fbpx
Voetbalteam vakantie

Voetbalteam vakantie

Op vakantie met jouw voetbalteam? Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren! Helaas kost dit wat meer tijd en moeite dan je misschien van te voren zult denken. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen. Een voetbalteam vakantie georganiseerd door Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid. Dit kan een goed georganiseerd voetbaltoernooi zijn met een geweldige 3e helft of een op maat gemaakte teamtrip. 

Voetbalteam vakantie in Spanje of in Nederland

Een voetbalteam vakantie zal in Spanje of in Nederland even geslaagd uitpakken. Sporteventz is gespecialiseerd in beide landen. Sporteventz zorgt ervoor dat alles van a tot z geregeld is. Op deze manier hoeven jullie alleen nog maar te genieten met je voetbalteam. In Spanje wordt er een gezellig voetbaltoernooi georganiseerd die de perfecte voetbal vakantie zal zijn. Een perfecte seizoensafsluiter voor jullie als team. Deze Costa Brava Voetbal Cup is een fantastisch 4 dagen lang weekend met een beetje voetbal en een legendarische 3e helft.

Iedereen kan mee doen aan een voetbal vakantie van Sporteventz. Zowel heren als dames teams en teams van hoog of laag niveau. Ook vriendenteams, studententeams, seniorenteams, ex-voetbalteams en seniorenteams zijn van harte welkom. Naast het volledig verzorgde voetbaltoernooi weekend kan er ook gekozen worden voor een voetbal vakantie op maat. Geef jullie wensen door aan Sporteventz en zij gaan er graag mee aan de slag. Zo zal er een vakantie geregeld worden gebaseerd op jullie eisen met een goede combinatie van een mooi nachtleven en leuke teambuilding activiteiten. 

Sporteventz

Waarom zouden jullie de vakantie met je voetbalteam laten organiseren door Sporteventz?  Met de hulp van Sporteventz zal jullie voetbal vakantie onvergetelijk zijn. Dit maken zij waar door alle ervaring die zij met de jaren hebben opgebouwd. Door de vele mogelijkheden zal er altijd een voetbal vakantie georganiseerd worden die bij jullie past. Sporteventz is opgericht om een voetbaltoernooi te organiseren voor teams die meer willen dan alleen voetbal en is uitgegroeid tot een organisatie die meer dan alleen het voetbaltoernooi organiseert. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw voetbalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een voetbalteam vakantie georganiseerd door Sporteventz voor jouw team? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×