fbpx

Vriendenweekend accommodatie 

Een vriendenweekend in een super gave accommodatie is iets wat iedere vriendengroep nooit meer vergeet. Met zo een vriendenweekend creëer je de leukste herinneringen voor later. Alleen komt er bij het organiseren van een vriendenweekend altijd net wat meer bij kijken dan gedacht. Zit jij in een team of vriendengroep die het mooi vindt om iets actiefs te doen, maar vinden jullie het daarnaast ook niet onbelangrijk om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Laat dan jullie vriendenweekend organiseren door Sporteventz! Sporteventz organiseert het perfecte weekendje weg, in veel leuke verschillende groepsaccommodaties.

Vriendenweekend in Spanje

Sporteventz is gespecialiseerd in accommodaties in Spanje voor jullie vriendenweekend. Een voorbeeld van een groot vriendenweekend in Spanje is de Costa Brava Cup in Lloret de Mar. Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Ook wanneer jouw vriendengroep niet allemaal even goed kunnen voetballen, is de Costa Brava Cup een aanrader. De accommodatie voor dit vriendenweekend kan variëren van een (luxe) appartement met of zonder zwembad tot een (vier sterren) hotel of villa. Naast de Costa Brava Cup kun je met Sporteventz ook op vriendenweekend in Barcelona, Salou, Mallorca, Valencia, Benidorm of Madrid. Wanneer jullie zelf wensen hebben voor jullie vriendenweekend accommodatie, laat het weten aan Sporteventz en ze denken graag met je mee! 

Vriendenweekend in Nederland

Ook in Nederland heeft Sporteventz een aantal vriendenweekend accommodaties waar jullie naartoe kunnen gaan. Hierbij kunnen jullie je voorkeur aangeven voor de stad, de natuur of het water. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccommodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. Kortom, er is altijd iets passends te vinden voor jullie vriendenweekend in Nederland! 

Lijkt jou een vriendenweekend van Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×