fbpx
Vrouwenweekend

Vrouwenweekend

Een vrouwenweekend is een heel goede break van dat altijd drukke leven. Een weekendje weg met alleen vrouwen klinkt heel goed, maar is natuurlijk ook veel werk om te organiseren. Daarom kun je heel gemakkelijk jullie vrouwenweekend laten organiseren door Sporteventz! Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om wat actief te zijn, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke weekendjes weg van Sporteventz om er het beste vrouwenweekend ooit van te maken!

Waar gaat het vrouwenweekend naartoe?

Sporteventz is gespecialiseerd in vrouwenweekenden naar Spanje en naar Nederland. Binnen Spanje heeft Sporteventz een aantal locaties waar zij bekend zijn en accommodaties aanbieden. In Lloret de Mar is in juni het georganiseerde voetbaltoernooi de Costa Brava Cup. Naast dit voetbaltoernooi kun je daar ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Daarnaast zijn er ook andere locaties in Spanje bekend bij Sporteventz. Jullie kunnen met Sporteventz namelijk ook een vrouwenweekend naar Barcelona, Salou, Mallorca, Santa Susana, Calella, Cambrils, Benicassim, Valencia, Albir, Benidorm en Madrid. Voor een locatie in Nederland kun je kiezen tussen de stad, de natuur of aan het water. Dit ligt natuurlijk aan de activiteiten die je wilt gaan doen. Elke locatie heeft zijn eigen voordelen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccomodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. Wanneer jullie perfecte locatie voor het mannenweekend er niet bij zit, helpt Sporteventz graag met zoeken naar de locatie die past bij jullie wensen. 

Wat te doen tijdens het vrouwenweekend?

Tijdens een vrouwenweekend in Nederland of Spanje met Sporteventz kunnen er heel leuke activiteiten worden ondernomen. Hierbij kan gedacht worden aan stedentrips, bezoek aan een voetbalstadion, een fietstocht, een cruise of een waterpark. Naast een stapavond kunnen er natuurlijk ook actieve activiteiten gedaan worden zoals mountainbiken of boogschieten. Wanneer jullie zelf leuke ideeën hebben voor activiteiten tijdens jullie vrouwenweekend, laat het weten en Sporteventz gaat voor jullie op zoek. 

Lijkt jou een vrouwenweekend met Sportevents heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×