fbpx
Vriendenweekend accommodatie goedkoop

Vriendenweekend accommodatie goedkoop

Wil jij met je vrienden naar een vriendenweekend accommodatie, maar wel goedkoop? Dan ben je bij Sporteventz op het juiste adres! Het kan soms lastig en veel werk zijn om een accommodatie voor een grotere groep te vinden dat betaalbaar is. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om wat actief te zijn, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Laat dan jullie vriendenweekend in een accommodatie organiseren door Sporteventz! Sporteventz organiseert het perfecte weekendje weg, in veel leuke verschillende groepsaccommodaties.

Goedkope accommodatie voor een vriendenweekend in Spanje 

Sporteventz kan jullie een aantal goedkope accommodaties aanbieden in Spanje voor jullie vriendenweekend. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en eisen. Bij de Costa Brava Cup (Een georganiseerd voetbaltoernooi in Lloret de Mar waar de feesten en derde helften ook erg uitgebreid zijn) kunnen jullie al vanaf 139 euro per persoon in een appartement zonder zwembad zitten. Ook kan het natuurlijk wat luxer met zwembad (vanaf 149 euro pp), een luxer appartement (vanaf 189 euro pp), een hotel (vanaf euro 199 pp) of in een villa voor 209 euro pp. Naast de Costa Brava Cup zijn er ook op andere locaties in Spanje goedkope accommodaties beschikbaar, zoals in Mallorca, Salou, Barcelona en Valencia. Wanneer jullie eigen wensen hebben voor de accommodatie voor jullie vriendenweekend, vertel het aan Sporteventz en ze helpen jullie graag zoeken!

Goedkope accommodatie voor een vriendenweekend in Nederland

Ook in Nederland kun jij met je vrienden goedkoop naar een vriendenweekend accommodatie. Jullie kunnen je voorkeur aangeven of je een accommodatie wilt in een stad, in de natuur of aan het water. Alle accommodaties hebben wel zijn eigen voordelen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccomodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. Een hostel kun je al huren vanaf 109 euro per persoon en een groepsaccommodatie vanaf 129 euro per persoon. 

Lijkt jou een goedkope vriendenweekend accommodatie van Sportevents heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×