fbpx
Voetbal vakantie 

Voetbal vakantie 

Vakantie met jouw voetbalteam is de beste manier om aan de teambuilding te werken. Veel teams vinden het alleen vaak te veel moeite en tijd kosten om een dergelijk team uitje te organiseren. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen. Een voetbal vakantie georganiseerd door Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid. Dit kan een goed georganiseerd voetbaltoernooi zijn met een geweldige 3e helft of een op maat gemaakte teamtrip. 

Voetbal vakantie in Spanje of in Nederland 

Sporteventz organiseert jullie voetbal vakantie naar Spanje of gewoon in Nederland. Of het nou in Spanje is of in Nederland, Sporteventz zorgt ervoor dat alles van a tot z geregeld is. Op deze manier hoeven jullie alleen nog maar te genieten met je voetbalteam. In Spanje worden er voetbaltoernooien georganiseerd die de perfecte voetbal vakantie zullen zijn. Een voorbeeld ervan is de Costa Brava Cup die een winterstop editie kent en een einde van het seizoen editie. Dit is een fantastisch 4 dagen lang weekend met veel voetbal en legendarische 3e helften. Iedereen kan mee doen aan een voetbal vakantie van Sporteventz. Zowel heren als dames teams en teams uit een hoog niveau en teams uit een wat lager niveau. Ook vriendenteams, studententeams, seniorenteams, ex-voetbalteams en seniorenteams zijn van harte welkom. Ook kan er gekozen worden voor een voetbal vakantie op maat. Geef jullie wensen door aan Sporteventz en zij gaan er graag mee aan de slag. Zo zal er een vakantie gebaseerd op jullie eisen worden gecreëerd met een goede combinatie van een mooi nachtleven en goede teambuilding activiteiten. 

Voetbal vakantie door Sporteventz

Sporteventz is zo gespecialiseerd in het organiseren van geweldige voetbal vakanties door de vele ervaring van de medewerkers. Door de vele mogelijkheden zal er altijd een voetbalvakantie bestaan die bij jullie past. Sporteventz is opgericht om een voetbaltoernooi te organiseren voor teams die meer willen dan alleen voetbal. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw goedkope voetbalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een voetbal vakantie georganiseerd door Sporteventz voor jouw team? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw reis!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×