fbpx
Voetbaltrip

Voetbaltrip

Een voetbaltrip is een leuk uitje om te maken met je vrienden, familie of je team en deze zijn ook erg populair. Kies voor een voetbaltrip bij Sporteventz en krijg een goed georganiseerde voetbaltrip geregeld naar jouw persoonlijke wensen. Een voetbaltrip kan namelijk niet voor iedereen hetzelfde zijn en daarom is Sporteventz jouw partner in het organiseren van jouw persoonlijke uitje. Bij Sporteventz kan je ervan uitgaan dat jouw voetbaltrip tot in de puntjes verzorgd is. Denk aan accommodatie, vlucht en eventueel transfer en activiteiten. De voetbaltrips die je kan kiezen bij Sporteventz zijn: de Costa Brava Cup en de Costa Dorada Cup. 

Voetbaltrip bij Sporteventz: Costa Brava Cup

De Costa Brava Cup biedt jou naast een voetbaltoernooi: zon, zee, strand en activiteiten. Er is een 4-daags programma opgesteld met bijvoorbeeld een avond vol met Nederlandse dj’s en artiesten. Deze cup vindt plaats in Lloret de Mar, een veelzijdige bestemming met mooie baaien, talloze uitgaansgelegenheden en meer waar jong en oud zich kan vermaken.

Voetbaltrip bij Sporteventz: Costa Dorada Cup

De Costa Dorada Cup vindt plaats van 27 t/m 30 mei 2021 in Salou en staat garant voor een 4 dagen lang team weekend. In dit 4-daagse programma kan je een Grand Opening, Closing Party en een prijsuitreikingsfeest verwachten. Elke zelfbenoemde kelderklasse gaat hier los en tijdens het toernooi strijd je voor een Sporteventz bokaal. Daarnaast is het ook mogelijk om te ontspannen in het altijd mooie Salou. Geniet op de goudgele stranden vol met palmbomen met een cocktail in je hand en ga in de nachten los in de bekende nachtclubs van Salou. 

Over Sporteventz

Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Naast de Costa Cups kan je bij Sporteventz ook terecht voor teamuitjes in het buitenland of in Nederland. Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid en dat ga je zeker zien!

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×