fbpx
Teamweekend voetbal

Teamweekend voetbal

Zin om met je team een ‘teamweekend’ te organiseren met als thema voetbal of andere leuke activiteiten? Bij Sporteventz helpen wij jullie graag aan een geniaal teamweekendje, zodat jullie zonder zorgen weg kunnen. Wij luisteren naar jullie wensen en houden deze in het vizier bij het organiseren van jullie perfecte tripje weg.

Bij Sporteventz zijn er verschillende teamweekendjes weg te boeken. De duur van deze uitjes kunnen zelf bepaalt worden, maar op de website staat er een indicatie per soort uitje. Bij de Costa Brava Voetbal Cup boek je een 4-daags weekend met vol programma. Dit programma is uiteraard geheel vrijblijvend, maar in de praktijk blijkt altijd weer dat iedereen overal bij wil zijn. In dit programma vind je onder andere het gezelligste voetbaltoernooi 7×7, zodat je niet te hard hoeft te lopen. Meteen na het toernooi start de grootste derde helft in Spanje. Deze Costa Brava voetbal Cup begint op donderdag en eindigt op zondag. Naast het voetbal toernooi en de grootste derde helft staat er elke avond een te gek feest op het programma. Zo heb je een extra lang weekend met je vrienden of teammaten. Vind je 4 dagen te kort, dan kan je altijd extra dagen, bijboeken. Zo kun je ook eerder komen of later vertrekken. Deze extra dagen zijn heel makkelijk bij Sporteventz bij te boeken. De Costa Brava Cup vindt plaats aan de Costa Brava in Lloret de Mar. 

Voetbal teamweekend op maat

Waarbij de Costa Brava Voetbal Cup het 4-daagse  teamweekend vast staan, hoeft dit niet zo te zijn bij de teamtrips. Wanneer je kiest voor de teamtrips, verzorgt Sporteventz een compleet verzorgde teamtrip op een Nederlandse of buitenlandse locatie. De teamtrips zijn standaard inclusief 3 overnachtingen, maar dit kunnen er ook meer of minder zijn. Zo bepaal je dus ook zelf hoeveel te gekke activiteiten je wilt. 

Over Sporteventz

Sporteventz staat voor: professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Wij vinden we het belangrijk om jouw teamuitje onvergetelijk te maken en samen met ons team gaat dat ook lukken. De crew van Sporteventz bestaat namelijk uit een gezellig, professioneel en enthousiast team. Wil je meer over ons weten, kijk dan even verder op onze website https://www.sporteventz.nl/over-ons/.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×