fbpx
Voetbal weekend weg

Voetbal weekend weg

Zin in een voetbal weekend weg samen met vrienden, familie of je team? Inclusief vlucht, accommodatie, toernooien op een voetbalveld, gezelligheid en plezier? De keuze is aan jullie het een weekendje weg wordt in het buitenland of in Nederland, want het kan allebei. Daarnaast kunnen er ook verschillende activiteiten geboekt worden, waardoor jullie vrienden weekend nog onvergetelijker wordt! 

Voetbal weekend weg: Costa Cups

Wil je een ultiem voetbal weekend weg, dan zijn de Costa Cups de beste opties die je kan kiezen. De Costa Brava Cup bestaat sinds 2015 en in dit jaar hebben we 70 deelnemers mogen ontvangen. De jaren erna meldden er 10 keer zo veel teams zich aan waardoor we in 2019 ook besloten de Costa Dorada Cup op te richten. 

De Costa Cups staan garant voor plezier en gezelligheid. Voor teams die houden van een potje voetbal en ook een toernooi willen spelen, maar daarnaast ook willen ontspannen en feesten. Heb je meegedaan aan een van de Costa Cups, dan ga je naar huis met beker, een zongebruind lichaam en een onvergetelijke ervaring. 

Voetbal weekend weg bij Sporteventz

Sporteventz biedt 2 soorten Costa Cups aan: de Costa Brava Cup (Lloret de Mar) en de Costa Dorada Cup (Salou). Het verschil hem in de locatie en een iets afwijkend 4-daagse programma.

Programma voetbal weekend Costa Cups

  • Donderdag: dit is het begin van de Costa Cups! Iedereen komt aan op Salou of Lloret de Mar. In de middag vindt de lotingsceremonie plaats en de in avond is het openingsfeest van de Costa Cups.
  • Vrijdag: vandaag is het toernooi! Na het toernooi is de legendarische 3e helft en in de avond kan je wellicht wel de beker ophalen. In de club zal het feest plaatsvinden die tot in de vroege ochtend doorgaat.
  • Zaterdag: vandaag mag je zelf bepalen wat je gaat doen, dus ontspan op het strand met een cocktail of kies een activiteit om avontuur aan te gaan. In de avond sluiten we de Costa Cups af met feest.
  • Zondag: de dag dat je weer terug naar Nederland gaat. Wil je toch nog langer blijven, dan kan je altijd dagen bijboeken.
Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×