fbpx
Voetbalweekend

Een weekendje weg met al je vrienden uit het voetbalteam? Als jaarafsluiting, teamuitje of gewoon omdat het simpelweg te gek is! Hoog tijd dus om met jouw voetbalteam bij elkaar te komen en een voetbalweekend te plannen. Om je alvast vooruit te helpen: wij bieden twee soorten voetbalweekenden aan. De Costa Dorada Cup (Salou) en de Costa Brava Cup (Lloret de Mar)

Voetbalweekend Salou

Willen jij en je voetbalteam dit jaar op voetbalweekend naar Salou? Daar helpen we je graag mee! Sporteventz verzorgt complete voetbalreizen naar de Spaanse Costa Dorada. Dit hele weekend staat natuurlijk in de vorm van voetbal, feesten, chillen, zonnen en zwemmen. Tijdens de Costa Dorada Cup speel je met jouw team een 7×7 toernooi tegen tegenstanders van jullie niveau. Aansluitend aan het toernooi vindt de Beste Derde Helft plaats. Dit is een te gekke poolparty, met swingende muziek. Natuurlijk zijn de avonden zoals ze horen: Salou in, feesten, drinken en dansen! Daarna kater je uit op jouw manier: dagje strand? City trip? Catamaran cruise? Jij kiest en wij regelen de rest!

Voetbalweekend Lloret de Mar

Liever op voetbalweekend naar het Spaanse stapcentrum Lloret de Mar? Dan kies jij voor de Costa Brava Cup! Ook hier draait het om voetballen, feesten en vol op chillen en speel je samen met je teamgenoten een 7×7 toernooi. Daarna is het tijd voor een te gekke Derde Helft (lees: poolparty!) We nemen jullie mee naar de leukste clubs en zorgen voor te gekke artiesten! Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit super leuke dagactiviteiten. Haal jij je teamgenoten over? Regelen wij de rest. 

Accommodaties voetbalweekend

Naast het verzorgen van de activiteiten, feesten en het toernooi verzorgen wij ook graag de accommodatie voor jullie voetbalweekend! Wij bieden een groot aantal accommodaties aan, waaronder appartementen, aparthotel, hotel, en zelfs villa’s voor jouw hele team! Meer weten? Bekijk alle accommodaties of neem eens contact met ons op!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×