fbpx
Vriendenweekend tips

Vriendenweekend tips

Op zoek naar tips voor jouw vriendenweekend? Met de tips van Sporteventz kunnen jullie er het beste vriendenweekend ooit van maken. Sporteventz organiseert het perfecte weekendje weg met veel leuke activiteiten. Zit jij in een team of vriendengroep die wel van een potje voetballen of volleyballen houden, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor één van de leuke vriendenweekenden weg van Sporteventz en geef de organisatie helemaal uit handen. Een betere tip voor jouw vriendenweekend kun je niet krijgen! 

Tips in het buitenland

Voor de beste tips voor een vriendenweekend in Spanje kun je bij Sporteventz terecht omdat zij super veel ervaring hebben. Zij hebben al vele grote en kleinere reizen georganiseerd voor vriendenweekenden in Spanje. Het grootste georganiseerde weekend weg met vrienden met activiteiten in Spanje is de Costa Brava Cup. Dit is een georganiseerd voetbaltoernooi in juni in Lloret de Mar voor iedereen. Deren, dames, vriendenteams/vriendengroepen, studententeams, senioren, selectieteams en nog meer kunnen zich hiervoor aanmelden. Naast het voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Maar ook andere locaties zoals Barcelona of Salou zijn bekende plekken voor Sporteventz. Door al deze mooie reizen heeft Sporteventz de leukste tips voor jullie vriendenweekend. 

Tips in Nederland

Ook voor tips voor een vriendenweekend in Nederland is Sporteventz een goede keuze. Naast de reizen naar Spanje zijn zij ook gespecialiseerd in vriendenweekenden in Nederland. Zij zorgen voor een accommodatie helemaal naar wens van de groep. Vooraf kunnen zij al aangeven of zij de accommodatie graag in de stad hebben liggen, in de natuur of juist aan het water. Alle accommodaties die Sporteventz aanbiedt in Nederland hebben zo zijn voordelen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccomodaties weer een locatie midden in de bruisende stad hebben. Je hoort het al, genoeg tips voor jullie vriendenweekend. 

Willen jullie graag tips ontvangen voor jullie eigen vriendenweekend? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! https://www.sporteventz.nl

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×