fbpx

Vakantie volleybalteam

Op vakantie met jouw volleybalteam is iets dat voor jullie waarschijnlijk al heel lang op je bucketlist staat. Helaas is zo een vakantie organiseren vaak meer geregel en kost het meer tijd dan je denkt. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen! Sporteventz organiseert in mei de Costa Brava Volleybal Cup dat plaatsvindt in het zonnige Lloret de Mar. Dit volleybaltoernooi biedt alles voor een sportief en gezellig weekend. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gaafste feesten. 

Vakantie volleybalteam in Spanje

Voor de beste vakantie met je volleybalteam in Spanje, kun je je aanmelden voor de Costa Brava Volleybal Cup in Lloret de Mar. Het professioneel georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden. Je kunt meedoen met 2 verschillende toernooien, zoals het grasvolleybal toernooi en het beachvolleybal toernooi. Naast het volleyballen worden er ook hele gave feesten georganiseerd, zoals de fantastische 3e helft op een unieke locatie. Ook is er een avondprogramma beschikbaar met Nederlandse dj’s.

Daarnaast organiseert Sporteventz ook leuke activiteiten die jullie naast het volleybaltoernooi kunnen ondernemen. Dit kan een citytrip zijn naar Barcelona (zelfs mogelijk met een fietstour of een bezoek aan FC Barcelona), een  relaxte recovery cruise of een dagje adrenaline kicken in het waterpark Waterworld. Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt verschillende soorten appartementen, zoals eenvoudige en goedkope appartementen, maar ook appartementen direct aan de uitgaan strip en moderne appartementen. Wil je liever iets meer luxe, dan kun je kiezen uit 3 of 4 sterren hotels of zelfs privé villa’s. Het volleybaltoernooi is toegankelijk voor iedereen. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams, die bestaan uit vrienden, familie, studenten, senioren, ex-volleyballers en volleyballers die nog steeds wekelijks spelen.  

Sporteventz

Door je vakantie met het volleybalteam te laten organiseren door Sporteventz, zul je onvergetelijke herinneringen creëren. Sporteventz is begonnen met de Costa Brava Volleybal Cup te organiseren voor teams die een uitje willen met meer dan alleen volleybal. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw spectaculaire volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in een vakantie met je volleybalteam georganiseerd door Sporteventz ? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×