fbpx
Vakantie met vrienden

Op vakantie met vrienden

Op vakantie met je vrienden of je sport team? Een goed idee om er even met zijn allen tussenuit te gaan en de perfecte manier om op een sportieve manier plezier met elkaar te maken. Wij van Sporteventz gaan ervoor om jouw uitje onvergetelijk te maken. Kies voor een op maat georganiseerde teamtrip of voor de welbekende Costa Brava Cups! Voor ieder wat wils en zo kan er altijd genoten worden. 

Waarom Sporteventz?

Wanneer je met je vrienden op vakantie gaat, wil je het liefst een zo perfect mogelijk uitgestippelde vakantie hebben. Wij snappen dat dat niet zo makkelijk gaat als iedereen eigen wensen heeft. Daarom helpen wij jullie graag met het vinden van de perfecte vakantie die aan jullie gezamenlijke wensen voldoet. Wij zijn namelijk een kleine, professionele organisatie die persoonlijk contact kunnen garanderen en snel kunnen schakelen. Hierdoor hoeven jullie je geen zorgen te maken over jullie vakantie. Daarnaast zijn wij ook betrouwbaar en kunnen onze klanten dit bevestigen. 

Verschillende soorten vakanties

Sporteventz biedt verschillende vakanties aan waar jij samen met jouw vrienden van kunt genieten. Ten eerste bieden wij de Costa Brava Cups aan met voetbal of volleybal in Lloret de Mar. Deze Costa Brava Cups zijn het perfecte voorbeeld van een voetbal of volleybal toernooi, dat toch meer dan alleen sporten is. Hiermee bedoelen we dat er ook ruimte is voor ontspanning, feestjes en activiteiten. Je gaat ook niet naar huis met lege handen, want je neemt natuurlijk de beker mee, een zongebruind lichaam en een onvergetelijke ervaring. 

Naast de Costa Brava Cups, kan er ook gekozen worden voor teamtrips op maat in zowel Nederland als het buitenland. De teamtrips hebben geen vast programma, dit programmaa wordt samen met jullie in elkaar gezet op basis van jullie wensen. Sporteventz regelt alles voor jullie, de accommodatie, eventueel vervoer, verzorging en extra activiteiten om jullie vakantie compleet te maken. Vragen? Of wil je meteen boeken? Neem contact met ons op per mail, via de website of per Whatsapp. Moet je je team nog overtuigen? Download dan de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/en deel deze met jouw team. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×