fbpx
Voetbalweekend

Voetbalweekend

Een weekendje weg met al je vrienden uit het voetbalteam? Als jaarafsluiting, teamuitje of gewoon omdat het simpelweg te gek is! Hoog tijd dus om met jouw voetbalteam bij elkaar te komen en een voetbalweekend te plannen. Om je alvast vooruit te helpen: wij bieden een ultiem voetbalweekend aan, de Costa Brava Voetbal Cup (Lloret de Mar)

Costa Brava Cup

Wil jij samen met jouw team gezellig op voetbalweekend naar het Spaanse stapwalhalla Lloret de Mar? Dan kies jij voor de Costa Brava Cup! Tijdens dit weekend draait het een beetje om voetbal en veel om feesten, de grootste 3e helft in Spanje, chillen onder de Spaanse zon en leuke activiteiten doen.

Tijdens het toernooi speel je samen met je teamgenoten een 7×7 toernooi. Daarna is het tijd voor een te gekke derde helft op een unieke locatie met groot podium en zwembad. Voor de toffe feesten in de nacht nemen we jullie mee naar de leukste clubs en zorgen voor te gekke Nederlandse dj’s! Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit super leuke dagactiviteiten. Haal jij je teamgenoten over? Regelen wij de rest. 

Accommodaties voetbalweekend

Naast het verzorgen van de activiteiten, feesten en het toernooi verzorgen wij ook graag de accommodatie voor jullie voetbalweekend! Wij bieden een groot aantal accommodaties aan, waaronder eenvoudige en goedkope appartementen, luxere en wat duurdere appartementen, 3- en 4 sterren hotels en zelfs privé villa’s voor jouw hele team! Meer weten? Bekijk alle accommodaties op onze website, download onze brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ of neem eens contact met ons op!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×