fbpx
Vriendenweekend

Vriendenweekend

Ga jij met jouw vriendengroep eens in de zoveel tijd op vriendenweekend? Wanneer jouw vriendengroep houdt van een beetje actie en gezelligheid, kan Sporteventz veel betekenen voor jullie vriendenweekend. Alle uitjes van Sporteventz zijn op maat verzorgd en staan garant voor plezier en gezelligheid. 

Vriendenweekend in Spanje

Sporteventz organiseert hele gave vriendenweekenden in Spanje. De Costa Brava Cup in Lloret de Mar in juni is daar een van. Dit is een georganiseerd voetbaltoernooi, voor iedereen. Deren, dames, vriendenteams/vriendengroepen, studententeams, senioren, selectieteams en nog meer kunnen zich hiervoor aanmelden. Naast het voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Vind jouw vriendengroep het mooi om een potje te voetballen, maar vindt het daarnaast ook niet onbelangrijk om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Dan is de Costa Brava Cup zeker iets voor jullie! Hiernaast kun je ook op een ander uitje in Spanje met jouw vriendengroep. Sporteventz organiseert dit helemaal voor jullie, naar jullie wens. Dit kan ook in Lloret, in Salou of bijvoorbeeld in Mallorca. Sporteventz regelt ook de transfer en de vluchten voor jullie. 

Vriendenweekend in Nederland

Ook in Nederland organiseert Sporteventz vriendenweekenden. In Nederland kun je terecht in een gezellige groepsaccommodatie, die dichtbij/in een grotere stad zit zodat je een avondje stappen kan plannen. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw vriendenweekend op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! Sporteventz biedt vriendenweekenden in maatwerk. Dit betekent dat jullie jullie eigen wensen kunnen doorgeven en daarmee een heel persoonlijke vriendenweekend tegemoet gaan. 

Lijkt jou een vriendenweekend met Sportevents heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×