fbpx
Voetbal vakantie 

Voetbal vakantie 

Vakantie met jouw voetbalteam is de beste manier om aan de teambuilding te werken. Veel teams vinden het alleen vaak veel moeite en teveel tijd kosten om een dergelijk team uitje te organiseren. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen. Een voetbal vakantie georganiseerd door Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid. Dit kan een goed georganiseerd voetbaltoernooi zijn met een geweldige 3e helft of een op maat gemaakte teamtrip. 

Voetbal vakantie in Spanje of in Nederland 

Sporteventz organiseert jullie voetbal vakantie naar Spanje of gewoon in Nederland. Of het nou in Spanje is of in Nederland, Sporteventz zorgt ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Op deze manier hoeven jullie alleen nog maar te genieten met jullie voetbalteam. De gezellige georganiseerde voetbaltoernooien worden in Spanje gehouden en zullen de perfecte voetbal vakantie zijn. Een voorbeeld ervan is de Costa Brava Cup die aan het einde van het voetbal seizoen plaats vindt. Dit is een fantastisch 4 dagen lang weekend met een beetje voetbal en een legendarische 3e helft. En daarnaast is er ook nog een vierdaags feestprogramma georganiseerd in de mooiste clubs van Lloret de Mar met Nederlandse dj’s. 

Iedereen kan mee doen aan deze voetbal vakantie van Sporteventz, zowel heren als dames teams  van hoog niveau en lager niveau kunnen zich aanmelden. Teams bestaande uit vrienden, familie, studenten, senioren, ex-voetballers en huidige voetballers zijn van harte welkom. Ook kan er gekozen worden voor een voetbal vakantie op maat. Geef jullie wensen door aan Sporteventz en zij gaan er graag mee aan de slag. Zo zal er een vakantie gebaseerd op jullie wensen worden gecreëerd met een goede combinatie van een mooi nachtleven en goede teambuilding activiteiten. 

Vakantie geregeld door Sporteventz

Sporteventz is gespecialiseerd in het organiseren van geweldige voetbal vakanties dankzij de vele ervaring van de alle medewerkers. Door de vele mogelijkheden zal er altijd een voetbal vakantie bestaan die bij jullie past. Sporteventz is begonnen met het organiseren van de Costa Brava Cup om teams die meer willen dan alleen voetbal van een geweldig sportief weekend te kunnen voorzien. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw betaalbare voetbalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een voetbal vakantie georganiseerd door Sporteventz voor jouw team? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw reis!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×