fbpx

Volleybaltoernooi

Op zoek naar een volleybaltoernooi als de perfecte afsluiting van jullie seizoen? Dan hoeven jullie niet meer verder te zoeken! Sporteventz organiseert in mei de Costa Brava Volleybal Cup in Spanje, dat plaatsvindt in het zonnige Lloret de Mar aan de Costa Brava. Dit volleybaltoernooi biedt alles voor een sportief en gezellig weekend. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gezelligste feesten samen met vele andere teams uit Nederland en België. 

Volleybal Cup Spanje

De Costa Brava Volleybal Cup vindt plaats in Lloret de Mar aan de mooie Costa Brava. Dit georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden. Er zijn 2 toernooidagen, 1 met het grasvolleybal toernooi en de andere met het beachvolleybal toernooi. Na beide toernooien begint meteen de 3e helft. Ook is er een gevuld avondprogramma met themafeesten en Nederlandse dj’s. Sporteventz organiseert ook leuke activiteiten die jullie naast het programma kunnen ondernemen. Dit kan een citytrip zijn naar Barcelona, een dagje waterpark of een relaxte recovery cruise. Maar gewoon lekker chillen bij het zwembad of op het strand kan natuurlijk ook. 

Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt standaard appartementen, luxe appartementen, 3- en 4- sterren hotels en zelfs privé villa’s aan. Het volleybal toernooi is toegankelijk voor iedereen. Zo zullen er vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams, vriendenteams, studententeams, seniorenteams en ex-volleybalteams deelnemen.

Sporteventz

Een volleybaltoernooi georganiseerd door Sporteventz zal onvergetelijk worden en waarom? Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw spectaculaire volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een volleybal toernooi georganiseerd door Sporteventz voor jouw team? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/ , neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×