fbpx
Vriendenweekend

Vriendenweekend

Ga jij met jouw vriendengroep eens in de zoveel tijd op vriendenweekend? Wanneer jouw vriendengroep houdt van een beetje actie en gezelligheid, kan Sporteventz veel betekenen voor jullie vriendenweekend. Alle uitjes van Sporteventz zijn op maat verzorgd en staan garant voor plezier en gezelligheid. 

Spanje

Sporteventz organiseert hele gave vriendenweekenden in Spanje. De Costa Brava Cup in Lloret de Mar in mei en juni zijn daar twee voorbeelden van. Dit zijn georganiseerde voetbal en volleybal toernooien voor iedereen. De teams bestaan uit, heren, dames, vrienden, studenten, junioren (boven de 18) en senioren. Naast het voetbal en / of volleybal toernooi zit het weekend vol met de gezelligste 3e helft, meerdere dag- en avondfeesten, zon, zee, strand en toffe activiteiten. Vind jouw vriendengroep het mooi om een potje te voetballen of volleyballen, maar vinden ze het daarnaast ook niet onbelangrijk om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Dan is de Costa Brava Cup zeker iets voor jullie! Mocht je liever alleen met jouw team op pad willen of zijn de data niet mogelijk voor jouw groep, dan kun je ook kiezen voor een teamtrip op maat. Sporteventz organiseert dit helemaal voor jullie naar jullie wens. Dit kan ook in Lloret, maar ook in Salou of bijvoorbeeld op Mallorca. 

Nederland

Ook in Nederland organiseert Sporteventz vriendenweekenden. In Nederland kun je terecht in een gezellige groepsaccommodatie, die dichtbij/in een grotere stad zit, zodat je een avondje stappen kunt plannen. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw vriendenweekend op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! Sporteventz biedt vriendenweekenden maatwerk. Dit betekent dat jullie jullie eigen wensen kunnen doorgeven en daarmee een heel persoonlijk vriendenweekend tegemoet gaan. 

Lijkt jou een vriendenweekend met Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op met Sporteventz of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×