fbpx
Vriendenweekend organiseren

Vriendenweekend organiseren

Een vriendenweekend organiseren is iedere keer weer wat geregel, maar zeker de moeite waard! Gemountainbiked in de Ardennen, aan het strand gelegen in Italië, goed wezen stappen in Berlijn: na al die weekenden hebben jullie nu vast geen inspiratie meer. Dan ben je bij Sporteventz aan het juiste adres! 

Sporteventz organiseert het perfecte vriendenweekend, met heel veel leuke activiteiten. Zit jij in een team/vriendengroep die wel in zijn voor een potje voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke vriendenweekenden weg van Sporteventz en geef de organisatie uit handen. 

Vriendenweekend organiseren in Spanje

Wanneer je een vriendenweekend gaat organiseren is de locatie natuurlijk heel belangrijk, en laat Spanje nou net de perfecte locatie zijn. Sporteventz is gespecialiseerd in reizen naar Spanje. Het grootste georganiseerde weekend weg met vrienden in Spanje is de Costa Brava Cup: een voetbaltoernooi en fantastische derde helft in Lloret de Mar. Heren, dames, vriendenteams/vriendengroepen, studententeams, senioren of selectieteams: iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Naast het voetbaltoernooi geniet je natuurlijk van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Liever naar een andere locatie dan Lloret de Mar? In Salou wordt jaarlijks de Costa Dorada Cup georganiseerd. Hetzelfde concept, in een andere Spaanse stad!

Vriendenweekend organiseren in Nederland

Liever jullie vriendenweekend in Nederland? Ook bij het organiseren van een vriendenweekend in Nederland kan Sporteventz jullie helpen. Wij bieden jullie een gezellige groepsaccommodatie op een locatie naar keuze. In de natuur zoals in het bos of aan het water of bij een grote stad waar jullie goed een avondje uit kunnen gaan. Daarnaast heeft Sporteventz ook keuze uit veel super gave activiteiten zoals mountainbiken of painballen. Een vriendenweekend organiseren in Nederland is met Sporteventz nog nooit zo leuk geweest. 

Jullie vriendenweekend organiseren met Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×