fbpx

Costa Brava Volleybal Cup

Heb je weleens gehoord van de Costa Brava Volleybal Cup in Spanje? Elk jaar in mei wordt dit internationale volleybal toernooi in Spanje georganiseerd door Sporteventz. Deelname aan dit toernooi is een perfecte afsluiting van jullie volleybal seizoen. Dit weekend draait namelijk niet alleen om volleybal, maar ook om het gezellig samen zijn met jouw team, de toffe feestjes en het chillen onder de Spaanse zon. Sporteventz is begonnen met dit toernooi om teams die het leuk vinden om deel te nemen aan een toernooi, maar meer willen dan alleen volleyballen een mooi teamuitje te kunnen bieden. De Costa Brava Volleybal Cup vindt plaats in het bruisende Lloret de Mar aan de Costa Brava. Dit volleybaltoernooi biedt alles voor een sportief en gezellig weekend. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gezelligste feesten samen met vele andere teams uit Nederland en België. 

Zoals hierboven gezegd vindt de Costa Brava Volleybal Cup plaats in Lloret de Mar aan de mooie Costa Brava. Dit georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden. Er zijn 2 toernooidagen, 1 met het grasvolleybal toernooi en de andere met het beachvolleybal toernooi. Na beide toernooien begint meteen de 3e helft. Ook is er een gevuld avondprogramma met themafeesten en Nederlandse dj’s. Sporteventz organiseert ook leuke activiteiten die jullie naast het programma kunnen ondernemen. Dit kan een citytrip zijn naar Barcelona, een dagje waterpark of een relaxte recovery cruise. Maar gewoon lekker chillen bij het zwembad of op het strand kan natuurlijk ook. 

Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt standaard appartementen, luxe appartementen, 3- en 4- sterren hotels en zelfs privé villa’s aan in verschillende prijsklassen.

Volleybal Cup deelnemers Spanje

Het volleybal toernooi is toegankelijk voor iedereen. Zo zullen er vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams, vriendenteams, studententeams, seniorenteams en ex-volleybalteams deelnemen. De teams komen uit Nederland en België en reizen allemaal vol enthousiasme af naar Spanje. Elke deelnemers komt om sportief te spelen tijdens de toernooien, gezellig te doen tijdens de 3e helft, mee te feesten tijdens de toffe themafeestjes ’s avonds en natuurlijk om te chillen onder de Spaanse zon. Op de eerste dag leren alle teams elkaar al kennen en dat zorgt voor een fijne dynamiek tijdens de wedstrijden. De leeftijden zijn heel erg verschillend, in ieder geval vanaf 18 jaar en het gemiddelde ligt tussen de 21 en 30 met uitschieters naar beneden en boven. 

Volleybal Cup tickets Spanje

Willen jullie hier ook bij zijn? Dan kun je je heel makkelijk aanmelden via onze website. Sporteventz bevestigt jullie deelname en gaat direct aan de slag voor jullie om alles te regelen. Je ontvangt regelmatig updates en informatie over het komende toernooi en op onze social media kanalen kun je ook alle nieuwtjes over de Volleybal Cup voorbij zien komen. Het volleybaltoernooi georganiseerd door Sporteventz zal onvergetelijk worden. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw spectaculaire volleybal reis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in dit volleybal toernooi? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/ , neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×