fbpx

Volleybal vakantie 

Een vakantie gecombineerd met volleybal klinkt voor veel sporters als muziek in de oren, maar het organiseren van zo’n volleybal vakantie echter niet. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen! Sporteventz organiseert in mei de Costa Brava Volleybal Cup dat plaatsvindt in het zonnige Lloret de Mar. Dit volleybaltoernooi biedt alles voor een sportief en gezellig weekend. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gaafste feesten. 

Spanje  

Voor een onvergetelijke volleybal vakantie in Spanje moeten jullie bij de Costa Brava Volleybal Cup zijn! Dit gezellig georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden.  Op vrijdag wordt er op gras 6×6 gespeeld en op zaterdag 3×3 op het zand.  Naast het volleyballen wordt er natuurlijk ook lekker gefeest op de verschillende feesten van het Costa Brava Volleybal Cup programma. Het gezelligste feest is natuurlijk de 3e helft na de toernooien, want dan heb je net met je team voor de titel gestreden en daarna kun je alles eruit feesten. Elke avond staat er een gezellig feest op het programma met Nederlandse dj’s welke wordt afgesloten in 1 van de mooie clubs in Lloret de Mar.

Daarnaast organiseert Sporteventz ook leuke activiteiten die jullie naast het volleybaltoernooi kunnen ondernemen. Dit kan een citytrip zijn naar Barcelona (zelfs mogelijk met een fietstour of een bezoek aan FC Barcelona), een relaxte recovery cruise of een adrenaline kick in Waterworld, het waterpretpark van Zuid-Europa. Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt allerlei soorten appartementen aan als eenvoudige appartementen, appartementen aan de strip en moderne appartementen. Maar je kunt ook kiezen voor een fijn 3 of 4 sterren hotel of een luxe privé villa. Het volleybaltoernooi is toegankelijk voor iedereen. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams. die bestaan uit vrienden, studenten, senioren, ex-volleyballers en volleyballers die nog steeds spelen.  

Volleybal vakantie van Sporteventz

Sporteventz zorgt ervoor dat jullie volleybal vakantie tot in de puntjes verzorgd is. Dit maken zij waar door alle ervaring die zij met de jaren hebben opgebouwd. De Costa Brava Cup toernooien zijn bedacht voor teams die meer willen dan alleen een volleybaltoernooi. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een volleybal vakantie georganiseerd door Sporteventz? Kijk dan snel verder en vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, of neem contact op met Sporteventz. Meteen boeken kan natuurlijk ook.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×