fbpx
Voetbalreizen 

Voetbalreizen

Zijn jij en je vrienden ook zo gek op voetbal en dus op zoek naar voetbalreizen? Bij Sporteventz ben je aan het juiste adres. Wij regelen het perfecte uitje voor jou en je vrienden of voetbalteam waarbij voetbal, maar ook een hele hoop gezelligheid centraal staan. Naast een voetbaltoernooi kan er namelijk ook genoten worden van de zon onder het genot van een biertje. Bij Sporteventz zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk uitje hebt waar je altijd met plezier op terug kan kijken.

Costa Brava Cup

Bij Sporteventz kan je verschillende voetbalreizen kiezen, zo is er voor ieder wat wils. De bekendste voetbal reis van Sporteventz is het Costa Brava Cup voetbaltoernooi. Deze wordt elk jaar georganiseerd in juni. Tijdens de Costa Brava Voetbal Cup staat het gezellige voetbaltoernooi en grootste derde helft in Spanje centraal. Iedereen strijdt voor de wedstrijdbekers, zodat ze met een beker in de koffer terug naar huis gaan. Naast het voetbaltoernooi en de grootste derde helft staat het Costa Brava Cup programma vol met verschillende toffe feesten, zowel overdag als ’s avonds. Uiteraard is er ook nog tijd om bij te komen en wat te chillen bij het zwembad of op het strand met een biertje in de hand. Kortom een geweldig weekend om samen met jouw team het voetbalseizoen af te sluiten of om met jouw vriendengroep de zomer in te luiden. 

Teamtrips

Naast de Costa Brava Cup zijn er ook nog andere voetbalreizen, namelijk de teamtrips. Doordat Sporteventz maatwerk biedt, kunnen deze uitjes altijd naar de persoonlijke wensen ingevuld worden. Bij deze uitjes kan je kiezen om naar het buitenland te gaan of in Nederland te blijven. Bij het kiezen voor een teamtrip kan je samen met je vrienden, familie, collega’s of je team genieten van een welverdiende vakantie. Of je in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, je verblijft altijd op ene mooie locatie in een fijne accommodatie naar wens. In de omgeving valt genoeg te doen, zodat je ook leuke activiteiten kunt doen met de groep. Bij de teamtrips staat het voetbal niet centraal, maar vooral de gezelligheid en de teambuilding. 

Ga voor alle informatie over de voetbalreizen en teamtrips naar onze website en download de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ , zodat je deze kunt delen met jouw team.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×