fbpx

Voetbalteam uitjes

Zit het voetbalseizoen erop of wil je gewoon voor de gezelligheid samen met je voetbalteam een uitje organiseren? Dat is natuurlijk hartstikke leuk! Maar waar begin je met het plannen van een uitje? Wij geven je graag tips om jullie voetbalteamuitje tot een succes te maken! Lees en leer… Komen jullie er niet uit? Wij hebben ruime ervaring op het gebied van binnen- en buitenland in het organiseren van teamtrips. 

Stap 1. Wanneer vindt het teamuitje plaats?

Als eerst moet je samen met het voetbalteam bepalen wanneer het uitje gaat plaatsvinden. Plan dit ruim van te voren, zodat iedereen vrij kan vragen. Zo voorkom je de teleurstelling dat er iemand niet mee kan op uitje. 

Stap 2. Waar gaat het teamuitje naar toe?

Blijven jullie in Nederland of kiezen jullie voor een buitenlandse trip? En gaan jullie een midweek of een weekend of is een dag met je teamgenoten wel genoeg? Waar jullie ook naartoe gaan, het gaat zeker een groot feest worden! Stem trouwens ook het budget even af, zo kun je makkelijker door naar stap 3!

Stap 3. Activiteiten tijdens het teamuitje

Natuurlijk is het noodzakelijk de locatie en het budget vast te stellen voordat je activiteiten kunt plannen. Blijven jullie in Nederland, dan zijn er honderden en misschien wel duizenden activiteiten die jullie kunnen organiseren. Activiteiten in het buitenland vergen vaak wat meer zoekwerk, maar zijn natuurlijk net zo leuk! 

Het leukste voetbalteamuitje: Costa Cup!

Wil jij het plannen van jullie teamuitje uit handen geven, maar wel gegarandeerd een te gek weekend beleven? Dan is de Costa Brava of de Costa Dorada Cup iets voor jullie. Dit zonnige voetbaltoernooi in Lloret de Mar of Salou staat compleet in het teken van zon, strand, feesten, activiteiten, de Derde Helft en natuurlijk het voetbaltoernooi. Wij bieden verschillende accommodaties tegen verschillende prijzen, waardoor er voor elk budget een optie tussen zit: van villa tot appartement. Samen met ruim 100 andere teams wordt elke Cup een groot knalfeest!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×