fbpx
Weekend weg met mannen

Weekend weg met mannen

Een weekend weg met mannen is altijd gezellig en een goed plan, maar het kost natuurlijk wel wat tijd om dit te organiseren. Sporteventz is de perfecte organisatie die jullie mannenweekend kan organiseren. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke weekendjes weg van Sporteventz om er het beste mannenweekend ooit van te maken!

Weekend weg met mannen in Spanje

Sporteventz is gespecialiseerd in locaties in Spanje voor jullie weekend weg met mannen. In juli wordt bijvoorbeeld het voetbaltoernooi de Costa Brava Cup georganiseerd in Lloret de Mar. Naast dit voetbaltoernooi kun je daar ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Daarnaast zijn er ook andere locaties bekend bij Sporteventz. Jullie kunnen met Sporteventz namelijk ook een weekend weg met mannen naar Barcelona, Salou, Mallorca, Santa Susana, Calella, Cambrils, Benicassim, Valencia, Albir, Benidorm en Madrid. Tijdens jullie weekend weg met de mannen kunnen jullie ook verschillende activiteiten gaan doen georganiseerd door Sporteventz. Hierbij kun je denken aan een Citytrip, een trip naar een voetbalstadion, een fietstocht, een waterpark, een cruise of iets waar jullie zelf heel erg veel zin in hebben! 

Weekend weg met mannen in Nederland 

Naast Spanje kun je ook een weekend weg met mannen in Nederland georganiseerd door Sporteventz. De accommodaties in Nederland zijn erg uiteenlopend, zodat er altijd wel een past bij jullie wensen en eisen. Bij het boeken kunnen jullie al onderscheid maken in een locatie in de stad, in de natuur of aan het water. Natuurlijk zijn er ook leuke activiteiten mogelijk bij een weekend weg met mannen in Nederland. Hierbij kan gedacht worden aan een stapavond, boogschieten, painballen, mountainbiken, een boottocht of een escape room. Wanneer jullie zelf leuke ideeën hebben voor activiteiten tijdens jullie mannenweekend, laat het weten en Sporteventz gaat voor jullie op zoek. 

Lijkt jou een weekend weg met mannen met Sportevents heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×