fbpx
Teamweekend voetbal

Zin om met je team een ‘teamweekend’ te organiseren met als thema voetbal of andere leuke activiteiten? Bij Sporteventz helpen wij jullie graag met het helpen aan een geniaal teamweekendje zodat jullie zonder zorgen weg kunnen. Wij luisteren naar jullie wensen en houden deze in het vizier bij het organiseren van jullie perfecte tripje weg.

Lang weekend weg met jouw voetbalteam!

Bij Sporteventz zijn er verschillende voetbal teamweekendjes weg te boeken. De duur van deze uitjes kunnen zelf bepaalt worden, maar op de website staat er een indicatie per soort uitje. Bij de Costa Cups boek je standaard voor een 4-daags programma waarin je een voetbaltoernooi speelt, maar je ook nog kan genieten van Spanje. Deze Costa Cups vangen aan op donderdag en eindigen op zondag, zo heb je een extra lang weekend met je vrienden. Vind je 4 dagen te kort, dan kan je altijd extra dagen, los van de Cup, bijboeken. De Costa Cups bevinden zich in Salou en Lloret de Mar, verschillend welke Cup je kiest.

Voetbal teamweekend dagen naar keuze

Waarbij de Costa Cups het 4-daagse  teamweekend vast staan, hoeft dit niet zo te zijn bij de voetbal trainingskampen en teamtrips. Wanneer je kiest voor de teamtrips, verzorgt Sportevents een compleet verzorgde teamtrip op een Nederlandse of buitenlandse locatie. Bij de teamtrips kan je bijvoorbeeld kiezen voor 3 dagen, maar dit kunnen er ook meer of minder zijn. Zo bepaal je dus ook zelf hoeveel te gekke activiteiten je wilt. 

Over Sporteventz

Sporteventz staat voor: professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig.  Wij vinden we het belangrijk om jouw teamuitje onvergetelijk te maken en samen met ons team gaat dat ook lukken. De crew van Sporteventz bestaat namelijk uit een gezellige, professionele en enthousiaste reisleiding.

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×