fbpx
Teamweekend voetbal buitenland

Teamweekend voetbal buitenland

Wil je er samen met je team even tussenuit met een teamweekend voetbal in het buitenland? Er zijn genoeg opties om jullie teamweekend succesvol en leuk te maken. Ga mee naar een van de Costa Cups die in 2021 plaatsvinden. Zo’n weekend zal je nergens anders vinden en zit boordevol leuke activiteiten!

Costa Cups: ultiem teamweekend voetbal in buitenland

Benieuwd waarom de Costa Cups de ultieme teamweekendjes naar het buitenland zijn? Deze cups staan in het teken van voetbal, ontspannen en feesten. Voor de liefhebbers van voetbal staan de Costa Cups in het teken van een voetbaltoernooi en de welbekende 3e helft. Naast voetbal is er ook tijd om de bestemming waar je bent te verkennen, verschillende activiteiten te ondernemen of te genieten van zon, zee en strand. 

De Costa Brava Cup vindt plaats van 10 t/m 13 juni 2021 in Lloret de Mar en de Costa Dorada Cup vindt plaats van 27 t/m 30 mei 2021 in Salou. 

Praktische informatie teamweekend in het buitenland

Een teamweekend voetbal naar het buitenland is leuk, maar hier gaan wat voorbereidingen aan vooraf, zie hieronder de praktische informatie:

  • De vliegtickets zitten niet bij de prijs inbegrepen zodat iedereen vrij is zelf zijn luchtvaartmaatschappij, tijden en vliegvelden te kiezen. 
  • Wij kunnen ook jouw vervoer op bestemming regelen. Wij zorgen dat er een transfer bij de door jou gekozen Spaanse luchthaven staat om je naar jouw accommodatie te brengen en ook weer van jouw accommodatie naar het vliegtuig.  
  • Er zijn verschillende accommodaties te boeken voor jouw teamweekendje weg. Kies voor een eenvoudig of juist luxe appartement met zwembad of een 3-sterren hotel met ontbijt. De prijzen voor de accommodaties zijn gebaseerd op 3 nachten, maar je kan er altijd meer bijboeken. 
  • Zin in extra activiteiten? Deze kan je gelijk bij de boeking bijboeken, maar ook later. Zo kan je kiezen voor de Recovery Cruise of de Barcelona City Trip.

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×