fbpx
Volleybaltoernooi Spanje

Volleybaltoernooi Spanje

De Costa Brava Volleybal Cup, het geniale volleybaltoernooi in Spanje. Dit volleybaltoernooi is de perfecte afsluiting van het seizoen voor jullie volleybalteam. Sporteventz organiseert in mei de Costa Brava Volleybal Cup dat plaatsvindt in het zonnige Lloret de Mar. Dit volleybaltoernooi biedt alles voor een sportief en gezellig weekend. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gaafste feesten. 

Costa Brava Volleybaltoernooi in Spanje

Het Costa Brava Volleybaltoernooi in Spanje zal een onvergetelijk weekend worden voor jullie volleybalteam. Het professioneel georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden. Naast het 2 dagen durende volleybaltoernooi kunnen jullie ook meedoen met een beachvolleybaltoernooi. Naast het volleyballen worden er ook heel gave feesten georganiseerd, zoals de fantastische 3e helft op een unieke locatie. Ook is er een avondprogramma beschikbaar met Nederlandse dj’s en artiesten. Daarnaast organiseert Sporteventz ook leuke activiteiten die jullie naast het volleybaltoernooi kunnen ondernemen. Dit kan een citytrip zijn naar Barcelona (zelfs mogelijk met een fietstour of een bezoek aan FC Barcelona), een actieve mountainbike tour of een relaxte recovery cruise. Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt standaard appartementen, luxe appartementen 4 sterren hotels of zelfs privé villa’s aan. Het volleybaltoernooi is toegankelijk voor iedereen. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams en echte teams, vriendenteams, studententeams, seniorenteams, ex-volleybalteams en selectieteams zullen aanwezig zijn. 

Volleybaltoernooi in Spanje van Sporteventz

Waarom is Sporteventz een betrouwbare partij om de organisatie van jullie volleybaltoernooi in Spanje aan uit te besteden? Sporteventz is opgericht om een volleybaltoernooi te organiseren voor teams die meer willen dan alleen volleybal. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw spectaculaire volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een volleybaltoernooi in Spanje georganiseerd door Sporteventz voor jouw team? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×