fbpx
Weekend weg grote groep

Weekend weg grote groep

Een weekend weg met een grote groep is altijd super gaaf en om niet snel meer te vergeten! Alleen een weekend weg met een grote groep kost ook veel tijd om te organiseren. Hebben jullie hier niet de tijd voor of vinden jullie het gewoon heel lekker als dit van a tot z voor jullie wordt geregeld? Dan zijn jullie bij Sporteventz aan het juiste adres. Wij organiseren weekenden weg voor grote groepen die zowel houden van een beetje actie, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vinden om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen.

Locatie 

De locatie voor een weekend weg met een grote groep is een belangrijk maar soms moeilijk onderdeel. Sporteventz is gespecialiseerd in Spanje en Nederland en heeft daar al een aantal locaties voor grote groepen waarmee zij bekend zijn. In Spanje kan dit een appartement, villa of hotel zijn die kunnen verschillen in de mate van luxe. Sommige hebben bijvoorbeeld een (prive) zwembad en de ander heeft een luxer interieur. Jullie kunnen met Sporteventz bijvoorbeeld naar Lloret de Mar, Barcelona, Mallorca, Salou en nog meer plekken in Spanje. Ook in Nederland kun je een hostel of groepsaccommodatie huren dat past bij jullie groep. Jullie kunnen je voorkeur aangeven of je een accommodatie wilt in een stad, in de natuur of aan het water. Alle accommodaties hebben zo zijn eigen voordelen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccomodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. 

Activiteiten 

De activiteiten maken een weekend weg met een grote groep natuurlijk nog veel leuker. Sporteventz kan al deze activiteiten voor jullie organiseren en plannen. Jullie kunnen ervoor kiezen om een heel georganiseerde reis te boeken, zoals de Costa Brava Cup (een georganiseerd voetbaltoernooi of volleybaltoernooi met veel leuke activiteiten ernaast). Daarnaast organiseert Sporteventz ook activiteiten zoals stedentrips, cruises, boogschieten, Escape Room, mountainbiken of iets waar jullie zelf de voorkeur voor hebben!

Lijkt jou een weekend weg met jullie grote groep met Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×