fbpx
Volleybalkampen

Volleybalkampen

Volleybalkampen zijn vaak de weekenden waarbij teams een sterkere band krijgen en er optimaal aan de teambuilding gewerkt kan worden. Helaas kan het organiseren van een voetbalkamp meer tijd kosten dan verwacht. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen! Sporteventz organiseert in mei de Costa Brava Volleybal Cup dat plaatsvindt in het zonnige Lloret de Mar. Dit volleybaltoernooi biedt alles voor een van de meest sportieve en gezellige volleybalkamp dat je ooit hebt meegemaakt. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gaafste feesten. 

Voetbalkampen in Spanje

Zoals hierboven genoemd, is de Costa Brava Volleybal Cup in Lloret de Mar een van de beste volleybalkampen ooit. Het professioneel georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden. Naast het 2 dagen durende volleybaltoernooi kunnen jullie ook meedoen met een beachvolleybaltoernooi. Naast het volleyballen worden er ook heel gave feesten georganiseerd, zoals de fantastische 3e helft op een unieke locatie. Ook is er een avondprogramma beschikbaar met Nederlandse dj’s en artiesten. Daarnaast organiseert Sporteventz ook leuke activiteiten die jullie naast het volleybaltoernooi kunnen ondernemen. Dit kan een citytrip zijn naar Barcelona (zelfs mogelijk met een fietstour of een bezoek aan FC Barcelona), een actieve mountainbike tour of een relaxte recovery cruise. Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt standaard appartementen, luxe appartementen 4 sterren hotels of zelfs privé villa’s aan. Het volleybaltoernooi is toegankelijk voor iedereen. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams en echte teams, vriendenteams, studententeams, seniorenteams, ex-volleybalteams en selectieteams zullen aanwezig zijn. 

Voetbalkampen van Sporteventz

De voetbalkampen georganiseerd door Sporteventz, zijn altijd tot in de puntjes voor jullie geregeld. Dit maken zij waar door alle ervaring die zij met de jaren hebben opgebouwd. Sporteventz is opgericht om een volleybaltoernooi te organiseren voor teams die meer willen dan alleen volleybal. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw goedkope voetbalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een van de volleybalkampen georganiseerd door Sporteventz voor jouw team? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×