fbpx
Vakantie vrienden

Waarom wil je op vakantie met je vrienden? Om er even met zijn allen tussenuit te gaan of om plezier met elkaar te maken of een combinatie hiervan? Wij van Sporteventz zorgen ervoor om jouw teamuitje onvergetelijk te maken. Kies voor een op maat georganiseerde teamtrip, een door ons verzorgd trainingskamp of voor de welbekende Costa Cups! Kan jij ook niet kiezen? Wij helpen jou graag met het maken van een keuze, want bij Sporteventz zit je zeker goed.

Op vakantie met vrienden bij Sporteventz

Wanneer je besluit met vrienden op vakantie te gaan, wil je het liefst dat het regelen van deze vakantie zo soepel mogelijk gaat. Bij Sporteventz snappen we dit en daarom helpen wij jullie graag met het vinden van de perfecte vakantie die aan jullie gezamenlijke wensen voldoet. Wij zijn een kleine, professionele organisatie die jullie belangen in het oog houden, persoonlijk contact kunnen garanderen en snel kunnen schakelen. Hierdoor hoeven jullie je geen zorgen te maken over jullie vakantie. Daarnaast zijn wij ook betrouwbaar en kunnen onze klanten dit bevestigen: wij krijgen door de jaren heen nog altijd 5 van de 5 sterren.

Soorten vakanties voor met je vrienden

Sporteventz biedt verschillende vakanties aan voor jou en je vrienden. Ten eerste bieden wij de welbekende Costa Cups aan in Salou (Costa Dorada Cup)  en Lloret de Mar (Costa Bravo Cup). Deze Costa Cups zijn het ultieme voorbeeld van het spelen van een voetbaltoernooi, maar dat toch meer dan alleen voetbal is. Er is dus ook ruimte voor ontspanning, feestjes en activiteiten. Ook ga je niet naar huis met lege handen, want je neemt namelijk een beker mee, een zongebruind lichaam en een onvergetelijke ervaring. 

 

Bij Sporteventz kan er ook gekozen worden voor  teamtrips in zowel Nederland als het buitenland. De invulling van het programma is volledig aan jullie, maar wij helpen jullie hier natuurlijk graag bij! De vraag is of de voetbalschoenen thuisblijven, of lekker meegaan..?

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×