fbpx

Vrienden vakantie

Waarom wil je op vakantie met je vrienden? Om er even met zijn allen tussenuit te gaan of om plezier met elkaar te maken of een combinatie hiervan? Wij van Sporteventz zorgen ervoor om jouw vrienden uitje onvergetelijk te maken. Kies voor een op maat georganiseerde vrienden trip of voor de welbekende Costa Brava Cups! Kan jij ook niet kiezen? Wij helpen jou graag met het maken van een keuze, want bij Sporteventz zit je zeker goed.

Wanneer je besluit met vrienden op vakantie te gaan, wil je het liefst dat het regelen van deze vakantie zo soepel mogelijk gaat. Bij Sporteventz snappen we dit en daarom helpen wij jullie graag met het vinden van de perfecte vakantie die aan jullie gezamenlijke wensen voldoet. Wij zijn een kleine, professionele organisatie die jullie belangen in het oog houden, persoonlijk contact kunnen garanderen en snel kunnen schakelen. Hierdoor hoeven jullie je geen zorgen te maken over jullie vakantie. Daarnaast zijn wij ook betrouwbaar en kunnen onze klanten dit bevestigen. 

Soorten vakanties 

Sporteventz biedt verschillende vakanties aan voor jou en je vrienden. Ten eerste bieden wij de welbekende Costa Brava Cups aan in Lloret de Mar. Deze Costa Brava Cups zijn het ultieme voorbeeld van het spelen van een voetbal of volleybal toernooi, maar dat toch meer dan alleen voetbal of volleybal is. Er is dus ook ruimte voor ontspanning, feestjes en activiteiten. Ook ga je niet naar huis met lege handen, want je neemt namelijk waarschijnlijk die Costa Brava Cup beker mee, een zongebruind lichaam en een onvergetelijke ervaring. 

Bij Sporteventz kan er ook gekozen worden voor teamtrips op maat in zowel Nederland als het buitenland. De invulling van het programma is volledig aan jullie, maar wij helpen jullie hier natuurlijk graag bij! De vraag is of de voetbal en volleybal schoenen thuisblijven, of lekker meegaan..? Ga voor meer informatie naar onze website. Hier kun je ook onze brochure downloaden, zodat je jouw teamgenoten en/of vrienden kunt overtuigen. https://www.sporteventz.nl/brochure/

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×