fbpx

Volleybalkampen

Volleybalkampen zijn vaak de weekenden waarbij teams een sterkere band krijgen en er optimaal aan de teambuilding gewerkt kan worden. Helaas kan het organiseren van een volleybalkamp meer tijd kosten dan verwacht. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen! Sporteventz organiseert in mei de Costa Brava Volleybal Cup dat plaatsvindt in het zonnige Lloret de Mar. Dit volleybaltoernooi weekend biedt alles voor een sportief en gezellig volleybalkamp dat je ooit hebt meegemaakt. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gezelligste feesten. 

Volleybalkampen in Spanje

Zoals hierboven genoemd, is de Costa Brava Volleybal Cup in Lloret de Mar een van de beste volleybalkampen ooit. Het professioneel georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden. Er zijn 2 verschillende volleybal toernooi, het grasvolleybal toernooi en het beachvolleybal toernooi. Naast het volleyballen worden er ook gezellige feesten georganiseerd, zoals na elk toernooi een 3e helft. Ook is er een avondprogramma met leuke themafeesten en Nederlandse dj’s. Daarnaast organiseert Sporteventz ook leuke activiteiten die jullie naast het georganiseerde programma kunnen ondernemen. Zoals een relaxte recovery cruise of een dagje waterpark.

Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt standaard appartementen, luxe appartementen, 3- en 4- sterren hotels of zelfs privé villa’s aan. Het volleybaltoernooi is toegankelijk voor iedereen. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams, vriendenteams, studententeams, seniorenteams en ex-volleybalteams zullen aanwezig zijn. 

Sporteventz

De volleybal toernooien georganiseerd door Sporteventz, zijn altijd tot in de puntjes voor jullie geregeld. Dit maken wij waar door alle ervaring die we met de jaren hebben opgebouwd. Sporteventz is opgericht om  sport toernooien te organiseren voor teams die meer willen dan alleen sporten. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw betaalbare volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in de volleybalkampen georganiseerd door Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×