fbpx

Teamweekend

Winnen of verliezen: je teamgenoten blijven je beste maten! En wat is er nu leuker dan een te gek teamweekend te organiseren aan het eind van het seizoen? Juist, helemaal niks! Een teamuitje of teamweekend staat in het teken van gezelligheid, plezier, teambuilding en natuurlijk een beetje feesten, dansen en drinken! Maar waar begin je met het organiseren van een teamweekend? Wij helpen je uit de brand! 

Wanneer ga je op teamweekend?

De datum van het teamweekend is natuurlijk het belangrijkst. Zo kun je niet midden in het seizoen weg en moeten jij en je teamgenoten op tijd de agenda kunnen vrijmaken. Wij adviseren daarom zo vroeg mogelijk in het teamweekend-proces een datum te prikken, zodat je met een compleet team op pad kunt: wel zo leuk natuurlijk! Aan jullie natuurlijk ook om te bepalen of de coach en de trainer mee gaan… 

Waar ga je heen en wat ga je doen tijdens het teamweekend?

Bepaal nadat je een locatie hebt gevonden ook te bepalen wat  je op teamweekend allemaal wilt doen. Voetballen, survivallen, paintballen, citytrips: het kan allemaal. De Costa Dorada Cup en Costa Brava Cup die wij elk jaar organiseren aan de Spaanse kust is bomvol gepland met de leukste activiteiten. Zo spelen we bijvoorbeeld op de eerste dag een spannend toernooi met teams uit heel Europa en sluiten we het toernooi af met een giga feest op een buitenlocatie. Voor de rest van de dagen zijn er een aantal opties: citytrip naar Barcelona, chillen bij de beach(bar) of op catamaran cruise. Je zult je geen moment vervelen!

Regel een slaapplaats!

Natuurlijk pak je tijdens een teamweekend weinig uurtjes slaap, toch is het fijn om uit te rusten en je te kunnen opfrissen in een goede accommodatie. Kiezen jullie voor een villa met zwembad, hotelletje of toch een grote slaapzaal? Tijdens de Cups van Sporteventz kunnen jullie ook hier weer een aantal keuzes in maken. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk bij onze accommodaties!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×