fbpx
Teamweekend spellen

Teamweekend spellen

Een jaar zonder teamweekend kan natuurlijk niet aan jullie voorbij gaan en al helemaal niet zonder fantastische spellen. Jullie drive om te winnen en teambuilding wordt er altijd weer lekker van wakker geschud. Het enige nadeel is dat het voorbereiden best wel wat tijd kost. Gelukkig wilt Sporteventz jullie daar graag bij helpen. Sporteventz organiseert het perfecte teamweekend, met veel leuke opties voor activiteiten en spellen. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke teamweekendjes van Sporteventz en geef de organisatie helemaal uit handen. 

Teamweekend – Costa Brava Cup

De Costa Brava Cup is het perfecte teamweekend wanneer jullie van spellen houden. Dit sport toernooi is namelijk een van de leukste uitdagingen voor jullie team. Bij dit georganiseerde voetbal en volleybal toernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi. Buiten het toernooi zijn er ook andere activiteiten/spellen te doen. Hierbij kun je denken aan leuke racewedstrijdjes in een waterpark maar ook tripjes naar Barcelona (+ FC Barcelona) of een recovery cruise van het stappen van de avond ervoor. Kortom, de Costa Brava Cup is het geniaalste teamweekend weg dat jullie ooit hebben meegemaakt. 

Ander teamweekend met spellen

Ook faciliteert Sporteventz nog andere heel gave teamweekenden met spellen voor jullie. Dit kan ook in Spanje zijn maar dan op een andere locatie zoals Barcelona, Salou, Mallorca of Valencia. Maar dit kan ook dichterbij huis door een vette accommodatie te huren in Nederland. Jullie kunnen hiervoor je voorkeur aangeven voor de stad, de natuur of het water. Ook hier zijn natuurlijk super leuke spellen te doen zoals wedstrijdje mountainbiken, paintballen, handboogschieten, een escape room of iets anders waar jullie voorkeur naartoe gaat. Een teamweekend met spellen in Nederland van Sporteventz is ook onvergetelijk! 

Zijn jullie enthousiast en willen jullie graag op teamweeken georganiseerd door Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw teamweekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×