fbpx
Teamweekend spellen

Teamweekend spellen

Een jaar zonder teamweekend kan natuurlijk niet aan jullie voorbij gaan, en al helemaal niet zonder de fantastische spellen. Jullie drive om te winnen en teambuilding wordt er altijd weer lekker van wakker geschud. Het enige nadeel is dat het voorbereiden best wel wat tijd kost. Gelukkig wilt Sporteventz jullie daar heel graag bij helpen. Sporteventz organiseert het perfecte teamweekend, met veel leuke opties voor activiteiten en spellen. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke teamweekendjes weg van Sporteventz en geef de organisatie helemaal uit handen. 

Teamweekend spellen – Costa Brava Cup

De Costa Brava Cup is het perfecte teamweekend wanneer jullie van spellen houden. Dit voetbaltoernooi is namelijk een van de leukste uitdagingen voor jullie team. Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi, maar je wordt wel ingedeeld op niveau. Zo kun je wel lekker fanatiek meedoen. Buiten het toernooi zijn er hier ook andere activiteiten/spellen te doen. Hierbij kun je denken aan leuke racewedstrijdjes in een waterpark maar ook tripjes naar Barcelona (+ FC Barcelona) of een recovery cruise van het stappen van de avond ervoor. Kortom, de Costa Brava Cup is het geniaalste teamweekend weg met spellen dat jullie ooit hebben meegemaakt. 

Ander teamweekend met spellen

Ook faciliteert Sporteventz nog andere heel gave teamweekenden met spellen voor jullie. Dit kan ook in Spanje zijn maar dan op een andere locatie zoals Barcelona, Salou, Mallorca of Valencia. Maar dit kan ook dichterbij huis door een vette accommodatie te huren in Nederland. Jullie kunnen hiervoor je voorkeur aangeven voor de stad, de natuur of het water. Ook hier zijn natuurlijk super leuke spellen te doen zoals mountainbiken, paintballen, handboogschieten, een escape room of iets waar jullie wens naartoe gaat. Een teamweekend met spellen in Nederland van Sporteventz is ook onvergetelijk! 

Zijn jullie net zoals enthousiast en willen jullie graag op teamweekend met spellen georganiseerd door Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw teamweekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×