fbpx
Voetbal zomervakantie 

Voetbal zomervakantie 

Een zomervakantie zonder voetbal kunnen jullie je bijna niet voorstellen. Ondanks dat het seizoen is afgelopen, is de zomervakantie het perfecte moment om aan de teambuidling van het voetbalteam te werken. Veel teams vinden het alleen vaak te veel moeite en tijd kosten om een dergelijk team uitje te organiseren. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen. Een voetbal vakantie georganiseerd door Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid. Dit kan een goed georganiseerd voetbaltoernooi zijn met een geweldige 3e helft of een op maat gemaakte teamtrip. 

Voetbal zomervakantie in Spanje of in Nederland

Sporteventz is gespecialiseerd in voetbal zomervakanties in Spanje of in Nederland. Of het nou in Spanje is of in Nederland, Sporteventz zorgt ervoor dat alles van a tot z geregeld is. Op deze manier hoeven jullie alleen nog maar te genieten met je voetbalteam. In Spanje worden er voetbaltoernooien georganiseerd die de perfecte voetbal vakantie zullen zijn. Een voorbeeld ervan is de Costa Brava Cup die een winterstop editie kent en een einde van het seizoen editie. Dit is een fantastisch 4 dagen lang weekend met veel voetbal en legendarische 3e helften. Iedereen kan mee doen aan een voetbal vakantie van Sporteventz. Zowel heren als dames teams en teams uit een hoog niveau en teams uit een wat lager niveau. Ook vriendenteams, studententeams, seniorenteams, ex-voetbalteams en seniorenteams zijn van harte welkom. Ook kan er gekozen worden voor een voetbal vakantie op maat. Geef jullie wensen door aan Sporteventz en zij gaan er graag mee aan de slag. Zo zal er een vakantie gebaseerd op jullie eisen worden gecreëerd met een goede combinatie van een mooi nachtleven en goede teambuilding activiteiten. 

Voetbal zomervakantie door Sporteventz

Met de hulp van Sporteventz zal jullie voetbal zomervakantie onvergetelijk zijn. Dit maken zij waar door alle ervaring die zij met de jaren hebben opgebouwd. Door de vele mogelijkheden zal er altijd een voetbal zomervakantie bestaan die bij jullie past. Sporteventz is opgericht om een voetbaltoernooi te organiseren voor teams die meer willen dan alleen voetbal. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw goedkope voetbalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een voetbal zomervakantie georganiseerd door Sporteventz voor jouw team? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×