fbpx
Vakantie met vrienden

Op vakantie met je vrienden of je voetbalteam? Een goed idee om er even met zijn allen tussenuit te gaan en de perfecte manier om op een sportieve manier plezier met elkaar te maken. Wij van Sporteventz gaan ervoor om jouw teamuitje onvergetelijk te maken. Kies voor een op maat georganiseerde teamtrip of voor de welbekende Costa Cups! Voor ieder wat wils en zo kan er altijd genoten worden. 

Op vakantie met vrienden: waarom bij Sporteventz.

Wanneer je met je vrienden op vakantie gaat, wil je het liefst een zo perfect mogelijk uitgestippelde vakantie hebben. Wij snappen dat dat niet zo makkelijk gaat als iedereen eigen wensen heeft. Daarom helpen wij jullie graag met het vinden van de perfecte vakantie die aan jullie gezamenlijke wensen voldoet. Wij zijn namelijk een kleine, professionele organisatie die persoonlijk contact kunnen garanderen en snel kunnen schakelen. Hierdoor hoeven jullie je geen zorgen te maken over jullie vakantie. Daarnaast zijn wij ook betrouwbaar en kunnen onze klanten dit bevestigen. Wij zijn blij dat we door de jaren heen nog steeds 5 van de 5 sterren krijgen. 

Soorten vakanties met je vrienden

Sporteventz biedt verschillende vakanties aan waar jij samen met jouw vrienden van kunnen genieten. Ten eerste bieden wij de Costa Cups aan in Salou en Lloret de Mar. Deze Costa Cups zijn het perfecte voorbeeld van een voetbaltoernooi, dat toch meer dan alleen voetbal is. Hiermee bedoelen we dat er ook ruimte is voor ontspanning, feestjes en activiteiten. Je gaat ook niet naar huis met lege handen, want je neemt natuurlijk de beker mee, een zongebruind lichaam en een onvergetelijke ervaring. 

 

Naast de Costa Cups, kan er ook gekozen worden voor de trainingskampen en teamtrips in zowel Nederland als het buitenland. De trainingskampen hebben net zoals de Costa Cups al een programma, maar dit kan ook aangepast worden naar jouw eigen persoonlijke wensen. Bij de teamtrips is het helemaal zelf in te vullen wat te doen. Bij Sporteventz helpen wij jou hier graag mee.

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×