kun je denken aan een citytrip, een bezoek aan een bekend voetbalstadion, een fietstocht, een waterpark, een boottocht of iets waar jullie zelf heel erg veel zin in hebben! 

In Nederland 

Naast Spanje kun je ook een weekend weg met vrienden in Nederland georganiseerd door Sporteventz. De accommodaties in Nederland zijn erg uiteenlopend, zodat er altijd wel één past bij jullie wensen en eisen. Bij het boeken kunnen jullie al onderscheid maken in een locatie in de stad, in de natuur of aan het water. Natuurlijk zijn er ook leuke activiteiten mogelijk bij een weekend weg met mannen in Nederland. Hierbij kan gedacht worden aan een stapavond, boogschieten, painballen, mountainbiken, een boottocht of een escape room. Wanneer jullie zelf leuke ideeën hebben voor activiteiten tijdens jullie mannenweekend, laat het weten en Sporteventz gaat voor jullie op zoek. 

Lijkt jou een weekend weg met mannen met Sportevents heel erg leuk? Kijk dan snel verder https://www.sporteventz.nl/teamtrips, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×