fbpx
Voetbaltrip

Voetbaltrip

Een voetbaltrip is een leuk uitje om te maken met je vrienden, familie of je team en deze zijn ook erg populair. Kies voor een voetbaltrip bij Sporteventz en krijg een goed georganiseerde weekendje weg geregeld naar jouw persoonlijke wensen. Een ultieme voetbaltrip kan namelijk niet voor iedereen hetzelfde zijn en daarom is Sporteventz jouw partner in het organiseren van jouw persoonlijke uitje. Bij Sporteventz kan je ervan uitgaan dat jouw trip tot in de puntjes verzorgd is. Denk aan een gezellig toernooi, feestprogramma, accommodatie, transfer en extra activiteiten. De Costa Brava Cup is de ultieme voetbaltrip.

Costa Brava Cup

De Costa Brava Cup biedt jou naast een voetbaltoernooi nog veel meer. Er is namelijk een 4-daags programma opgesteld met elke avond een tof feest in een afgehuurde club, een gezellig voetbaltoernooi met aansluitend de grootste derde helft in Spanje op een unieke feestlocatie en natuurlijk is er ook tijd genoeg om van de Spaanse zon te genieten op het strand of bi9j het zwembad of wie weet wel met een biertje op het terras. De Costa Brava Cup vindt plaats aan de Costa Brava in Lloret de Mar, een veelzijdige bestemming met mooie baaien, een groot strand, gezellig centrum en talloze uitgaansgelegenheden waar jong en oud zich kan vermaken.

Over Sporteventz

Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Naast de Costa Brava Voetbal Cup kan je bij Sporteventz ook terecht voor teamtrips in het buitenland of in Nederland. Deze worden geheel op maat verzorgd, dus volledig naar jullie wensen.  Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid en dat ga je zeker zien!

Kijk voor meer informatie op onze website en download onze brochures https://www.sporteventz.nl/brochure/.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×