fbpx

Volleybaltoernooi Spanje

De Costa Brava Volleybal Cup, het geniale volleybaltoernooi in Spanje. Dit volleybaltoernooi is de perfecte afsluiting van het seizoen voor jullie volleybalteam. Sporteventz organiseert in mei de Costa Brava Volleybal Cup dat plaatsvindt in het zonnige Lloret de Mar. Dit volleybaltoernooi biedt alles voor een sportief en gezellig weekend. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gezelligste feesten. 

Costa Brava Volleybal Cup

Het Costa Brava Volleybal Cup toernooi in Spanje zal een onvergetelijk weekend worden voor jullie volleybalteam. Het professioneel georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden. Er zijn 2 toernooien waar je aan mee kunt doen, het grasvoleybal toernooi en het beachvolleybal toernooi. Naast het volleyballen worden er ook heel leuke thema  feesten georganiseerd, zoals gezellige 3e helft en de feesten ’s avonds in de kroeg en in de clubs. De feesten hebben elk een eigen thema en er zijn Nederlandse dj’s die allerlei soorten muziek draaien.  

Daarnaast organiseert Sporteventz ook leuke activiteiten die jullie naast het georganiseerde programma kunnen ondernemen. Je kunt hierbij denken aan een citytrip naar Barcelona incl. ene bezoek aan het stadion van FC Barcelona of een fietstour door de stad, een dagje adrenaline kicken in het waterpark of uitkateren op de recovery cruise.

Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt eenvoudige appartementen aan voor een aantrekkelijke prijs, maar ook luxere appartementen, 3- en 4- sterren hotels en zelfs privé villa’s aan. De Costa Brava Volleybal Cup is toegankelijk voor iedereen 18+. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams, vriendenteams, studententeams, seniorenteams en ex-volleybalteams zullen aanwezig zijn. 

Waarom Sporteventz?

Waarom is Sporteventz een betrouwbare partij om de organisatie van jullie teamuitje in Spanje aan uit te besteden? Sporteventz is opgericht om sport toernooien te organiseren voor teams die meer willen dan alleen sporten. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw spectaculaire volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een volleybaltoernooi in Spanje georganiseerd door Sporteventz voor jouw team? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×