fbpx

Goedkope accommodatie voor een vriendenweekend

Wil jij met je vrienden naar een vriendenweekend accommodatie, maar wel goedkoop? Dan ben je bij Sporteventz op het juiste adres! Het kan soms lastig en veel werk zijn om een accommodatie voor een grotere groep te vinden dat betaalbaar is. Zit jij in een team of vriendengroep die het mooi vindt om wat actief te zijn, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Laat dan jullie vriendenweekend in een goedkope accommodatie organiseren door Sporteventz! Sporteventz organiseert het perfecte weekendje weg in veel leuke verschillende groepsaccommodaties.

Goedkope accommodatie in Spanje 

Sporteventz kan jullie een aantal goedkope accommodaties aanbieden in Spanje voor jullie vriendenweekend. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en eisen. Bij de Costa Brava Cups (Georganiseerd voetbal en volleybal toernooien ingaan de Costa Brava in Lloret de Mar, waar de feesten en derde helften ook bij de prijs inbegrepen zijn) kunnen jullie al vanaf 189 euro per persoon in een appartement aan de strip zitten. Ook kan het natuurlijk wat luxer met zwembad (vanaf 199 euro pp), een luxer appartement (vanaf 209 euro pp), een hotel (vanaf euro 239 pp) of in een villa voor 299 euro pp. Naast de Costa Brava Cups zijn er ook op andere locaties in Spanje goedkope accommodaties beschikbaar, zoals in Mallorca, Salou, Barcelona en Valencia. Wanneer jullie eigen wensen hebben voor de accommodatie voor jullie vriendenweekend, vertel het aan Sporteventz en ze helpen jullie graag zoeken!

Goedkope accommodatie voor een vriendenweekend in Nederland

Ook in Nederland kun jij met je vrienden goedkoop naar een vriendenweekend accommodatie. Jullie kunnen je voorkeur aangeven, zoals bijvoorbeeld of je een accommodatie wilt in een stad, in de natuur of aan het water. Alle accommodaties hebben wel zijn eigen voordelen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccomodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. Een hostel kun je al huren vanaf 119 euro per persoon en een groepsaccommodatie vanaf 149 euro per persoon voor 2 overnachtingen. 

Lijkt jou een goedkope vriendenweekend accommodatie van Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×