fbpx
Voetbalreizen 

Zijn jij en je vrienden ook zo gek op voetbal en dus op zoek naar voetbalreizen? Bij Sporteventz ben je aan het juiste adres. Wij regelen het perfecte uitje voor jou en je vrienden of voetbalteam waarbij voetbal, maar ook een hele hoop gezelligheid centraal staan. Naast een voetbaltoernooi kan er namelijk ook genoten worden van de zon onder het genot van lekkere drankjes. Bij Sporteventz zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk uitje hebt waar je altijd met plezier op terug kan kijken.

Voetbalreizen naar het buitenland bij Sporteventz

Bij Sporteventz kan je verschillende voetbalreizen kiezen, zo is er voor ieder wat wils. De bekendste toernooien die wij elk jaar organiseren zijn de Costa Brava Cup en de Costa Dorada Cup. Bij beide cups staat een het voetbaltoernooi en beste derde helft uit je leven centraal waardoor je dus met een beker naar huis gaat. Daarnaast is er genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van het mooie weer, want beide cups zijn in Spanje (Salou en Lloret de Mar). De toernooien worden gespeeld in hypermoderne voetbalcomplexen en er zijn talloze stapgelegenheden om de nachten door te brengen. 

Voetbalreizen in binnen- en buitenland bij Sporteventz

Naast de cups zijn er ook nog andere voetbalreizen, namelijk de teamtrips. Doordat Sporteventz maatwerk biedt, kunnen deze uitjes altijd naar de persoonlijke wensen ingevuld worden. Bij deze uitjes kan je kiezen om naar het buitenland te gaan of in Nederland te blijven. Bij het kiezen voor een teamtrip kan je samen met je vrienden, familie, collega’s of je team genieten van een welverdiende vakantie. Of je in Nederland verblijft of in het buitenland, je wordt altijd naar een locatie gestuurd waar je kan stappen of de omgeving kan verkennen. Bij de teamtrips zijn er geen voetbaltoernooien, maar kunnen er genoeg andere activiteiten geregeld worden waardoor jullie teambuilding versterkt wordt.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×