fbpx
Teamweekend voetbal buitenland

Teamweekend voetbal buitenland

Wil je er samen met je team even tussenuit met een voetbal teamweekend in het buitenland? Er zijn genoeg opties om jullie teamweekend succesvol en leuk te maken. Het ultieme weekend is DE COSTA BRAVA CUP, deze vind elk jaar in juni plaats. Dit weekend zal je nergens anders vinden. De Costa Brava Cup staat vol gepland met verschillende feesten, de gezelligste en grootste 3e helft in Spanje en een heel gezellig voetbal toernooi. 

Costa Brava Cup: ultiem voetbal teamweekend in het buitenland

Benieuwd waarom de Costa Brava Cup het ultieme teamweekend naar het buitenland zou zijn? Deze cup staat in het teken van voetbal, gezelligheid en feesten. Voor de liefhebbers van voetbal staat de Costa Brava Voetbal Cup in het teken van een gezellig voetbaltoernooi en de welbekende 3e helft. Naast voetbal is er ook tijd om te genieten van de Spaanse zon, zee en het strand, verschillende activiteiten te ondernemen of te chillen bij het zwembad van je accommodatie. 

Praktische informatie 

Een voetbal teamweekend naar Spanje is leuk. Maar er gaan wel wat voorbereidingen aan vooraf, zie hieronder de praktische informatie:

* De vliegtickets zitten niet bij de prijs inbegrepen. Iedereen is vrij zelf zijn luchtvaartmaatschappij, tijden en vliegvelden te kiezen. 

* Het vervoer op bestemming van en naar de luchthaven kunnen wij voor je regelen. Boek je transfer bij je reis erbij en wij zorgen dat er een transfer bij de door jou gekozen Spaanse luchthaven staat om je naar jouw accommodatie te brengen en ook weer van jouw accommodatie terug te brengen naar het vliegveld.

 * Er zijn verschillende accommodaties te boeken in verschillende prijsklassen voor jouw teamweekendje weg. Kies voor een eenvoudig of juist luxe appartement met zwembad, een 3-sterren hotel of een luxe 4-sterren hotel. De prijzen voor de accommodaties zijn gebaseerd op 3 nachten, maar je kan er altijd meer bijboeken. 

* Zin in extra activiteiten? Deze kan je gelijk bij de boeking bijboeken, maar ook later. Zo kan je kiezen voor de Recovery Cruise of een dagje waterpretpark Waterworld.

Geen zorgen, Sporteventz kan je overal mee helpen, zodat de organisatie bijna volledig uit jullie handen wordt genomen. Kijk voor meer informatie op onze website en download de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/, zodat je deze met jouw team kan delen. Overtuig ze en boek snel, zodat jullie er de volgende keer bij zijn!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×