fbpx
Voetbalteam uitje

Voetbalteam uitje

Zit het voetbalseizoen erop of wil je gewoon voor de gezelligheid samen met je voetbalteam een uitje organiseren? Dat is natuurlijk hartstikke leuk! Maar waar begin je met het plannen van een uitje? Wij geven je graag tips om jullie voetbalteam uitje tot een succes te maken! Komen jullie er niet uit? Wij hebben ruime ervaring op het gebied van binnen- en buitenland in het organiseren van teamtrips. 

Stap 1. Wanneer vindt het teamuitje plaats?

Als eerste moet je samen met het voetbalteam bepalen wanneer het uitje gaat plaatsvinden. Plan dit ruim van te voren, zodat iedereen vrij kan vragen. Zo voorkom je de teleurstelling dat er iemand niet mee kan op uitje. 

Stap 2. Waar gaat het teamuitje naar toe?

Blijven jullie in Nederland of kiezen jullie voor een buitenlandse trip? En gaan jullie een midweek of een weekend of is een dag met je teamgenoten wel genoeg? Waar jullie ook naartoe gaan, het gaat zeker een groot feest worden! Stem trouwens ook het budget even af, zo kun je makkelijker door naar stap 3!

Stap 3. Activiteiten tijdens het teamuitje

Natuurlijk is het noodzakelijk de locatie en het budget vast te stellen voordat je activiteiten kunt plannen. Blijven jullie in Nederland, dan zijn er honderden verschillende  activiteiten die jullie kunnen organiseren. Activiteiten in het buitenland vergen vaak wat meer zoekwerk, maar zijn natuurlijk net zo leuk! 

Het leukste voetbalteam uitje: Costa Brava Voetbal Cup!

Wil jij het plannen van jullie teamuitje uit handen geven, maar wel gegarandeerd een te gek weekend beleven? Dan is de Costa Brava Cup echt iets voor jullie. Dit zonnige voetbaltoernooi in Lloret de Mar staat compleet in het teken van zon, strand, feesten, activiteiten, de grootste derde helft in Spanje en natuurlijk het gezellige voetbaltoernooi. Wij bieden verschillende accommodaties tegen verschillende prijzen, waardoor er voor elk budget een optie tussen zit: van appartementen tot hotel of zelfs een privé villa. Samen met vele andere teams uit Nederland en België wordt elke Costa Brava Voetbal Cup een groot knalfeest om nooit meer te vergeten!

Download snel onze brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ en deel deze met jouw teamgenoten. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×