fbpx

Vriendenweekend stad Nederland 

Een vriendenweekend naar een stad in Nederland is voor veel vriendengroepen het leukste weekend van het jaar. Het is dan ook altijd belangrijk en fijn als dit weekend van a tot z goed geregeld is. Zijn jullie een vriendengroep die wel houdt van wat actiefs, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Dan is Sporteventz de perfecte partij om jullie vriendenweekend te organiseren!

Accommodaties

De juiste accommodatie voor jullie weekendje weg kan Sporteventz zeker voor jullie vinden. Zij beschikken over de juiste ervaring en kennis om de accommodatie uit te zoeken die het beste bij jullie past. Alle accommodaties hebben zo zijn eigen voordelen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccomodaties weer een locatie midden in de bruisende stad hebben. Willen jullie toch liever niet bij een stad zitten? Dan kun je ook altijd nog kiezen voor een accommodatie middenin de natuur of aan het water.

Activiteiten

Om jullie vriendenweekend naar een stad in Nederland compleet te maken, moeten jullie natuurlijk de leukste activiteiten op het programma hebben staan. Sporteventz kan jou helpen om de tofste activiteiten te bedenken en te organiseren voor de hele groep. Dit kan bijvoorbeeld een stapavond zijn, een boottocht of een fietstour. Ook kan er gedacht worden aan iets originelers zoals handboogschieten, paintballen of ziplinen. Werk aan de teambuilding met een Escape Room of bedenk zelf iets leuks en Sporteventz zoekt dan graag met je mee!

Lijkt jou een vriendenweekend naar een stad in Nederland met Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder https://www.sporteventz.nl/teamtrips, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×