fbpx
Voetbal trainingskamp

Willen jij en je voetbalteam graag op voetbalkamp? Sporteventz is de perfecte partner! Wij kunnen op vele internationale locaties een compleet verzorgd voetbalkamp aanbieden op zowel natuur- als kunstgras, eventueel met oefenwedstrijden en reisleiding op locatie. Alle voetbal kampen zijn inclusief vlucht, transfer van en naar de luchthaven op bestemming, verblijf, training en eventueel een oefenwedstrijd. Wat wil je nog meer?

Op voetbal trainingskamp, waar begin je?

Je team heeft besloten graag op voetbal trainingskamp te willen gaan. Super leuk! Maar waar begin je? Het plannen en organiseren van deze trip is vaak frustrerend en tijdrovend. Daarom helpt Sporteventz je graag!

Sporteventz biedt altijd maatwerk zodat het budget, de locatie, het verblijf, het vervoer en de overige wensen goed afgestemd worden. Sporteventz werkt altijd met transparante prijzen. Zijn er bijzondere wensen? Wij denken graag mee. Staat jouw ideale bestemming er niet tussen? Laat het ons weten, dan gaan we voor je op zoek. Een onbezorgd trainingskamp met mooie sportieve uitkomsten staat bij Sporteventz centraal.

Nederland

Jullie willen graag op voetbal trainingskamp in Nederland. Dat kan! Er zijn heel veel leuke plekken in Nederland, die zich ideaal lenen voor een te gek teamuitje. Zo bieden wij voetbalkampen aan in bijvoorbeeld Groningen of Zwolle. Prachtige omgeving en prachtige voetbalvelden. Nog een pluspunt: goed bereikbaar met de auto en super voordelig! 

Buitenland

Kiezen jullie liever voor een voetbalkamp in het buitenland? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden toplocaties als Lloret de Mar, Barcelona, Cambrils, Valencia en nog veel meer! Voetballen onder de Spaanse zon, wat wil je nog meer! Om jullie voetbalkamp zo goed en leuk mogelijk te plannen bieden wij een maatwerkpakket aan voor het organiseren van jullie voetbalkamp. Wij denken graag met jullie mee en kijken er naar uit om jullie te helpen!

Meer informatie over voetbalkampen of trainingskampen? Kijk dan verder op onze website https://www.sporteventz.nl en neem contact met ons op, wij bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×