fbpx
Voetbal weekend weg

Voetbal weekend weg

Zin in een voetbal weekend weg samen met vrienden, familie of je team? Inclusief vlucht, accommodatie, gezellig toernooi en veel plezier? De keuze is aan jullie of het een weekendje weg wordt in het buitenland of in Nederland, want het kan allebei. Daarnaast kunnen er ook verschillende activiteiten geboekt worden, waardoor jullie voetbal weekend nog onvergetelijker wordt! 

Costa Brava Cup

Wil je een ultiem voetbal weekend weg, dan is de Costa Brava Cup de beste optie die je kan kiezen. De Costa Brava Cup bestaat sinds 2015 en in dit jaar begonnen we met 70 deelnemers. De jaren erna meldden er 10 keer zo veel teams zich aan waardoor we in 2018 een keer naar Mallorca zijn gegaan en in 2019 naar de Costa Dorada. De Costa Brava Cup blijft echter de meest populaire, dus focussen we ons op dit moment op deze editie.  

De Costa Brava Cup staat garant voor plezier en gezelligheid. Voor teams die houden van een potje voetbal en ook een toernooi willen spelen, maar daarnaast ook willen ontspannen en feesten. Doe je mee met de Costa Brava Cup, dan ga je misschien wel naar huis met de beker, een zon getint lichaam en een onvergetelijke ervaring. 

Voetbal weekend weg met Sporteventz

Sporteventz biedt 2 soorten Costa Brava Cups aan: de Costa Brava Voetbal Cup (juni) en de Costa Brava Volleybal Cup (mei). Het verschilt hem in de sport locatie en een iets afwijkend 4-daags programma.

Programma Costa Brava Voetbal Cup

* Donderdag: Het begin van de Costa Brava Cup! Iedereen komt aan in Lloret de Mar. In de middag vindt de openingsceremonie plaats en in de avond is het openingsfeest van de Costa Brava Cup.

* Vrijdag: Dit is de dag van het gezellige toernooi waar x gespeeld wordt! Na het toernooi is de legendarische 3e helft en in de avond kan je wellicht wel de beker ophalen. In de club zal het feest plaatsvinden die tot in de vroege ochtend doorgaat.

* Zaterdag: Een relaxdag, die je geheel zelf in kunt vullen. Ontspan op het strand of bij het zwembad met een cocktail in de hand of kies een wat actievere activiteit, zoals de recovery cruise of het waterpark Waterworld. In de avond sluiten we de Costa Brava Cup natuurlijk af met een spetterend feest. Deze avond wordt ook de felbegeerde 3e helft schaal uitgereikt.

* Zondag: Het programma zit erop, dus de meeste vertrekken weer terug naar huis. Als je langer wilt blijen, dan kun je heel makkelijk extra nachten bijboeken. 

Alle informatie vind je terug op onze website. Moet je nog een paar teamleden overtuigen? Download dan de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ en deel deze met je teamgenoten. En dan zien wij jullie op de volgende Costa Brava Voetbal Cup. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op social media http://www.instagram.com/sporteventz.nl.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×