fbpx

Voetbalkamp 

Een lang weekend weg met je beste vrienden, veel plezier, nieuwe (internationale) vrienden, voetballen en natuurlijk nog veel meer. Een voetbalkamp is de ultieme afsluiting van het voetbalseizoen, ongeacht de uitkomst van jullie wedstrijden. Maar waar ga je naartoe op voetbalkamp? Blijf je in Nederland of ga je samen naar het buitenland? Wij doen je graag een suggestie… 

Voetbalkamp in Spanje

Sporteventz organiseert elk jaar de Costa Brava en Costa Dorada Cup, aan de Spaanse kust. Dit verkapte voetbalkamp staat naast het spannende toernooi ook in het teken van feest, zon, uitgaan, teambuilding en ultiem relaxen! Op donderdag kom je aan en is de loting ceremonie voor het toernooi, wat je op vrijdag speelt. Na het toernooi vieren we het Beste Derde Helft feest op een te gekke buitenlocatie. Na het eten en opfrissen is de prijsuitreiking in een afgehuurde kroeg in Salou of Lloret de Mar, om tot diep in de nacht jouw plek in het klassement te vieren. Na heel laat naar bed te zijn gegaan en nog veel later wakker te worden is het tijd voor het zaterdagprogramma. Wat je gaat doen? Dat is aan jou! Relaxen op het strand, citytrip naar Barcelona of op catamaran cruise langs de kustlijn. Op zondag is de laatste dag aangebroken en pakken we onze spullen weer in.  

Voetbalkamp of teamtrip?

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele team? Dan kun je kiezen voor een voetbalkamp of een teamtrip. Het verschil? Een voetbalkamp staat deels in het teken van voetbal en op een teamtrip kun je je voetbalschoenen thuislaten. Een teamtrip is een weekend of een week weg met het hele team. Tijdens deze trip plan je de leukste activiteiten en staat teambuilding centraal. 

Liever het organiseren van een teamtrip uitbesteden? Bekijk ons aanbod en kies jouw favoriet! Staat jullie gewenste locatie er niet tussen? Laat het ons weten, dan gaan wij voor op zoek.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×