fbpx
Voetbalreizen

Is jouw (amateur)voetbalteam of vriendengroep op zoek naar een te gek (team)uitje? Ga met elkaar op voetbalreis! Wat is er leuker dan samen met je vrienden onder de Spaanse zon een balletje te trappen? Plan snel een teamoverleg en regel jouw voetbalreis!

Voetbalreis Costa Dorada 

Een internationale voetbalreis aan de Spaanse Costa Dorada. Klinkt als een te gek uitje voor jou en je voetbalvrienden! Natuurlijk staat deze voetbalreis in het teken van voetballen, maar tijdens de trip valt er nog veel meer te beleven. Op de dag van aankomst check je in bij jullie verblijf. Dan is het meteen tijd voor de Grand Opening en de lotingsceremonie. De volgende dag speel je een 7×7 toernooi tegen tegenstanders van jullie niveau. Het toernooi wordt afgesloten met De Beste Derde Helft, een vette poolparty! Daarnaast kun je tijdens dit teamweekend ook nog op stedentrip of catamaran cruise en ga je naar de vetste feesten met te gekke Nederlandse artiesten!

Voetbalreis Costa Brava

Liever op voetbalreis naar de Costa Brava? Dat kan natuurlijk ook! Ook deze vierdaagse trip staat naast voetballen in het teken van zonnen, zwemmen en feesten. Ook hier speel je een te gek toernooi en sluit je af met een dikke poolparty. ‘s Avonds ga je op stap naar gezellige clubs in Lloret de Mar en kater je uit tijdens een door jouw gekozen activiteit: chillen, op city trip of een catamaran cruise!

All inclusive voetbalreizen

Interesse in een voetbalreis? Wij bieden voor beide bovenstaande voetbalreizen ook accommodaties aan! Zo bieden wij verschillende appartementen met zwembad aan, een hotel en zelfs een villa voor jou en je voetbalvrienden! Het enige wat je zelf regelt zijn de vluchten. Wij verzorgen de transfers van- en naar het vliegveld en nemen je mee naar te gekke feesten! Natuurlijk zijn ook het toernooi en de Derde Helft inbegrepen.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×