fbpx
Voetbalkamp

Voetbalkamp 

Een lang weekend weg met je beste vrienden of teammaten met veel plezier, nieuwe (internationale) vrienden, voetballen en natuurlijk nog veel meer. Een voetbalkamp is de ultieme afsluiting van het voetbalseizoen, ongeacht de uitkomst van jullie wedstrijden. Maar waar ga je naartoe op voetbalkamp? Blijf je in Nederland of ga je samen naar het buitenland? Wij doen je graag een suggestie… 

Costa Brava Cup in Spanje

Sporteventz organiseert elk jaar de Costa Brava Cup aan de Spaanse kust. Dit verkapte voetbal kamp staat naast het spannende toernooi ook in het teken van feest, zon, uitgaan, teambuilding en ultiem relaxen! Op donderdag kom je aan en is de openings ceremonie. Op vrijdag wordt het toernooi gespeeld met aansluitend de Beste Derde Helft feest op een te gekke buitenlocatie.

Na het eten en opfrissen is de prijsuitreiking in een afgehuurde club in Lloret de Mar waar je tot diep in de nacht jouw plek in het klassement kan vieren. Na heel laat naar bed te zijn gegaan en nog veel later wakker te worden is het tijd voor het zaterdagprogramma. Wat je gaat doen? Dat is aan jou! Relaxen op het strand, citytrip naar Barcelona of op catamaran cruise langs de kustlijn. ’s Avonds is alweer de laatste avond met een groot Closing party waar ook de begeerde derde helft schaal zal worden uitgereikt. Op zondag is de laatste dag aangebroken en pakken we onze spullen weer in.  

Voetbalkamp of teamtrip?

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele team? Dan kun je kiezen voor een voetbalkamp of een teamtrip. Het verschil? Een voetbal kamp staat deels in het teken van voetbal en op een teamtrip kun je je voetbalschoenen thuislaten. Een teamtrip is een weekend of een week weg met het hele team. Tijdens deze trip plan je de leukste activiteiten en staat teambuilding centraal. 

Liever het organiseren van een teamtrip uitbesteden? Bekijk ons aanbod, download onze brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/en kies jouw favoriet! Staat jullie gewenste locatie er niet tussen? Laat het ons weten, dan gaan wij voor op zoek.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×