fbpx
Toffe teamuitjes

Toffe teamuitjes

Het sportseizoen zit er weer op, dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: teamuitje! Maar wat ga je doen? Je wilt natuurlijk wel een gezellig en origineel teamuitje. Jarenlang achter elkaar paintballen en survivallen begint natuurlijk een keer te vervelen. Sporteventz is een ster in het organiseren van toffe teamuitjes, daarom geven we je graag een paar tips om jouw sportseizoen op een originele manier af te sluiten. 

Tip 1. Costa Brava Cup!

Om maar gelijk met het origineelste en leukste teamuitje ooit in huis te vallen: De Costa Brava Cup aan de Spaanse Costa! Dit fantastische uitje begint op donderdag met een openings ceremonie en openings party, waarna je op vrijdag het toernooi speelt met aansluitend een gigantisch derde helft feest. ‘s Avonds ben je natuurlijk te vinden op de strip van Lloret de Mar. In een afgehuurde club barst het feest los en zullen de toernooi bekers uitgereikt worden. Op zaterdag slaap je uit en kom je bij van je kater tijdens een recovery cruise of gooi je alle alcohol uit je lichaam door de adrenaline op te zoeken in het waterpark Waterworld. Geen energie meer? Plof dan gewoon op het strand of bij het zwembad neer en rust uit, zodat je ’s avonds weer vol energie naar het volgende feest kunt.  

Tip 2. Escape room 

Of je nu een midweek, weekend of een dagje weggaat, een leuke activiteit voor tijdens het teamuitje is een escape room. Dit spannende spel is door heel Nederland, en ook in het buitenland, te organiseren dus ook bij jullie in de buurt. Een escape room speel je met of tegen elkaar. Hier komt dus veel teamwork bij kijken! 

Tip 3. Solex race

Ook dit originele uitje is gericht op teamwork, creativiteit en snelheid! Splits je team in meerdere groepjes en de race kan beginnen. Nadat je met je team de route uitgevogeld hebt kun je op weg naar de eerste spel locatie. Komen jullie na al het sport en spel als eerste aan op de laatste locatie? Dan zijn jullie de officiële winnaars!

Tip 4. Waar is de mol?

Op zoek naar iemand die zich ergens in dezelfde stad begeeft als jullie, dat is spannend! Na veel vragen, opdrachten en aanwijzingen kom je steeds dichter bij de oplossing van de grote vraag ‘Waar is de mol?’. Wie van de teams vindt de mysterieuze mol als eerste?

Enthousiast over de toffe teamuitjes?

Enthousiast geworden, aarzel dan niet download de brochures https://www.sporteventz.nl/brochure/en neem contact op met Sporteventz, zodat zij aan de slag kunnen met jullie toffe teamuitje. Laat weten wat jullie willen en wij regelen het voor je!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×